Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kadar.akos

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Tilburgi Egyetemre írt tézisem angol címe Grounded Learning for Source Code Component Retrieval és erről fogok mesélni röviden ebben a posztban. Az alapötlet a konzulensem Grzegorz Chrupala és előző tanítványa Jing Deng közös munkájából származik, ahol különböző szokatlan…..
Van egy kis földünk. Szeretnénk ültetni valami növényt, mert szeretjük a zöldet, azonban pesti DJ-k vagyunk. A barátnőnk anyjától meg tudjuk kérdezni, hogy az adott növényeket, hogy kell ültetni, metszeni stb. ezzel nincs is probléma. A probléma az, hogy a növényeknek igényeik…..
Ahhoz, hogy megértsük a Linked Tv törekvéseit, előbb meg kell ismerkednünk a szemantikus webbel illetve a Smart TV-vel. Dióhéjban a szemantikus webről  p, li { white-space: pre-wrapcímű posztunkban összefoglaltuk a technológia alapjait, javasoljuk hogy a jobb megértés…..
A DuckDuckGo egy több szempontból is különleges keresőmotor: egyrészt már a neve is elég jó, másrészt egyetlen ember fejlesztette és indította útjára 2008-ban, aki nem más mint Gabriel Weinberg. A Search Engine Land cikke alapján bemutatjuk röviden a DuckDuckGo-t, majd a …..
kadar.akos 2012.02.15 00:22:37
@pulykakakas: Teljesen igazad van abban, hogy maguk alatt vágják a fát. Jó meglátás.