Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jano962

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem egyszer, nem kétszer, voltam szerelmes is, próbáltam egyszer borítani, hogy akkor váljunk el, mert én nem tudok vele élni, mást szeretek. ezt elk*rtam... Több mint egy évtizede kötöttem egy házasságot, amit nem igazán akartam, de mivel jött a gyerek, úgy éreztem nem…..
„Vonzanak a nők, szexuális és érzéki értelemben egyaránt, a gond - többek között – az, hogy már nagyon fiatalon megtanultam kielégíteni magamat” - a történet szerint jelentősen visszavetheti egy pasi szexuális fejlődését az, ha túl korán felfedezi az…..
  Rasszista-e a cigány származású R. József, R. János és H. Teréz? És különösen: rasszista-e a magyar származású H. Gyula? Zaftos cupákok azon a gumicsonton, ami a Tavaszmező utcából gurult el két év alatt a Pesti Központi Kerületi Bíróságra, hogy majd a…..
Jano962 2011.03.07 16:20:33
index.hu/bulvar/2009/10/08/kes_volt_a_foiskolas_tamadoinal/

Ez az eredeti hír. Ott olvasható az alján, hogy nem egyedi eset volt tőlük. Gondolom meg kellett volna várni, amíg valaki meghal.
„Mi lesz, ha egyszer „máshogy” is beleül egy férfiba?? Engem nagyon zavar, de lehet, hogy bennem van a hiba, és én buktam el a teszten” - következő Levélírónk a jelenlegi barátnőjéről mesél, akivel csak egyetlen baj van: minden pasival túlságosan közvetlen,…..
Jano962 2010.09.06 13:35:40
@Father Justice: tökéletes :)
 Nem rossz ötlet a szakítós Darwin-díj, felírtam! Első jelöltünk története következik.    A kép innen   Szakításom története LÁDÁCSkába csomagolva.   Én 34, feleségem 32, igazán szép nő, és nagyon csinos . Gyerek kettő. Idén tavasszal elmentem egy…..
A társkereső oldalak több veszélyt is rejtenek, de az alábbi történet kicsit rendhagyó. A magánnyomozó felfogadása még törvényes lehet, de az eredmény és a levelezés közzététele mindenképpen aggályos.Szia Zugügyvéd,A következő bosszantó dolog történt meg velem. Egy…..
A megcsalás nem szép dolog, de ezeket a sorokat olvasva, valahogy helyénvalónak tűnik. Két régi szerelmes találkozik újra, és a sok nosztalgiázás vége az lesz, hogy viharos gyorsasággal ágyba is kerülnek. Mivel mindketten házasok, megfogadják, hogy ez soha nem fordulhat elő és…..
Piroslap Pofánvertek egy nácit! 2010.03.15 22:24:00
A Mandiner blog nem mindennapi fogása az alábbi videó. Bár a Piroslap is kint volt a Jobbik rendezvényén, de ők ügyesebbek voltak. Végre. Végre, valaki pofán vert egy nagypofájú nácit. Az enyhén fasisztoid fószer az Andrássy út sarkáról üvöltötte, hogy zsidó gyere át a…..
Jano962 2010.03.16 13:49:25
Szabolcs dörzsölt és felkészült ügyfél, diktafonnal jár bankba. És milyen jól teszi, levele szerint az Erste ügyintézője alaposan félretájékoztatta, majd ezt később elismerte, majd még később letagadta, úgyhogy most lesz mivel bizonyítani az igazát, akár a bíróság előtt…..
Vastagbőr Cozma kezdte az egészet 2009.03.16 08:31:00
Várható volt, hogy ez bekövetkezik. Mármint, hogy a meggyilkolt Marian Cozmát teszik felelőssé saját meggyilkolásáért. Ráfogják, hogy ő kezdte a verekedést, belekötött a 20 fős bandába, agresszív volt, stb. A gyomrom kifordul Mester Csabát, N. Győző ügyvédjét…..
Jano962 2009.03.16 08:59:52
Mohácsi Viki is megmondta. Cosma cigányozott, tehát jogos önvédelem volt az eset. Nem is értem, miért bántják szegény romákat, hiszen ez a minimum, amit tehettek ilyen esetben.


