Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bplusz

54 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vendégnek lenni jó dolog, hiszen ilyenkor értünk szól minden. Igaz ez az Airbnb esetén is, ahol manapság számtalan jól felszerelt ingatlan várja, hogy megfizethető áron kibéreljük. De azért, hogy a pihenés tényleg pihenés legyen, tartsunk be néhány szabályt, hogy a vendéglátó…..
A múlt héten a legérdekesebb Airbnb-s kiadó szállásokat mutattuk be nektek, mostani cikkünkben pedig a legdrágább budapesti ingatlanokat nézhetitek meg! 7. Privát villa  Ha az embernek eddig még nem adatott meg, hogy privát villában töltse el a nyaralását, akkor jó hír, hogy…..
Az Airbnb szolgáltatáson keresztül egyszerűen találhatjuk meg a nekünk leginkább tetsző szálláshelyeket. Legyen szó akár egy eldugott kis szobáról a külvárosban, vagy éppen egy, a nyüzsgő, belvárosban megtalálható lakásról, az Airbnb-n mindenki megtalálhatja a számára…..
Világszerte soha nem látott népszerűségnek örvend az Airbnb, így hazánkban is egyre többen próbálják ki a szolgáltatást. Ennek fényében nem is véletlen, hogy az ingatlankiadók száma is jelentősen megnövekedett. Ahhoz azonban, hogy ne csak egyszeri alkalom legyen az Airbnb-s…..
Korábbi cikkeinkben már foglalkoztunk azzal, hogy mire figyeljen egy Airbnb-s lakáskiadó, kezdve a lakás kipucolásától egészen az adózással kapcsolatos információig. Mostani írásunkban új irányba fordultunk és a magánszemélyeknek igyekszünk hasznos tippeket adni. Foglalás…..
Mostani cikkünkben összegyűjtöttünk 5 lépést, amiket betartva garantáltan elégedetten távozik majd a bérlő és egy kiváló értékelés kerül majd fel az Airbnb rendszerébe.  0. Tegyünk meg mindent a sikerért Bármennyire is közhelyes, tény, hogy csak akkor érdemes az Airbnb-n…..
Napjainkban egyre többen döntenek úgy, hogy a hagyományos lakáskiadás helyett inkább Airbnb-n hirdetik meg az ingatlanjukat. Ennek egyik fő oka, hogy ezzel a megoldással akár 2 hét után akkora bevételre…..
Az Airbnb segítségével könnyedén kiadhatjuk az egész lakást, vagy éppen annak egyetlen szobáját. Ahhoz azonban, hogy a bérlő elégedett legyen és jó értékelést írjon,…..
Ezúttal is igyekeztünk a legjobb budapesti bulikat összeválogatni, reméljük, Ti is megtaláljátok a nektek tetszőt! Péntek Fish!, Fatal Error A Fish! igazán jó bulival készül a pénteki ünnepi koncertjükre, a II. Nemzeti Halnapra. Az “ország egyik legarcátlanabb partyrock…..
Bár most egy kicsit visszább vett az időjárás a nyári forróságból, ez nem azt jelenti, hogy nem forr a hangulat a budapesti színpadokon. Mostani összeállításunkban is igyekeztünk megtalálni a hétköznapok legjobb koncertjeit: Kedd Ozmo Igazi indie hangulattal vár titeket az…..
A hétvégén ugyan enyhül a nagy meleg, ám a hangulat továbbra is forró lesz a budapesti szórakozóhelyeken. Mostani összeállításunkban a legnépszerűbb zenekarok mellett a kisebb, ám mégis izgalmas csapatok is megjelennek:  Péntek Szeder Szeder, azaz Szeder-Szabó Krisztina…..
Emlékezetessé tehetitek a forró nyári estéket egy igazán jó koncerttel! Reméljük, mostani ajánlónkban is találtok valamit, amiért elindultok a budapesti éjszakába.  Kedd Random Trip Ezúttal is vár rátok az  A38 Hajó tetőteraszán a Random Trip. Az imprivozációs…..
Ez a hétvége is jónak ígérkezik, sokfajta koncerttel találkozhat az, aki Budapesten bulizná végig a nyári forróságot. Legújabb cikkünkben is összegyűjtöttük, hogy szerintünk melyek a legjobbak: Péntek Moon Duo Most először lép fel magyarországon a Moon Duo! A kaliforniai…..
