Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hatharom.com

96 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hosszú évek tendenciája érett be azzal, hogy a hölgyek kisajátították maguknak a magyar olimpiai érmek kétharmadát. Női klasszisuralom van a hazai sportéletben. „Hat aranyat vártam, és az az érzés is volt bennem, hogy megeshet az, ami még sosem, hogy mind a hat aranyat nők fogják szerezni. Nos,…..
Kötöttfogásban egyre kevésbé a tudás, mintsem a sportdiplomácia számít. Az, amiben mi magyarok az utóbbi években látványosan lábon lőttük saját magunkat. Egyvalami biztos: nagyon kemény menet lesz az olimpia programján tartani a kötöttfogású birkózást. Az egy dolog, hogy a szakág maga - szemben…..
Két éve még a hazai szakma sem hitte el, hogy van olyan fejlődés, amilyet Kenderesi Tamás produkál, ma egy egész ország bízik fantasztikus utolsó ötven méterében. Amikor Kenderesi Tamás két éve, abszolút a semmiből berobbant az elitbe - és ez alatt mindjárt a világ elitjét kell érteni -, még itthon…..
Bő két hétre újra kivetkőzik magából az ország, megáll a munka - mondjuk ennek pont nincs sok jelentősége egy olyan országban, ahol EU-s támogatások nélkül nem nő a GDP -, és éjjeli baglyok lepik el a városokat, miközben mindenki nemesfémtípusokat számol: kezdődik az olimpia, és bár az előzetes…..
Véget ért a számunkra örökre emlékezetes Európa-bajnokság, ami ugyan a vasárnapi döntőt követően a fanyalgók igazát látszik alátámasztani, mi azonban nem károgunk. A "varjak" szerint a végletekig kifacsart sztárok és a lelkes iparosok tornáján bármi megtörténhetett, még az is, hogy a végén nem a…..
Ha nem láttuk volna a Portugália-Wales összecsapást, akár előrehozott döntőként is aposztrofálhatnánk a csütörtök esti Németország-Franciaország derbit. A luzitánok azonban igen meggyőző második félidei játékukkal és remek védekezésükkel esélyt sem adtak a gyenge napot kifogó Walesnek, így kár lenne…..
A világbajnoki címvédő németek még soha nem győzték le az olaszokat az Eb-ken, ám a bukik szerint megszakadhat ez a sorozat. Mi azonban nem a továbbjutás szempontjából közelítjük meg az összecsapást, ugyanis nyerni szeretnénk. Jön az első igazi derbi az Eb-n. A német-olasz mindig pikáns párharc,…..
Számunkra már véget ért az Eb, az eufóriát magunk mögött hagytuk, a válogatott körüli hype kezd alábbhagyni, eljött a reális elemzések, józan értékelések ideje. Ehhez a feladathoz keresve sem találhattunk volna jobb alanyt Ferenczi Attilánál. A labdarúgó edzőként, szakíróként és játékelméleti…..
A magyar labdarúgó válogatott meghozta a futballázat Magyarországra, de a mi dolgunk, hogy ezt a lelkesedést fenn is tartsuk. Kiestünk. De úgy, ahogy már-már álomszerű kiesni egy Európa-bajnokságról. Tulajdonképpen lelkünk mélyén mindannyian tudjuk, hogy ebben nem volt több, Bernd Storck csapata…..
Három rúgott góllal simán meccset lehet nyerni egy Eb-n, nekünk szerdán azonban nem sikerült. Szomorkodni emiatt most nem fogunk. A franciaországi Európa-bajnokság eddigi legjobb meccseként emlegetik a szurkolók a szerda esti Magyarország - Portugália találkozóról, amely őrült végeredménnyel…..
Sokszor megesik édesanyámon a szívem, amikor a vasárnapi ebédeknél úgy érzi magát, mint egy kívülálló. Négyfős családunkban egyedül képviseli a gyengébbik nemet, hiába teszi elénk a finomabbnál finomabb fogásokat, töri magát a desszerttel, méltánytalanul kevés figyelmet kap. Egy-két dicsérő szó után…..
Az ingatlan értékesítéssel foglalkozó Harry Kakavas a világ egyik legnagyobb high roller szerencsejátékosa, 14 hónap alatt nem kevesebb, mint másfél milliárd dollárt vesztett szerencsejátékon.A másfél milliárdos összeg jelentős részét még nem fizette ki, illetve hitelekből…..
