Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Man_Who_Laughs

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valamiért azt gondolom, hogy jeles alkalom, amikor valaki először vesz életében egy játékot pénzért, úgy, ahogy azt elméletileg kell. Persze, ez manapság már sokak szemében idióta hozzáállás, hát minek, ott az ncore-bolt, meg a rohadék kiadók amúgy is milliárdokat kaszálnak,…..
Lehet vitatkozni a Titanfall-kritikámmal, de őszintén felröhögtem (és emiatt kicsit szét is köpködtem az aktuális korty tejeskávét), amikor azt olvastam, hogy a játékból kiveszik a CTF-et meg a Pilot Hunter nevű játékmódot. Hogy miért? Mert nem használták olyan sokan.…..
Man_Who_Laughs 2014.05.22 18:39:10
@Bobby Newmark: A GW olyan faek egyszeru es korlatolt a tobbi mmo-hoz kepest, mint az armahoz kepest a cod. Ezert inkabb a gondosan elokeszitett taktika szamitott mintsem az osszefarmolt cuccok (tisztan pvp mmo volt, el is kurtak ezt a masodik resszel). Es a bazisorzok tenyleg csak zavaro minionok voltak.

Titanfallban azert kellenek a minionok, hogy mindenkinek lehessen mech-e es taposhasson rajtuk. Ilyen a koncepcio, ezt szidni olyan, mintha fikaznad a rocket jump-ot. Mechwarriorban is voltak minionok, es mindenki elvezettel gyakta oket ha megkarcolta raketavetovel.

En lottem mar par fegyverrel, valszeg ezert tartom szanalmasnak a realista vonalat FPS-eknek. A scifikert viszont rajongok, imadom ha van fantazia a fizikaban es a fegyverekben.
Man_Who_Laughs 2014.05.25 19:57:00
@False_GOD: Ja nekem az, honnan vetted ezt a fasságot?:
Egészen hihetetlen az a picsogás, ami a Watch Dogszal kapcsolatosan mostanában megy. Illetve hát mit mostanában, kábé a bejelentés óta pattognak az ötletek meg a pontosítások, talán még egy nyilatkozat sem volt, ami kapcsán ne született volna legalább három re-nyilatkozat, hogy…..
Man_Who_Laughs 2014.05.17 08:15:20
@Bobby Newmark: Tanulj meg ervelni eloszor mert az anyam szidasa egy ilyen jelentektelen temakorben szerintem nem erveles, hanem hiszti. Varom a bocsanatkerest.

Probaltam az emlitett modszert, hogy nappaliba PC-t koltoztetek, koszonom eleg volt. 2 beviteli eszkoz kell a jatekok elinditasahoz, controller eseten elokapod a harmadikat, a jatekok HUD-ja nem TV-s latotavolsagokra van tervezve, a menujuk egerrel hasznalhato tobbnyire (controller letesz bill-eger felkap), ami kontrollert tamogat az altalaban egy konzolport, csapnivalo minosegben, igenytelen optimalizacioval. A windows rohadt jol skalaz nagyobb DPI-re, ergo cask akkor lehet ertelmesen hasznalni, ha 1 meterre ulsz a kijelzotol, vagy leveszed 720p-re a felbontast (es most egy 42-es tevet veszunk alapul). Tehat probaltam, nem jo, kenyelmetlen. A konzolt erre talaltak ki, a PC-t meg lehet erre hasznalni, csak nincs gyakorlati haszna.

Es nem hazudok, jo lenne ha megtanulnal kommunikalni szemelyeskedes nelkul.
Man_Who_Laughs 2014.05.20 09:54:19
@Bobby Newmark: Probaltam a media centert is, az sem mukodik normalisan, nem tamogat formatumokat, es jatekot nem indit. Es a jatekok HUD-jat nem huzza fel nagyobb felbontasura. Ne vaktaba magyarazz, ismerd mar azt a rohadt windowst ha mar annyira fuggesz tole, hogy kepes vagy masokat az anyjukba kuldeni.

