Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ungor

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A BNPS Worldwide Photo Library egy 2003-ban alapított fejlődésben lévő korrekt ügynökség. Kreditrendszerben működik a letöltés. Az alap jutalék 40%, 500 db feltöltött fotó felett 50%, 1000 db fotó esetén 55%, 1500 db felett 60%. A jutalékot is kreditbe számolja az oldal. 1 kredit…..
Stockphoto blog Dreamstime 2007.05.03 15:56:00
Royalty free stock photo agency - Jogdíjmentes fotóügynökség Egy nagyon jó ügynökség, ajánlom fotósok és grafikusok számára egyaránt! Letöltésenként fizetnek százalékot, forgalmuk jónak mondható! Jpg képek mellett eps, ai, cdr stb. formátumokat is elfogadnak.…..
Repasil, lelkes blog olvasónk jóvoltából megosztok veletek egy valószínűleg mindehol használható modell engedélyt! Eddig ezeken az oldalakon fogadták el: Shutterstock, Dreamstime, Stockxpert, Fotolia, Istockphoto, 123rf.com, Featurepics. Klikk ide: modell engedély (angol)…..
Stockphoto blog Featurepics 2007.05.02 19:42:00
Royalty free stock photo agency - Jogdíjmentes fotó ügynökség Featurepics egy egyszerűnek tűnő oldal, de annál összetettebb. Itt lehetőség van, hogy megadd a képeid árát, így sokkal több a jutalék is ami jár egy eladás után! Képmennyiséget és eladásokat tekintve a…..
Stockphoto blog Paypal 2007.08.28 08:34:00
Paypal - online fizető és pénzfogadó rendszer Tavaly szeptember óta működik Magyarországon teljeskörűen ez az online fizetési rendszer, azaz már nem csak fizetni lehet vele, hanem pénzt fogadni. A kilencéves Paypalt négy éve vásárolta meg az Ebay, jelenleg 55 országban több mint…..
Stockphotos gallery - Nyul best of picture! A legsikeresebb magyar stock fotós, Nyul kolléga videója. Jelenleg egy Canon 5D-t használ L-es optikákkal, valamint Visatec stúdióvakukat. Utómunkálatok során Mac-en dolgozik egy méretes EIZO monitorral kiegészítve. Kedvenc témái, mint a…..
Ungor 2007.11.08 09:32:25
Kedves Nyúl!

Ha van még hely a címzettek között, légy szíves tegyél bele!
ungorf@t-online.hu

Cserébe ha van kedved meghívlak egy italra, és szívesen találkoznék a többiekkel is.

Üdv. Feri.
Stockphoto blog Modell engedély 2007.11.06 15:49:00
Ez az egyik legkényesebb kérdés a stock fotózásban. Ami a tény, hogy azokhoz a képekhez, amin emberek arca felismerhető ahhoz rendelkezni kell a modell által aláírt engedéllyel. Van olyan oldal, ahol csak úgy fogadják el a képet, ha egyből csatolja a fotós a modell engedélyt, van…..
Stockphoto blog Shutterstock 2007.05.03 16:03:00
Royalty free stock photo agency - Jogdíjmentes fotóügynökségA világ egyik legnagyobb micro stock ügynöksége! Hatalmas képmennyiséggel és ügyféllel rendelkezik! Eladások számát tekintve a legjobb. Én az összes nagyobb oldalra regisztrálva vagyok! Az eladásaim 90%-át itt…..
Kedves blogolok, várom a szavazatokat, valamint ha van kedvetek leírhatnátok egy hozzászólásban, milyen géppel, vakuval, obival, egyéb feszereléssel dolgoztok? Ajánló • Microstock ügynökségek által ajánlott referal programok • Prostockmaster - feltöltést…..