Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lakatos_talan

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elevenítsük fel az eseményeket: 2008. november 23-án hajnalban a kultúrházból hazafelé tartó 14 éves Horák Nórát megerőszakolták és megfojtották. Meztelen holttestét édesapja találta meg másnap. Senkinek nem kívánok hasonlót! Fogalmam sincs, mi történhetett, csak…..
lakatos_talan 2009.06.29 17:27:06
@Korrekt (Cum Deo pro Patria et Libertate):

És ez? Ez is ma történt...

forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=50&na_step=50&t=9193159&na_order=


MAJDNEM OLASZLISZKA PESTERZSÉBETEN

Körülbelül 30 perccel ezelőtt, nem messze pesterzsébeti lakóhelyemtől történt egy baleset. Egy biciklijével szabálytalanul közlekedő 14 év körüli roma gyereket elütött a főútról érkező autós. A kocsit egy fiatal nő vezette, 7 év körüli gyermeke a hátsó ülésen ült. A biciklis gyerek a fején sérült, erősen vérzett, és hamar el is ájult. Azonnal hívták a mentőket, és a környékbeliek is segítségre siettek, előkerültek az elsősegély dobozok. Néhány perc elteltével elkezdtek érkezni a cigány gyerek családtagjai, és szerencsére egy rendőr járőr is arra járt. Amint a roma tömeg elérte a 6-7 főt hőbörögni, átkozódni kezdtek, és neki akartak esni a vétlen sofőrnek. Ha a rendőrök nem érkeznek ki ilyen hamar, egyértelmű, hogy Olaszliszka megismétlődött volna. A rémülettől megszólalni sem merő nőt a rendőrautóba ültették, majd kisgyermekét is átvitte hozzá az egyik rendőr. A túlerőben lévő cigányok közben a nő autóját kezdték rugdosni, ütögetni, és azt kiáltozták neki, hogy "meghalsz a családoddal együtt". A gyerek nagyanyja az egyik rendőrt kezdte ütni. Szerencsére közben folyamatosan érkezett a rendőri erősítés, így 10 perc után ismét a rendőrök lettek túlerőben, és ez lassan lecsendesítette az indulatokat. A sérült gyereket nemrég szállították kórházba.

Ez az eset még mondhatni szerencsésen zárult. De mi a teendő, ha nem érkezik ki a rendőr időben? A cserbenhagyásos gázolás súlyos bűncselekmény. De mi van akkor, ha a gázoló továbbhajt egy utcányit, felhívja a rendőrséget, és csak akkor megy vissza, ha azok kiérkeztek? Büntethető-e ilyenkor a vétlen sofőr, ha a cigány családtól egyértelműen közvetlen életveszélyben volt?
Úgy látszik, az MLM-es kollégáknak nem sikerült teljesen felszámolniuk a porszívóügynököket, akik viszont szorult helyzetükben már igen kínos dolgokat találnak ki, mint azt Péter tapasztalta:Pár hete avval hívott fel napközben életem párja, hogy telefonon megkereste őt valami…..
Ha még mindig létezhet a kéretlenül házhozszállítós módszer, akkor biztosan megéri próbálkozni vele. Levélírónk szerint ugyanis erőszakosan, megrendelés nélkül kiszállították és kiszámlázták a tisztítószeres termékcsomagot, majd perrel fenyegették meg a céget, ha nem…..
Igazán szép, sokoldalú sztorit írt meg Marci a Homárnak: adva van egy überjófejként pozícionált, tegeződős kereskedőcég, egy nőkkel szemben előítéletes, és (a levelében) eléggé offenzív hangot megütő vásárló + egy nőnemű biztonsági őr + egy jó nagy kuncsaftalázás.…..
w Milyen málác? 2007.10.25 08:00:00
Hiába keseríti meg milliók mindennapjait, hiába tud róla mindenki, a magyar politika a mainstream sajtóval karöltve söpri szőnyeg alá. Mintha nem is lenne ilyen. Mintha a statisztikákból nem látszana napnál világosabban, mi a helyzet. Kár tagadni: a fonyi fatolvaj, az olaszliszkai…..