Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Piszlicsáré

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
budapest AA, a folytatás 2012.03.27 19:11:00
Az utca ugyanaz a tipikus tizenegyedik kerületi furcsa utca, mint a környékünkön bármelyik. Ha rajtam múlna, külön nevet adnék a zónának, mittudomén, legyen Futrinka provincia, mert szerintem nincs olyan ember, akinek a Kelenföldről ne "a Déli előtt eggyel, de minek",…..
  Haynau nevét meghallva szinte mindenkinek  az aradi vértanúk, és a kivégzett miniszterelnök jut először eszébe. Beszélgetve ismerősökkel, mostani diákokkal, úgy tűnik az a kép él a fejekben, mintha 1849-ben német(!) részről egyfajta doktor Hannibál kapott volna…..
1: amikor a fürdőbe behelyezett mécsesekkel szolgálatmegtagadási kommunát alapít Vanish a szappan, Bob Dylon, a színfogó kendő,  Béla a szivacs, és Sziszi, a törlőkendő. Ők még nem tudják, de a rendszerhű erők előbb-utóbb átfogó támadást fognak indítani a…..
A tatárbifsztek hozzávetőlegesen az egyetlen überfasza kaja, ami azelőtt létezett, még a végtelen főzelékek és átúszhatatlan húslevesek, az örök klopfolások és a házi szárnyasok maradék nélküli feldolgozásának idejében. Valami nagyon durvát mondok: vagy hatszor menőbb…..
Ha én hatalmas lennék, mondjuk II. Péter, akkor tuti, hogy kibekurtúl visszanyúlnék Kálmánhoz, mert ez a csávó azoktól a könyvektől, vagy miktől elfogadhatatlanul neoliberális lett és ezért tart itt ez az ország. Fasznak ennyit tanulni - de legalább már erre odafigyelnek, hogy…..
Piszlicsáré 2012.02.15 17:36:48
Piszlicsáré 2012.02.18 14:24:06