Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kátaitamás

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hegylakó, Star Wars, A Gyűrűk Ura, Brian élete. Mind remek filmek, akárcsak a helyszínek, ahol forgatták azokat. Lazítsunk hát egy kicsit és kezdjük el virtuális utazásunkat! 1. Málta, Popeye falu – Popeye Popeye falu, más néven Sweethaven (vagyis Édes Kikötő), egy…..
kátaitamás 2014.05.16 21:49:44
@Wilson: Ezt egyszerűen nem képesek felfogni.
Skócia jelen esetben. De nem is Isle Of Skye amúgy, mert Eilean Donan maga egy sziget három tó találkozásánál. A kastélyba pedig nem Skye-ról lehet bejutni, hanem a mainland felöl. A fotón a hegyek Skye. Oda is érdmes elmenni, ha az ember arra jár, nem fogja többet elfelejteni.
kátaitamás 2014.05.16 21:58:57
Egy nagyon kínos dologról kell szót ejtenünk: népszerű zenekarok tagjairól, akik rettegnek a kritikáktól és/vagy a kommentektől. Mi, kisebb zenekarok normális tagjai kérünk elnézést, ez valóban nagyon-nagyon kínos. Zenészként (OneHeadedMan zenekar - lehet trollkodni) és a…..
kátaitamás 2014.05.16 12:03:10
Van olyan ember, aki nem ismeri a Get Lucky című Daft Punk-slágert? Ugye, hogy nincs! Ezért fogja most mindenki szakértői füllel megvizsgálni, hogy a két francia vajon tényleg lopta-e az említett dal alaptémáját vagy nem. Történt most ugyanis, hogy valaki ráakadt egy 2011-es…..
kátaitamás 2013.09.05 16:16:49
@/o/peration: "Ha a gyerek jobb zenet csinalt volna ebbol a 4 akkordbol ot jatszanak a radiok."

Badarság. A többiben igazad van.
A skót miniszter Alex Salmond és a Egyesült Királyság minisztere David Cameron aláírtak egy megegyezést ami szerint a skótok szavazhatnak majd függetlenségükről még 2014 végéig. A körülbelül 4 millió szavazó közül egyenlőre a döntő többség nem szeretne függetlenné…..
kátaitamás 2012.11.01 17:34:07
@ariskerase: Ez így, ebben a formában butaság. 90 százalékuk biztos, hogy nem angol és nem írtották ki őket, a britek főleg nem, mivel azok az angolok, a skótok és a walesiek együttesen.
"XXI század, Kőbánya, BKV! Éljen!" - fejezi be levelét Főboszorka, de a XXI. századozásból én azt gyanítom, hogy ironizál. Pedig rég nem láttam olyan rokonszenves buszmegállót, mint ezt itt, a Gergely utcában, a Kőér sarok közelében. A művészi térkompozíció vagy…..
Valaki tényleg állítsa már meg őket. A legújabb őrület, hogy mostantól már a letöltésért is kell nekik fizetni. Fizetni kell a honlapon a háttérzenéért, a videó és zenei streamért, az IPTV-ért, de még a hívódallamért is. Meg a kis faszom nem kéne? Tudom, hogy ez az…..
Obituary - Napalm Death - Dismember, 1992. június 29., Budapest, Petőfi Csarnok A floridai death metal egyik alapzenekara, az Obituary már 1990 szeptemberében megfordult Pécsen, a Nevkóban (a Morgoth és a Demolition Hammer társaságában), de sajnos én csak október végén hallottam…..
Ezen a héten nem győztem válogatni a sok-sok videóból, így maradt egy pár legközelebbre is, ami nekem jó, neked meg úgyszintén. Talán akkor nem is húzom az időt és elárulom, hogy lesz Therapy?, Backyard Babies, The Crystal Method feat. Matisyahu meg Kasabian, de erre jár a…..
kátaitamás 2009.05.10 00:26:26
A Nirvana 1992-ben fellépett a Reading fesztiválon Angliában, és ezt akkor rögzítették is, csak éppen mind a napig nem adták ki. Május negyedikén viszont már mindenki láthatja a legendás showt, amin Kurt Cobain tolószékben ment fel a színpadra, és végig kórházi köntöst…..
kátaitamás 2009.04.21 23:04:43
Biztos többen értesültek már róla, de azért elmondjuk, hogy az Ektomorf a legutóbbi budapesti koncert után már nem lépett fel a Szegedre meghirdetett bulin. Terjedtek itt a hírek, hogy mi volt ennek az oka, de hivatalos infó eddig nem érkezett. Azonban Farkas Zoli, az Ektomorf…..
kátaitamás 2009.04.16 12:12:33
Már csaknem fél éve, hogy kijött az Isten Háta Mögött legutóbbi Kényelmetlen lemeze, de budapesti koncert eddig nem sok volt. Most viszont április 11-én, szombaton, fellépnek a Dürer-Kertben, mi pedig szimpla ajánló helyett egy kétórás beszélgetés kivonatát közöljük le…..
kátaitamás 2009.04.14 08:07:48
@astbury: Hát, az Ektomorf cikk jelenleg 68 kommentnél tart. Ez jelent valamit ebből a szemszögből?
Ektomorf - What Doesn't Kill Me (2009 AFM) Az Ektomorf igazi magyar sikertörténet. Elindultak egy vidéki kisvárosból, végigküzdötték magukat a hazai metal undergroundon, aztán kimentek Németországba utcazenélni, közben meg felkarolta őket a világ legnagyobb metálkiadója, a…..
kátaitamás 2009.04.02 08:42:23
@björn: Teljesen egyetértek. Nem tudom, az itteni kommentelők közül hányan zenélnek aktívan, de aki igen, az tudja mekkora elhivatottság kell ahhoz, hogy ide eljusson és működjön egy zenekar. Nyilván le lehet parasztozni a zenét, ez nem vitás, de a tiszteletet megérdemlik.
kátaitamás 2009.04.02 22:03:01
@Chinaski: Én csak arról beszéltem, hogy bizonyos aspektusból respekt jár nekik, ami teljesen független attól, hogy egy másik aspektusból meg egyáltalán nem.
Igaz, hogy nem a fénykorában, de azért mégis eljut hozzánk a 90-es évek egyik nagy, ipari metált játszó csapata, a Prong. Tommy Victor énekes-gitáros zenekara egész pontosan június 24-én lép fel a Dürer-Kertben. Az együttes annak idején legalább három korszakalkotó lemezt is…..
Új MÁV blog Kultúremberek 2007.12.11 07:21:00
Már nem a kuki, meg a szeretlek rozi a menő. Fikázzatok eszdéeszt!Szia!Ma reggel (2007.12.09.) lőttem a képeket ahogy felszálltam a 8510-es vonatra (első vonat Székesfehérvár felé tőlünk). Utolsó előttinek volt besorozva a kocsi. Nem a firka politikai töltetéről van szó, hanem…..
Az egyik sztori a töketlen pénztárosról szól, aki miatt a vonatot lekésték, a másik pedig a visszafizetésiu mutyiról. Élvezzétek így hétfőn eme egyperceseket: 2007.11.29-én lányom barátja Tiszalucról Debrecenbe akart utazni, ezért időben elindult a vasutállomásra. Odaért…..