Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jrgbello

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tök rosszindulatú ez a magyar internet. Irkálnak itt mindent csúnyát szegény Bárány Attila DJ-ről, a Magyar Lemezlovas Egyesület alelnökéről, pedig ő csak segíteni akart. Elsősorban a Stadiumxen akart lökni egyet, hogy mindenki vegye meg a formáció dalát a Beatportról.…..
Szeptemberben érkezik az ötödik Arctic Monkeys-nagylemez, amiről korábban már megjelent a Do I Wanna Know? című dal, most pedig ismét kérdez egyet a zenekar: Miért csak akkor hívsz amikor be vagy tépve? Az új szám - ahogyan a Consequence of Sound is rámutat - kicsit olyan, mintha egy…..
jrgbello 2013.07.31 20:44:38
@Stockholm: Igen, azóta már itt, a cikkben is az indavideos verzió van. :)
Üdvözlök mindenkit, aki Cseh Tamás dalait szereti és énekelni is szeretné gitárkísérettel. 2013. júnus 10. Várunk: http://hobby-cst.szifon.hu/"Nyaraljon Tokajban!" akció hobby-cst felhasználóknak: különálló vendégházban kedvező áron, ajándék éjszakával! Részletek a…..
B-oldal Zenészek és a futball 2013.01.23 07:07:00
Az Öltöző blog elindulása engem is megihletett, így egy kicsit könnyedebb téma felé kalandoztam és elkezdtem a labdarúgással így-úgy-amúgy érintkező zenészek képeit keresgélni. Ez lett a végeredmény: Bob Marley (gumistoplisban) a salakon kibillenti az ellenfelet az…..
Széttört álmok Rövid szünet 2012.12.01 16:00:34
Üdv mindenkinek! Sajnos rövidke szünetre kényszerülök, ugyanis meghalt a gépem. Szerencsére semmi pótolhatatlan nem veszett el, minden gondosan ki van mentve egy külső merevlemezre, viszont addig, amíg meg nem csináltatom , biztosan nem lesz új bejegyzés. Hogy ez két-három hét vagy…..
A vezető elvtársak a rock-zenét idétlen nyugati hülyeségnek tartották. A kultúra pápája, Aczél György csak a legkellemetlenebb esetekben ereszkedett le erre a jelentéktelen szintre. De idegesítette, hogy a színpadok előtt sokan csápoltak és rengetegen vették a szórványos…..