Regisztráció Blogot indítok
Adatok
T48G

4 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Abráziós Blog Boldog Új Évet! 2012.12.31 03:46:00
Szerzőtársaim nevében is kívánok minden Kedves Olvasónknak sikerekben és élményekben gazdag új évet! ..
Tudom, volt már hasonló témában poszt erről a vulkánról, de a minap találtam egy érdekes videóklippet. Igazából nem hagyományos kamerás videó, hanem egy timelapse nevű fotó technikával készült. A technika lényege, hogy a fényképezőgép bizonyos időközben fotóz, majd egy…..
Abráziós Blog Még élünk! 2012.08.03 17:30:17
A legutóbbi bejegyzésre válaszolva: igen visszatérünk. Sajnos igaz, elhanyagoltuk érdekesnek induló földrajzos blogunk. A vizsgaidőszak jelentősen leépítette maradék agysejtjeink csoportját, így próbáltuk kipihenni magunkat szeptemberre. Természetesen nem csak vegetálunk…..
 Üdvözlöm a kedves olvasókat! Nos már olvashattátok kedves szerkesztő társamtól a felvezetőmet, így nem kell magamat bemutatnom.:D A folytatásban egy kedves csoporttársamnak ajánlanám a cikket, aki szintén vallásos iskolából jött és remélem tetszeni fog neki a cikkem.…..
Megérkeztünk hosszú és fáradságos kiküldetéseinkből. Nagyon úgy tűnik megfelelő mennyiségű agysejtünk is maradt, hogy folytassuk eddig megkezdett munkáink, így én úgy döntöttem kezdem egy laza kis képes Grönlanddal. Kedves blogtársam fog nemsokára közreadni egy kis…..
T48G 2012.04.10 17:56:02