Mindegy mi a kedvencetek, Budapesten ezúttal is számtalan koncert közül választhattok. Kedd Starins Kedd este Budapestre látogat a belgiumi Starins zenekar, hogy a hardcore zenét képviselve egy óriási koncertet adjanak a Dürer Kertben. A Strains koncert mellett olyan hazai…..
Mostani ajánlónk is igen színesre sikerült, a rockzene szerelmeseitől kezdve a retró rajongókig mindenki megtalálhatja a számára kedves koncertet. Péntek Pokolgép Július 10-én ismét visszatér a Barba Negra Track színpadára a Pokolgép, a csapat pedig ezúttal is a nevéhez…..
Ugyan az ország most egyértelműen a fesztiválokra koncentrál, Budapesten is számtalan jó buli várja az arra vágyókat. Mi ezek közül szemezgettünk, reméljük találtok magatoknak megfelelőt:  Kedd Wu-Tang Clan Kedd este a hip-hop műfaj egyik koronázatlan királya, a Wu-Tang…..
Mostani ajánlónkban is igyekeztünk összegyűjteni a legjobb budapesti koncerteket, reméljük Ti is megtaláljátok a nektek leginkább tetsző eseményt:  Péntek Bin-Jip Harcsa Veronika, Gyémán Bálint és Andrew J, azaz a Bin-Jip újra az A38 Hajón zenél. Az…..
Ugyan már javában zajlik a fesztiválszezon, nem mindenkinek van lehetősége több napra elhagyni a várost. Nekik készült mostani ajánlónk, amiben budapesti koncertek közül szemezgettünk. Kedd Horányi Juli Acoustic Sunset A 2014-es X—Faktorban megismert Horányi Juli ezúttal a…..
Tartalmas hétvége elé néz az, aki éjszaka hódítja meg a várost. Budapest most is színvonalas programokkal vár, így a metál, a pop és az elektronikus zene rajongói is megtalálhatják a számításukat.  Péntek Monophonic, The SoulClap Band Igazi zenei csemege vár azokra, akik…..
Sziasztok! Hétfő lévén újabb ajánlóval jelentkezünk, ezúttal is igen színes kínálatot sikerült összeválogatni: Kedd Buster Keaton A Buster Keaton egy baráti duó, akik a gimnázium óta színesítik az angol zenei kultúrát. A két vidám barát most egy különleges koncertet…..
Budapest ezúttal is tartogat jó koncerteket, reméljük Ti is megtaláljátok a nektek leginkább megfelelőt: Péntek Depresszió, Phoenix Új lemezét mutatja be a Depresszió péntek este a Barbra Negra Track színpadán. A rendezvény egyben a csapat hivatalos nyárindító koncertje is…..
Már kezdetét vette a fesztiválszezon. Ha azonban nincs lehetőségetek elutazni néhány napra vidékre, de mégis szeretnétek felpezsdíteni a munkanapokat, akkor olvassátok el legújabb ajánlónkat!  Irány a budapesti éjszaka!  Kedd Random Trip Most kedden is egy újabb…..
Felejtsétek el a forróságot és lazuljatok el a hideg italok szürcsölése közben a hétvégi koncerteken! Péntek Péterfy Bori & Love Band, Óriás Péntek este a Budapest Parkban lép fel Pétery Boryi & Love Band. A Bori rajongók most is igazi csemegékre számíthatnak, a jó…..
bplusz 2015.06.12 09:22:25
@karosszékely: Javítva, köszi!
Most is igen izgalmas zenei csemegékkel vár rátok Budapest, biztosak vagyunk benne, hogy találtok majd kedvetekre valót!  Kedd Random Trip Improvizatív zenei klubest az A38 Hajón! A Random Trip legújab “epizódjában”  ezúttal KRSA, DJ Q-Cee és Delov Jávor gondoskodik a…..
Közeleg a hétvége, jön a  jó idő és megtelik élettel a város. Mostani ajánlónkban is igyekeztünk kiváló programokat összeválogatni, melyekből -reméljük- mindenki megtalálja a leginkább megfelelőt.  Péntek Ryan McGayver Az igen fiatal, ámde rendkívül tehetséges…..