Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rosti

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy ideje mindenki tudja, hogy a Bumeráng testületileg átbatyuzott a Neo FM-re, de ma kiderült a bulvárlapokból, hogy mégsem a teljes csapat folytatja az új adón, ugyanis Gombos Edina nem tart Bochkorékkal. A Blikknek adott nyilatkozatai szerint Gombos Edina döntése mögött…..
Megtetszett a TV2-nek az RTL Klub celebgyalázós bakija. Kovács Áron, az Áll az alku műsorvezetője azonban a nézőket és a versenyzőket osztotta a hétfő reggeli Mokkában. Az örök második csatorna kreatívjainak nincs egy eredeti ötlete sem, ami pedig mégis az eszükbe jut, arról…..
Persze nem látta senki a Comment:com stábjából, mert ugye a munka törvénykönyve és több nemzetközi szerződés is tiltja, hogy a dolgozókat arra kényszerítsék, hogy Verebest Istvánt nézzék szabadnapokon, de terjed a Youtube-on, ezért mi is embedelnénk, egyenesen a kedves olvasók…..
Kepes most jól megmondta a Tv2-nek, meg odavágott személyesen Bárdos Andrásnak is. Ráadásul a Tv2 Mokka című műsorában, a folyamatosan hárító Jakupcsek Gabriella előtt. Kepes szerint a Tények tényszerűen hazudott, és etikátlanul ferdített az otthonszülés szabályozásával…..
A négynapos hétvégén a szokásosnál is nagyobbra nyílt a két adó nézettségi közötti olló. A Tv2 volt, hogy 35 százalékponttal lemaradt az RTL Klubtól. A nézők pedig kifejezetten büntették azt az adót, amelyik ötvenhatos műsort mert sugározni, szerették viszont a forma-1-et,…..