Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lecsouszky

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Baaad Movies 3. Filmelemző Oscar 2012.07.10 09:39:00
Újra itt a nyár és a nyári szünet, újra itt a Filmelemzők Oscarja, ahol tavalyhoz és tavalyelőtthöz hasonlóan Ti mérkőzhettek meg a beküldött videókkal! A feladat továbbra is változatlan: Készítsetek bemutatót egy filmről és küldjétek el augusztus végéig. Hogy milyen…..
Movie Tank A 25 legjobb filmzene 2012.07.04 14:22:00
Általában egy film összképében meghatározó szerepet tölt be a zene, nem ritkán az is előfordul, hogy az ember fejébe később bele is égő dallamok viszik el a hátukon a produkciót, vagy legalábbis nagy szerepet játszanak abban, hogy a néző végül elégedett legyen a…..
LaLee's Blog Friss Megjelenések 2009.04.13 16:35:00
  Itt az újonnan megjelent zenei albumokat találhatjátok meg. A lista mindig a teljesség igénye nélkül készül, csak az általam ismert / kedvelt együttesek új megjelenéseit (a single, compilation, best of, live és dvd albumok kivételével, tehát csak az EP-ket és stúdióalbumokat) fogjátok itt…..
A vízipipa rovat első videó-epizódja, amelyben a vízipipa használatát és a hozzá szükséges kellékeket mutatom be. Egy-két dolog kimaradt a videóból, de hamarosan bepótolom.Köszönet PiPi barátomnak a kamerázásban nyújtott segítségéért!-----------------------------Zene:Poets…..