Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mate_1146

1 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ebből nem tervezek sorozatot, de ez már inkább erre a blogra való, mint az 'Ingyenes, de jó'. Alapelvem, hogy ingyenes játékok nem kerülnek a Rossz PC Játékok Sorozatba, csak amit boltban árulnak/árultak. Kivétel volt az Eight Legged Freaks, de azt a 'Heat' miatt raktam be, hogy…..
mate_1146 2009.08.04 14:20:18
Szerszámíj=számszeríj. Persze számszeríj a hivatalos neve, de anno szerszámíjnak is hívták. Sőt, még íjpuskának is hívják. Ilyen a nyelvünk, egy jelentésre több szavunk is van. Gratulálok értelmező kéziszótárasok, igazán bebizonyítottátok, hogy történelmet sosem tanultatok.
Igen, FreddyD félremondta a nyilat íjnak, előfordulhat, hogy csupán azért, mert már rohadtul unta a játékot. Elég csak a hangszínt és a tempót összehasonlítani egy Cube bemutatóval, vagy akármi mással.
Igen, valóban 3D Gamemaker-el készült a játék, de nem muszáj minden második kommentelőnek kitérni erre is. 'Jaj szerintem 3D blablabla...' ez kezd kicsit szánalmas lenni. Aki nem tud visszaolvasni az nem érdemli meg hogy hozzászólhasson.
Valamint valaki írta hogy Freddy hagyjon fel ezzel a szériával... Könyörgök olvassa át azt a postot még egyszer. A másik, hogy az 'Ingyenes, de jó" szériát is hagyja abba... Miért? Az egészet önszántából, saját szabadidejéből áldozva készíti, hogy mutasson nekünk jó játékokat is, ne csak szarokat. Mellesleg igenis jó dolog ez, és remélem valamikor Freddy kitér majd a Jump n Bump-ra is (
icculus.org/jumpnbump/jumpnbump-1.51-win32.zip ), az is egy eszméletlen jó, régi, mégis időtálló játék szerintem. Head-On!-ról nem is beszélve(amit már nehezebb megszerezni).
Nos, összegezve, szerintem Freddy-nek elnézhetjük az ebben a videóban előforduló apró hibáit, ugyanis egy ilyen játékot nehéz bemutatni már ilyen szinten is.
További szép napot mindenkinek.
mate_1146 2009.08.10 19:39:42
@draglide: +1
Viszonylag rövid, lényegretörő videó. A végkövetkeztetés: nem jó játék a Pet Racer főként úgy, hogy vannak lényegesen jobb alternatívák (legyen az Mario Kart, Lego Racer vagy a videóban látott remekmű)  Egyébként ha nem teknőssel mész, akkor is hallani őt épp…..
A FIFA téma elég sokszor volt már téma a blogon, eddig nem nagyon szóltam hozzá, mert mint múltkor is leírtam, engem abszolút nem hoz lázba, hogy minden évben kiadnak egy új kiadást, meg hogy minden csapat aktuális meg ilyenek. Tehát nem játszottam velük.  A nyáron…..
Helló mindenki! Sikeresen létrehoztuk a sqack.extra.hu blogját! Egyértelmű, hogy ez még csak kezdetleges és üres, de lesz ez még jobb is, higyjétek el! :D..