Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aMagyar

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Xanax nevű szer a benzodiazepinek csoportjába tartozik, általában szorongásos betegségek, pánikbetegség és depresszió okozta szorongás kezelésére alkalmazzák- sajnos nagyon sokan hanyag módon, és nem a megfelelő dózisban. Magyarországon gyakorta a Frontint szokták felírni,…..
aMagyar 2017.05.06 22:49:09
@Ferenc Wesszel: 100%-ban igaz és egyetértek minden sorával!
Több mint ezer diák vonult az ELTE Lágymányosi kampuszától a Corvinus Egyetemig a Hallgatói Hálózat demonstrációján. A tüntetés hivatalos vége után mintegy ötszázan az ELTE jogi kara felé vették az irányt. Az épületben spontán hallgatói fórumba kezdtek, melyen megjelent…..
Az Görögországban felhívást tettek közzé, az ultrák között. Itt most nem számít milyen a politikai nézeted. Lehetsz fasiszta vagy kommunista, itt egy számít, hogy görög vagy. Példaértékű lehet számunkra is, amikor két rivális klub drukkere, politikai és -az életük…..
Magyar tabu Hofi idézetek 2012.02.13 08:03:00
Hétfő reggel egy kis Hofi. Ma is aktuális Hofi idézetek: " Hát, szélvédettnek szélvédett, de megmarad a büdös is... " " A korrupció az, amiből mi kimaradunk. " " Mi az: 30 kiló és legel? -Holnaptól Te! " " Az országnak nem most lett rossz! Neeem. Most vették észre!!! " "…..
Magyar tabu 90 éves Göncz Árpád 2012.02.12 17:41:00
Sokak szerint az egyetlen olyan politikus, akiben a rendszerváltozás utáni politikát látták. Boldog Születésnapot! ..
Magyar tabu Megfigyel a kormány? 2012.02.11 14:39:00
Ha azt hitted, hogy mobiltelefonon vagy interneten a privát beszélgetések csak rád tartoznak, akkor tévedsz. Ugyan kicsi az esélye, hogy pont téged figyelnek meg, de ha az állam biztonsága a tét, bármit megtesznek. A WikiLeaks decemberben kiszivárogtat információi szerint a világ…..
Magyar tabu Gazdagok és szegények 2012.02.11 08:00:00
Mai modern társadalomban, az emberek sokkal jobban élnek, mint elődeik. Az internet, tv, gyógyszergyártás, infrastruktúra, stb. megkönnyíti az emberek életét a modern világban. De van ami nem változott . . . A társadalmi rétegek közti különbség egyre mélyül. Lehetőség ugyan…..
Magyar tabu Malév után a BKV? 2012.02.10 19:12:00
A csődhelyzetbe lévő BKV a dolgozóinak nem tudtát kifizetni a kompenzációt, pénzhiány miatt. A vezetőknek viszont valahonnét van 500 millió Forint. Talán a főváros 9 milliárdos kölcsönéből... A vállalat szerint, nem prémiumot fizettek a vezetőknek, hanem a munkájuk…..