Regisztráció Blogot indítok
Adatok
M021

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Természetesen mindenki emlékszik a már azóta is sokszor emlegetett TOP 10-es listámra. Írtam akkor, hogy minden bizonnyal fogok még elég durva filmeket találni, amik átrendezhetnék a sorrendet, de ezzel nem szeretnék bíbelődni. Persze attól még beszámolok ezekről. Nos, nem sokat…..
A blog facebook oldalán hívta fel a figyelmemet egyik kedves olvasónk az alábbi nyalánkságra, a legutóbbi franciás poszt kapcsán. Íme. Maléfique (2002) Rendezte: Eric Valette Carrére (Gérald Laroche - MR 73) sikkasztásért börtönbe került, egy cellába három teljesen…..
M021 2012.02.21 19:51:26
Eden Lake  - Gyilkos kilátások (2008)   Rendezte: James Watkins Előre is elnézést a B-oldal blogtól, amiért kölcsön vettem tőlük az "evörözést", de ebben az esetben jogos, ha azt mondom, hogy ez minden idők egyik leglesújtóbb hangulatú filmje. Tegnap este néztem meg,…..
Előre szólok, hogy most a szokásosnál jóval spoileresebb leszek, de ezt megköveteli a film. Viszont ez szerintem nem fog sokat elvenni az élvezeti értékéből.   Az utolsó horrorfilm - The Last Horror Movie (2003)   Rendezte: Julian Richards Nem is értem, hogy ez a mű hogy…..