Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Biztonságos metrót!

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Mától nem érvényesíthetnek új, 2012-re szóló ingyenbérleteket a BKV dolgozói és családtagjaik. A szakszervezeti vezetők szerint az egyelőre átmeneti intézkedés oka, hogy az új kollektív szerződés már nem biztosítana ingyenes utazást a BKV-alkalmazottak családtagjai…..
Veszteséges a BKV, csőd szélén a BKV. Unalomig ismételt mondatok az újságok címlapjairól. A kedves olvasó bizonyára kapásból rávágná, hogy loptak, felelőtlenül gazdálkodnak, sok az irodista. Azonban ez mind csak a jéghegy pici csúcsa. A fő okok megértéséhez mélyebbre kell…..
Kigondoltam Vitézy Dávid 2012.02.07 09:36:00
Vitézy Dávid hadarós-nyálpreccsenős beszéde mindenkinek ismerős a Magyar honban. Ő az, aki mindenhez ért, ami tömegközlekedés. Diplomája 2 éves, de már évek óta halljuk fantasztikus tanácsait. Géniusza az egekig ér: nevéhez kötődik a zseniális mozzanat, melynek során az…..
Népszerű műfaj mostanában az "ismerős hely ufótámadás/földrengés/éghajlatváltozás/megbolygatás/miegymás után". Néhány napja egy többnyire Moszkváról szóló festménysorozat jelent meg a témában, Vörös térrel, Kremllel és sok más ismerős helyszínnel. Persze minden…..