"Metrohoz fingom nincs, milyen gép kell. És milyen kell ahhoz, hogy X360 minőségben fusson?" - eddig az volt az erv, hogy a PC grafika sokkal minosegibb es igenyesebb. Ha gep kell hozza akkor hirtelen nem szamit? Kovetkezetesseg egyes.

A konzolportok meg nem a konzolok hibaja, azokon tokeletesen fut. A mesterseges gepigeny a kiadok hibaja, de le is szarom, nem akarok miattuk szivni PC-n. Marad a konzol.

Tenyleg egy szemellenzos paraszt vagy, nincs erre jobb kifejezes. Az ilyenek szoktak sovarogni 1 ora Forza 5 utan...
Belsőség Heti merítés 2014.05.11 10:43:38
Akár városba, akár szerpentinre de csak cascoval! Különböző anyagi megfontolásokból kiindulva életem első autója egy Suzuki Swift lett, majd a második is, aztán ha már így bevált maradtam ennél a márkánál. Szükségmegoldás volt Igazán egyszer állt meg, pedig előtte…..
Elnézést mindenkitől, szabadidőm a nullához közelít, egyrészt azért, mert egy földrengés+atompara idején egy tudományos újságíró két lábbal hajtja a szopórollert, másrészt azért, mert átmenetileg ide is blogolok (akit esetleg érdekel, kövesse, lájkolja, nagy pofára…..
20:59 Na, én eddig bírtam az élő közvetítést. Hamarosan jön az összefoglaló cikk.20:49 Íme a tesztgép... Itt lehet jelentkezni (amerikai lakcímmel). 20:45 2011 közepén jönnek majd az Acertől meg a Samsungtól a Chrome OS notebookok. 20:30 És most megkapja a Windows a…..
Az Apple talán az egyetlen nagyobb tech cég, mely nem rendelkezik hivatalos bloggal, nem használja hivatalos kommunikációra pl. a Twittert, csak nagyon kevés és szűk szavú sajtóközleményt ad ki, és a céges kommunikáció kimerül abban, hogy a CEO néha magánemailekben rak helyre…..
Man_Who_Laughs 2010.07.15 09:42:47
Draga egyetlen csatlosom latszik nem jartal utana a dolgoknak:

tessek megnezni ezt
mobilarena.hu/dl/cnt/2010-07/62086/the-effect-of-holding-the-iphone-1s.jpeg

Jol lathato hogy a felso egy bo 40 dB-s intervallum

A fogyasztovedelmi teszt alapjan 20-25 dB-t esik a jel ha rossz helyen fogod a telefont (ez persze bortipusfuggo, lehet ennel kevesebb ill joval tobb is egy femdarabbal pl).

Namarmost ha az egyik legjobb veteli helyen probalod ki persze hogy nem latsz semmit de attol meg a problema letezik.

Jelenlegi allapot szerint ha a terero leesik 4esre akkor igenis eloferdulhet hogy eldobja a jelet.

A hotfix kobo arra lesz jo hogy jatszhass a terero-kijelzovel mikor fogdosod. A problemat nem orvosolja ami nem egetvero csak a "really cool engineering" bullshit miatt igencsak ongol lett.
Szoros meccsen, az utolsó percekben verte a Boston a Philadelphiát. A harmadik harmadban fordított a Chicago a Vancouverrel szemben, egyenlített a párharcban. Megint szorosan alakult a Boston–Philadelphia. Kétszer vezetett a Bruins, de a Flyers mindkétszer egyenlített, a végén…..
A kipletykált megállapodások lényege, hogy a Microsoft be fogja vásárolni keresője, a Bing alá a Facebook és a Twitter valósidejű frissüléseit. A két dealt állítólag hamarosan bejelentik az éppen zajló Web 2.0 Summit-on. Ha összejön az üzlet, a Bing találati listája a…..
Ezt a reklámot már több helyen is kielemezték, ezért nem akartam róla írni, de végül meggyőztek arról, hogy ez nem lenne helyes, mert később nagyon hiányozna a Reklámszemle rovatból. Ezért aztán jöjjön most a nemzeti színű lobogóba csavart Soproni-reklám. Kezdjük ott, hogy…..