Ashton Kutcher egy az Esquire magazinnak adott februári interjúban elmondta, korábban tagja volt az egyik legnagyobb amerikai sportfogadó szindikátusnak. Kutcher elsősorban egyetemi futballra fogadott, és hatalmas összegeket nyert."Körülbelül 750 ezer dollárt nyertünk négy hét alatt…..
Maureen O'Connor (66) volt San Diego első női polgármestere, 1986-tól 1992-ig töltötte be a tisztséget. Hivatali idejének leteltével Las Vegas-i kaszinókban vált törzsvendéggé, hatalmas téteken játszott. A kaszinók olyan nagy játékosként tekintettek rá, hogy amennyiben játszani…..
A szerencsejátékok világa rendkívül színes, számos különc figura, őrült adrenalinvadász tűnik fel időről időre. Még a magas szinten gondolkodó, döntéseiket matematikai alapokon meghozó pókerprofik is hajlamosak őrült fogadásokkal feldobni a hétköznapokat. Az ötszörös…..
Az UEFA csak márciusban véglegesíti a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság pályázatának hivatalos feltételeit, de az már biztos, hogy nem egy vagy két ország, hanem Európa 13 nagyvárosa lesz a rendező. Ezt decemberben jelentette be hivatalosan Gianni Infantino, az európai szövetség…..
A legnagyobb rendszeres keddi online bajnokság a PokerStars 1 050 dollár nevezési díjú Super Tuesday tornája. Január 22-én minden idők legnagyobb Super Tuesday versenye került megrendezésre, 597-en regisztráltak. A nyereményalap 597 000 dollár lett.Jónéhány pókerklasszis feltűnt a…..
A Barátok Közt gyönyörű színésznője, Kiss Ramóna egy éve talált egymásra az egyik legismertebb magyar pókerjátékossal, akit most az év kiemelt nemzetközi pókerverseny-sorozatára, a PCA-ra is követett.A WPT Bajnok Tóth Richárd ezúttal nem ért el eredményt a Bahamákon…..
A másságát nyíltan vállaló kétszeres WSOP bajnok, Vanessa Selbst a twitteren jelentette be, megkérte kedvese, Miranda Foster kezét, aki igent mondott."Eljegyeztem @mm_forstert! Mondtam neki, hogy mindenképp ma este akartam megkérni a kezét, mert szeretném, ha szerencsét hozna a holnapi…..
A buffalói ferences rendi apáca, Mary Anne Rapp nővér 2006 és 2010 között összesen 128 ezer dollárt lopott (körülbelül 27 millió forint) két New York államban található templomból, a St. Mary-ből és a St. Mark-ból. A Kaszinó Akadémia tájékoztatása szerint a lopásra akkor…..
Dean "bogan4life" Bogan a nemzetközi online pókerközösség elismert, kedvelt alakja, főként stratégiával és szponzorációval kapcsolatos írásairól ismert. Az ausztrál pókerprofi sikeres játékos, boldog családapa és kiegyensúlyozottan él, de ez nem mindig volt így, korábban…..
Az iPod "bűvésztrükkjeiről" ismertté vált, de a nagyobb hatás érdekében a legfrissebb technikai vívmányokat is bevető cyber illuzionista, Marco Tempest, egy kártyapakli segítségével bűvölte el a közönséget a TED (Technology, Entertainment, Design – technológia,…..
A póker világbajnokság szeptemberben megrendezésre kerülő európai szakaszának (World Series of Poker Europe; WSOPE) egyik legemlékezetesebb, legvitatottabb összecsapására a 10 450 euró nevezési díjú Mixed Max - No Limit Hold'em versenyen került sor. A WSOP és WPT bajnok Brandon…..
Ilari "Ilari FIN" Sahamies, vagyis Ziigmund kivételes teljesítménnyel jelentkezett az online high stakes asztalokon, 1 030 543 dollárt (körülbelül 220 millió forint) nyert mindössze 48 óra alatt. A finn profi hétfő délután vetette bele magát a pókerbe, és 182 ezer dollárt (közel…..
A póker profik híresek arról, hogy nemcsak a pókerasztaloknál kockáztatnak nagy összegeket, az őrült fogadásoktól sem riadnak vissza. Ted Forrest például kétmillió dollárért vállalta, hogy két hónap alatt csontváz vékonyságúra fogy, Ashton Griffin pedig 70 mérföldet futott…..