Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rasegun

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan kérdezték már e-mailen, hogy most akkor melyik a legrosszabb játék? Mert videóim során, már többször is elmondtam ezt a jelzőt egy-egy játékra. Nos, az az igazság, hogy Wanted Guns "időkben" tényleg azt hittem, hogy ezt nem lehet alulmúlni (vagy felülmúlni, ahogy…..
Már sokszor láttam ennek a játéknak a borítóját. Ott van pl az EVM akciós játékai között, de valahogy sosem fordítottam meg. Micsoda hiba!Venyi és Sedrien fotózta nekem a piros hipermarketes kiadást és ez a szöveg valami eszméletlen!Aki ezt kitalálta, mehetne Hollywoodba. Egyből…..
Emlékeztek még az "Afrika sötét titkai" kézikönyvre? Ha nem, link itt, itt és itt. Nos kérem szépen, a 64 oldalas kis könyvünket simán übereli az, amit Kecske küldött nekem. Jön egy kis pixeles, de lényegretörő bizonyíték: Idézet:Azt hiszem megtaláltam a világ…..
Rossz PC játékok sorozat #1! 2007.12.20 19:19:00
Ultrabrutál! Sosem hittem volna, hogy ezt is megélem, de a "Heat of war"-os videóm ey #1-os helyezést ért el a kitüntetésnél! Már hónapok óta "megszokott", hogy egy új videóm kap kitüntetéseket, de akkor még volt youtube-on "Játékok" kategória. Ott…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2007.12.12 20:30:00
Ahogy láthatjátok, nem nagyon frissült a blog az utóbbi napokban. Bizony most van megint az a kaki időszak, amelyet minden főiskolás, egyetemista annyira szeret. Most van egy kis nyugtom, szóval az új videó már jól halad. Megint lesz benne egy kis alternatív ötlet, ennyit elárulok.…..
Nerd barátunk kiad egy több részes karácsonyi részt, az első a Home Alone 2-vel foglalkozik. Nem az, amit én mutattam be egyszer (bénán). Bevallom őszintén, annyira nem nevettem, de nem azért, mert a videó lett volna rossz, hanem már nem volt olyan meglepő a játék, mert Visor…..
Eddigi legrémesebb EVM játék a "Wanted Guns" volt, de itt az új első helyezett. Megvenni ezt a játékot olyan, mintha kinyitnád a tárcád, kiveszel belőle színes papírpénzeket és bedobod a turmixba... Miután végignézted, olvasd el ezt: És most jöjjön az igazán…..
Mit lehet erről elmondani?A játékról nem találni az interneten semmit, a hátsó borítón van a fejlesztő internetcíme, azon is letagadják, hogy valaha is közük lenne ehhez a szarhoz...Szégyen. Az ilyen játékok után gondolkodik el az ember azon, hogy megéri-e ez az egész…..