Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ripp.Lac

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hedon Búcsúzások 2012.02.27 12:44:00
Az élet, mint egy színi előadás. A darab főszereplőjének állandósága mellett szereplők jönnek-mennek, a sors (a nagy Rendező) hetykén bánik a cselekménnyel, hol tragédia, hol komédia, néha tragikomédia, de a főszereplő nem vonulhat le a színről, csak mikor a függöny végleg…..
Fenti kérdésen szoktam morfondírozni, mégpedig elég nagy gyakorisággal, hiszen nem vetem meg a jóféle, másnaposságot okozó butéliákat. Igaz, ab ovo az alkohol nem feltétlen okoz másnaposságot (sem éhséget), csak amennyiben sokat fogyasztunk belőle. Azt a bizonyos határt – mely…..
Hedon Estéli szeánsz 2012.02.21 11:37:00
Jó dolog, hogy ilyen változatosan zajlik az élet! Kellemes dolog pozitívan csalódni emberekben vagy dolgokban. Mikor már az ember nem reménykedik a dolgok pozitív változásában, amikor úgy gondolja, pontosan (és talán tökéletesen?) ismeri a másikat, beüt a pozitív krach. Hogy…..
Ünneplős család vagyunk, legyen az név- vagy születésnap, karácsony, húsvét vagy egyéb családi alkalom. Természetesen minden ünnepről más módon, eltérően emlékezünk meg attól függően, hogy mennyire fontos nekünk az adott nap. A „kötelező”, importált ünnepeket nem…..
Hedon Kiútkeresés és düh 2012.02.09 11:00:00
Amint tegnap megírtam, barátnőm az egyik este megnézte az sms-eim, és ott egy „Kellemes volt a tegnap este. Puszi” üzenetet talált, mely egy hölgytől érkezett. A hölgy történetesen nem a szeretőm, hanem a kétgyermekes kollégám, aki egy nevetésbe átcsapó hétfői céges…..
Ripp.Lac 2012.02.10 16:01:23
@Hedon01: Télleg egyértelmű?? Elmondásodból nekem nem úgy tűnt...
Ripp.Lac 2012.02.12 20:29:00
@Hedon01: Én még csak most találtam rá erre a blogra, a többi postot még nem olvastam, így nem tudom, milyen vagy. Az biztos, hogy ez az sms hiba volt a kolléganőd részéről.