Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LenkL

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új MÁV blog Korrekt kalauz. 2008.04.01 08:12:00
Ilyen embereket minden vonalra!!! Tisztelt Máv Start, ezt a levelet egyidőben megküldöm a M.Á.V. internetes blogoldalnak is.   Sok kritika éri (általában teljesen jogosan) cégüket, vagy épp az alkalmazottakat a nemtörődömségük, tehetetlenségük, viselkedésük miatt. De én…..
A szombati vihar továbbra is tombol. Igazából azt nem értem, ha van büfékocsi és tudják a mávosok, hogy itten mostan sehova, akkor miért nem visznek körbe teát, ásványvizet? Legalább nyugodtabbak lennének az utasok. Mi az, hogy az állomásfőnök nem tudja, hogy 2-3 km-re a nyílt…..
Na, már megint nekiállok egy új sorozatnak, aztán lehet, hogy hamvába holt kísérletként fogok rá tekinteni tíz nap múlva. De hát értetek kedves Olvasók, értetek mindent. Szóval, mi is lesz ez? Pár embernek úgy tűnhet, hogy én nem szeretem Budapestet. Szögezzük le: ez nem…..
Ne is kérdezzétek miért, de nem voltunk jelen az idei popipari szemlén, a hazai Grammyn, a múlt héten lebonyolított Fonográfon (a Velvet ott volt, legyen ennyi elég). Eszünkbe se jutott volna foglalkozni az Arany Zsiráfból Arany Mikrofonná szofisztikálódott nyálveréssel, ha nem…..
Levelet kaptunk lájf: Tisztelt uram A Hovány Kft és élén Hovány Márton kérését, mondatait tolmácsolom ön felé. A közelmúltban a subba-n megjelent a tűzforró vagy jéghideg blog, ami ki lett emelve főlapra. A cikkben két további blog link is található, igy már három helyen…..
Próbálja ki egymás után ötvenszer kimondani szép lassan azt, hogy "kalocsa"! Ugye milyen hülyén hangzik? Nem is magyaros. Talán koreai? Albán? Vagy kínai? Nyilván nem véletlen, hogy sok-sok cikluson át SZDSZ-es polgármestere volt ennek a "magyar" településnek.…..
A Mixa honlapján megalkothatjuk saját kazetta-pendrive-unkat. Az első lépésben kiválasztjuk milyen színű legyen a kazetta, fekete vagy fehér. Utána tokot tervezhetünk, ezt lehet a honlapról választott vagy akár saját képpel is. A kazetta cimkéjét is mi készíthetjük el, szintén…..