Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr.Insurgens

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megfigyelők, megfigyeltek és a sör kavalkádja a bajai önkormányzati választáson. A mozgóképet nagy méretben és hangerővel méltóztassék megtekinteni.          ..
WC-t mindenkinek magának kell vinnie, az indexeseket még a megyébe sem engedik be, Heller Ágnes Brazzers casting videózása pedig nyilvános lesz. A nagy sikerrre való tekintettel liberál-baloldali viasz bábuk, muppet-figurák és kitömött ex-miniszterelnökök helyett élő…..
Hosszan tartó, méltósággal viselt súlyos betegség után elhunyt Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) és a Médiatanács elnöke. 51 éves volt. Azt hiszem, nem kell az embernek éppen gyászolnia ahhoz, hogy az információ hírértékéből ennyit, ne…..
Mr.Insurgens 2013.04.12 18:32:34
@Iván Gábor IGe: Nem. Te 161 cm alacsony, 58 kg-os rejszolós kis buzi vagy, akinél a nő hiány személyiség torzulást okozott!
Engem nem zavar rettenetes primitívséged, de apádnak többször kellett volna szájba vágni még kisfiú korodban!
Kettős Mérce Ez a Fidesz? 2013.03.08 19:10:00
A Kettős Mérce bloggere tegnap végigkövette az eseményeket a Lendvay utcában. A demonstrálók többségével sikerült beszélnie. Kis színes élménybeszámoló. Miközben azt mindenki láthatta, mi történt kint, keveset tudunk egyelőre arról, ami bent történt. Arról, hogy a…..
Mr.Insurgens 2013.03.09 18:13:53
@Bérgyilkos,Garázda,Bundázó,Adócsaló=Orbán_bandája: Igazad van ez a megoldás!
Csak előbb a muterodat és a húgodat karóba kell húzni.
Majd elrettentésül a székház kerítésére velük!
(fejjel lefelé)
A hírolvasó szinte teljes extázisba kerülve jelenti be a Nagy Örömhírt, sikerült, amit a Kedves Vezető eltervezett. Az ország pedig (nyilván) vele örül. Még szerencse, hogy mindez Észak-Koreában történt, így aztán mi csak jót szórakozunk. Az utóbbi napok egyik vezető…..
Mr.Insurgens 2012.12.14 18:14:09
Négymillió magyar létminimum környékén és alatta, Európa-rekord infláció, 28 új adó, 27 százalékos áfa, Dörner nyilas színháza, Horthy-szobrok, Wass-Nyirő-Tormay az alaptantervben, Fekete György, mint kulturpápa, Kerényi Imre festményei, Tokody Ilona alázása, közös…..
Mr.Insurgens 2012.12.08 19:21:15
@Hertelendi: Mamádat illesd análisan a ravatalán!
Tudod! Csak úgy ahogy szoktad!
Mr.Insurgens 2012.12.08 19:44:43
@Hertelendi: Már megérte, hogy felhúztad magad!
Most mennem kell!
Vár a húgod, már fertőtlenítette magát.
Igaz két liter hypóba került!
Ismeretlen tettes ellen tett lopás miatt feljelentést a Bicskei Rendőrkapitányságon az Alcsútdoboz Göböl pusztai juhász. Váradi András azért fordult a rendőrséghez, mert állítása szerint november 24-én a Mészáros Lőrinc, Felcsút polgármestere tulajdonában álló Búzakalász…..
Mr.Insurgens 2012.11.28 20:10:39
@Hertelendi: A szart, azért lopják Felcsúton, hogy legyen elég anyag, amikor az ilyen ajvékolós, balliberális pondrók pofájába vágják!
Az előző bejegyzésben arról írtam, hogy az előzetes regisztráció bevezetése valószínűleg nem a kevésbé tudatos, hanem csupán a kevésbé pártelkötelezett és a pártok által nehezebben mozgósítható állampolgárok maradnának ki a voksolásból. Egy kérdés azonban még mindig…..
Mr.Insurgens 2012.09.25 20:38:16
@Jack Torrance: Hogy a határon túli honfitársaink is egyenlő feltételekkel vehessenek részt a szavazáson, valamint a gyakorlattá vált utolsó napi szavazat vásárlások egy bab konzervért című akciók kiküszöbölésére.
A szociknak most majd két héten keresztül kell etetni a felzárkóztatásra áhítozó honfitársainkat, így a Fidesz egy csapásra megoldja, ezen családok pillanatnyi gondjait.
