Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dixie.flatline

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Félelem és reszketés az Appalache-hegységben: ijesztő zajok és titokzatos eltűnések bolygatják fel egy eldugott iparvároska hétköznapjait 1979-ben. A nyomok egy katasztrofális vonatbalesethez vezetnek, amit véletlenül felvett egy Super 8-as kamerával amatőr zombifilmet…..
A kecskeméti "szanatórium": A fényképeken a Bács-Kiskun Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet látható, Kecskeméten. A Bors szerint akár ide is kerülhet Stohl. Szerintük ide többnyire azok kerülnek, akik vétlen bűncselekményt követnek el, bár akkor nem…..
comment:com Hírek kávé mellé 2008.09.03 09:16:09
David Duchovny szexfüggőségéről kiderült, hogy a jóember az online pornó áldozata, nem a feleségét csalta meg a teniszedzőjével (nőnemű, nyugi), csak a majmot fényesítette a számítógép előtt. Mondjuk azt állandóan. Igazi függőknek gyártott kiváló, nyomtatható…..
Nem egészen fél évvel azt követően, hogy véget ért a forgatókönyvírók tévé- és részben a filmipart megbénító sztrájkja, ami becslések szerint 3 milliárd dolláros veszteséget okozott, máris itt a következő munkabeszüntetés: ezúttal a színészek szakszervezete áll…..
Jerry Springer neve fogalom a szakmában, ő az, aki nélkül nem lenne Mónika és Balázs show, pedig annak idején a pali ügyvédként kezdte. Jerry Springer politikusként vált ismertté, még a hetvenes években, amikor Cincinnati város önkrományzatában képviselőként tevékenykedett,…..