Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagymedve

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Tv2 végül elszánta magát, és mégis péntekre menekíti a Megasztárt az X-Faktor elől. Persze nincs ebben semmi meglepő, hiszen már két hete szombaton elindult az evakuációt felvezető kampány: Friderikusz Sándor csak úgy, mellékesen felvetette, hogy miért is kéne választaniuk a…..
Áprilistól a Mr. és Mrs. befejezése után az Áll az alku tér vissza a TV2-re: a műsorvezető ismét Kovács Áron lesz, és maradnak az igazgató csinos asszisztensei is, nyilatkozta az Indexnek Koltay Tamás, a TV2 szóvivője. Április 19-től kezdődik az Áll az alku új játékosokkal,…..
A Homár nem vette a fáradtságot, hogy összeírja a 10 legtipikusabb lehúzást, de valahol az élmezőnyben lehet az "elektronikai áruház nyitása kamu akciókkal", ami csak kicsivel előzi meg az "elektronikai áruház heti promótálása kamu akciókkal" tételt. Tamás a…..
comment:com Műbalhé a Mokkában 2007.11.26 14:12:00
Madmoazell kommentelőnk hívta fel figyelmünket arra, hogy Árpa Attila Koffeinmentese ma reggel bekeményedett egy kicsit. Előrángatták ugyanis a szerencsétlen Pákót, az ékezetek esküdt ellenségét, aki valamilyen bulvárfilmben fog szerepelni (jelentkezzen, aki hallott a projektről),…..