Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Peter-HU

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre több és jobb repülőjegy kereső létezik a weben, de a Hipmunkhoz hasonló egyszerűséggel és gyorsasággal használható kevés van. A Hipmunkkal hagyományos és fapados légitársaságok járatai között kereshetünk, majd a találatokat, a repülőjegy árán túl, egyéb az…..
Benvenuto Expedia reklám videó 2012.07.11 21:41:00
Az Expedia a felhasználói által beküldött utazási élményekből készített reklámja. ..
Benvenuto Irány Horvátország! 2012.06.23 12:24:00
A felmérések szerint, idén már többen fognak belföldön nyaralni, mint a korábbi években, de Horvátország várhatóan idén is  sláger lesz a külföldi nyaralási úti célok között. Néhány hasznos információt összegyűjtöttünk a horvátországi utazást tervező olvasók…..
Tizedik éve kerül megrendezésre a világ legjobb 50 éttermét rangsoroló esemény, amelynek a weboldala theworlds50best.com  címen található.A idei 10. évfordulón egy dán étterem a NOMA nyerte az első díjat. Az első 5 étterem bemutatása a The Worlds 50 Best oldalán:Noma -…..
A repülőgép a tenger felől közelít a Leonardo da Vinci repülőtér felé. Távolból csak sejteni lehet a várost, csupán méreteiről alkothatunk fogalmat, jellegzetes épületei nem mutatkoznak a magasból. A gyorsvasúton ülve alig várjuk, hogy megérkezzünk végre, láthassuk…..
Egy new yorki pizzéria statisztikákat állított össze az alábbi inforgrafikán a világ pizza fogyasztási szokásairól, pizzériákról, jellemző pizzafeltétekről, országok szerint a jellemző pizzákról. A statisztikák szerint a világ összes éttermének a 17%-a pizzeria. Nézzük…..
A Tripadvisor publikált a világ 10 különböző részén található szállodák szobáiból nyíló kilátásokat bemutató fotókat, csodálatos panoráma képekkel. A nagyrészt USA-ban található valamint, malajziai, mexikói, olaszországi szállodákból készített fotók közé bekerült…..
      Március 1.-4. között rendezik az idei utazás kiállítást a Hungexpo területén. Részletesebb információk a kiállítással kapcsolatban: Utazás kiállítás weboldala: Hungexpo - online jegyvásárlás Programturizmus: 2012-es program és egyéb…..