Regisztráció Blogot indítok
Adatok
abhandzarai_otto

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb hét, újabb közgépes munka. Ezúttal egy hulladékgazdálkodási társulásnak dolgoznak 4,5 milliárd forintért. Két konzorcium indult, a Közgép-vezette csoport nyert, amelyben részt vett a felcsúti polgármester cége is. Simicska Lajoséknak megint jól indult a hét. A…..
Három éve találta ki az egyik társkereső oldal, hogy rácsot húz az egyik fa köré az Erzsébet térre, aztán arra lehet lakatolni. Az ötlet persze annyira eredeti, mint King Kongnak hívni egy gorillát, tőlünk nyugatabbra az utolsó legelőnek is van lakatos fája, hídja, rácsa, vagy…..
Piszkos lesz a kampány? (Piszkos, mármint a szó legszorosabb értelmében.)Reméljük nem lesz az, bár az egyik legolcsóbb megoldás ez a kampányra: Vadplakátozás, matricázás. Kukák, korlátok, táblák, lámpák oszlopai a reklámfelületek ez esetben. Bosszantó, mert a felragasztott…..
79nap 79 nap 2010.01.22 20:03:00
Ha permanens kampány van, akkor nincs kampány. Akik az unalomig hangoztatott tételt ismételgetik – a kampány a választás másnapján kezdődik –, valójában nem mondanak többet annál, hogy a politika folyamatos.De induljunk ki abból, hogy a kampány valami más. Ha másért…..
abhandzarai_otto 2010.01.22 22:17:37
abhandzarai_otto 2010.01.22 22:18:15