index.hu/bulvar/2009/03/16/1258427/

Ez is jó. Fordított esetre emlékszem párra a közelmúltból. Csak ott a hírekben szerepelt: a fenyegetést a cigányok bemondására készpénznek vették a rendőrök és egyből megindult a büntetőeljárás.
Egyenlő mérce, mi ?
A tervezett kurzusnak az a célja, hogy megismertessék a hallgatókkal, hogyan kell vezetni, irányítani egy céget. Az előadásokat tartó vállalkozók - egyebek mellett - elmesélik, hogyan menedzselik cégeiket, illetve milyen módon ösztönzik dolgozóikat.  Az egyik felkért…..
w Titkos féreg 2009.03.05 04:00:00
Nem fenyegeti veszély azt, ki akkor is óvatos, ha biztonságban van.A Szlovák Információs Szolgálat jelmondataKülönös dolgok történnek Magyarországon, nagyon furcsa dolgok. Találgatásra okot adók.Találgatásnál többre nem adnak okot, tartsuk ezt észben. Sem arra, hogy…..
Most mondjam azt, hogy meg vagyok lepődve? Hazudnék, mert nem vagyok. Oly mértékben hiteltelen, korrupt, gátlástalan a mi politikai elitünk, hogy eggyel több vagy kevesebb tétel a listán már nem számít. Nincs mit tenni, ezek ilyenek, mi meg birka nép vagyunk, mert eltűrjük, hogy…..
Nem tudom, mi van mostanában a Blikkel, Jancsibohóc kedvenc újságjával, de tény, hogy mostanában a bulvárhírek mellett egy-két oknyomozó jellegű cikket is lehoznak. Ők jártak utána annak, hogy Veres Jani a VPOP-tól kapta az Audiját, remek nyilatkozatok hoztak le a…..
Jano962 2009.02.20 12:24:11
Vastagbőr A rettegő enyingiek 2009.02.16 09:31:00
Még ki sem hűlt az [origo] múltkori sarkadi videója, máris itt van tőlük egy másik, hiánypótló felvétel. Helyszíni riport a rettegő enyingiekkel, nézzétek:    Szegények annyira rettegnek, hogy szombaton este az enyingi benzinkútnál autókra támadtak. Egy 20-30 fős…..
Egészen elképesztő dolgok derülnek ki ... - A veszprémi gyilkosság három gyanúsítottja közül kettő - köztük Sztojka Iván - nemrég hamarabb szabadult a börtönből, büntetését jó magaviselete miatt harmadolták, vagyis csak a kiszabott idő kétharmadát kellett…..
Pásztor Albert miskolci rendőrkapitány a délelőtti sajtótájékoztatóján bizony elszólta magát.  Nem volt politikailag korrekt megfogalmazás, valószínűleg már izzítják is Budapesten a "rasszista billogot". A Hírszerzőn egyenesen "Cigányozó…..
Úgy tűnik nagyot hibáztam, amikor úgy döntöttem, hogy maximum poénból veszek a kezembe Blikket és ahhoz hasonló bulvárlapokat. Ma kiderült ugyanis, hogy bizony érdemes lehet ezeket a lapokat (is) forgatni, hisz megtudhatjuk például belőle, hogyan kerüli meg imádott…..
 Végre egy olyan döntés, amikor fenntartások nélkül azonosulni tudok a kormány álláspontjával! Nem mintha nekem annyira hiányzott volna ez az érzés, s most is inkább arról van szó, hogy a kormány döntött aszerint, ahogyan én azt jónak gondoltam, s ahogyan azt már tegnap is…..
Ataman sokatt küzdött a DIGI-vel, mire bekötötték hozzá a műholdas tv-t, de október végén a telepített eszköz meghibásodott, így szerelőt kellett hívni hozzá. Az lassan ugyan, de megérkezett, egy használt dobozzal, mivel szerinte újra már nincs pénze a cégnek. Ahogy a…..
CsakNorrisz 2 hónapja vár a Közlekedés Biztosító Egyesület döntésére és a biztosítás kifizetésére, pedig a balesete egyértelmű volt: a károkozó másik fél elismerte felelősségét és kész. Ehhez képest most folyik a felülvizsgálat felülvizsgálata, CsakNorrisznak pedig ki…..
w Álmodik a nyomor 2008.09.08 06:00:00
A szakértői kormányról ábrándozom egy ideje. Próbálom elképzelni. Egyebet úgysem tehetek, senki nem óhajtja ugyanis elmondani, mit csinálna, hogyan működne ez a mitikus testület tulajdonképpen, és miért volna rá szükség. Illetve azt sem, hogy kik lennének azok a szakértők,…..
Proszektúra Színesfém-tolvajok 2008.09.03 11:12:00
A minap Kerecsenden két cigánygyerek estefelé a kerítésen bemászva bement egy lakatlan házba, ahol valami vashulladék után kutattak. Ezenközben rajtakapta őket a helyi polgármester és két társa. A cigánygyerekek állítása szerint a falu kicsit túlzott igazságérzettől fűtött…..
    A magyar egészségügyért folytatott áldozatos és sikeres munkájáért. Nyílván. És hagyták szegény biszku béla bácsit úgy meghalni, hogy őt nem. A csehák juditot baszd meg! Az előző horvát ágnest. Nagy tülekedés van azon a listán, amelyen a magyar…..