Mr.Insurgens 2012.09.25 20:51:19
@Member: "Megnézik, mely települések voltak 2010-ben szocialista ízűek"
Ha csak ettől félsz, akkor nyugodj meg.
Egy sem volt!
Milyen a jó tüntetés? Legyen forradalmi a hangulat? A végén történjenek csodák? Meneküljön Gyurcsány vagy Orbán, épp mikor melyik a soros? Álljunk lángoló szívvel a géppuskák vagy a plexipajzsos rendőrök sorfala elé? Esetleg legyenek elképzeléseink arról is, hogy hogyan…..
A KARD Lezártnak tekinti? 2012.09.01 15:38:31
"Nemzetközi jogilag rendezettnek és lezártnak tekinti a Fidesz az azeri kiadatás ügyét - jelentette ki Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője." - írja az origo. A kormány meg "sajnálatosnak tartja", hogy az örmények így felkapták a vizet. Ám ezt azért ilyen könnyen nem lehet…..
Mr.Insurgens 2012.09.01 19:18:32
@nemsirunk: Te nagyon okos!
Örményország az nem kelet?
Most akkor nyit, vagy elszigetelődik?
Jól értesültséged lenyűgöző.
Azt miért titkolod el, hogy Viktor személyesen vágta le az Örmény fejét baltával, azzal a hátsó szándékkal, hogy ezért cserébe az Azeriek majd öt 5-10 év múlva Magyar állampapírt vásárolnak.
Orbán Viktor hétvégi kőszegi beszédét hallgatva, valamint a miniszterelnökről a sajtóba bekerült fényképeket mustrálva, ügyfelem, Szalacsi Sándor, a korábban nagy népszerűségnek örvendő youtube-személyiség, rájött, hogy a regnáló miniszterelnök mind megjelenésében, mind…..
Mr.Insurgens 2012.08.28 19:50:35
@s: Muterod halotti anyakönyvi kivonatát másold ide legközelebb!
A pszichiátrián riogasd inkább az ápolókat, hogy nem veszed be az esti leponexedet!
Breaking! Ma délután Az amerikai fiúval közösen lessük meg, hogy mit mond Orbán a népének. Itt ülünk a felhajtott ujjú kockás ingek és a sportcipők földjén, a kőszegi Tranzit Fesztivál a határon - sehol egy szandál zoknival, a konzervatív értelmiség átlépett a huszadik…..
Mr.Insurgens 2012.08.25 19:27:36
@babakék:
Miért van az, hogy felőled mindig sötétség jön?
Morálisan ingoványos személyiséged nem lehet magyarázat mindenre.
Engem nem zavar rettenetes primitívséged, de egy heretájéki véraláfutás nem ártana neked.
Azt meg, hogy te mit engedsz meg és kinek, valószínűleg mindenki nagyívben kulázza le!
Mr.Insurgens 2012.08.25 19:57:27
@Hertelendi: Ez most komoly?
Véleményed negligálva!
Ha lenne kapacitásom bővebben kifejteném azt, hogy édesanyád valami mással is foglalkozhatott volna anno strihhelés helyett!
Elképesztően modoros színházi tartalomismertetésbe botlottunk a port.hu szerdai címlapján, és ezek után az sem lepne meg minket, ha kiderülne: maga Fábry Sándor a Modorosblog valódi szerkesztője és az Arany Farmermellény élethossziglani viselője. Tudták a kedves olvasók, hogy a…..
Mostanra bizonyára minden kedves olvasónk megkapta a miniszterelnök legutóbbi (2010 óta egyébként a hetedik) levelét. Ezúttal nem konzultálni kíván velünk Orbán Viktor, hanem tájékoztatni a nemrégiben bejelentett 10 pontos munkahelyvédelmi akciótervről. (Erről szóló…..
Mr.Insurgens 2012.08.21 17:20:21
@dr. Bubó: Ejnye Bubó-Bubó!
Már megint nagyon feszült vagy. A múltkor javasoltam, hogy sportolj, az segít az ilyen defektes psziché karban tartásában. De látom nem segített!
Van még egy ingyenes javaslatom, a többit már csak fizetség fejében.
Naponta ne csak egyszer onanizálj, hanem bátran többször!
Oldja benned a nagyfokú stresszt, és lefoglalja a kezedet, addig sem bántod a klaviatúrát!
Politikai elemzés a rendszerváltás szellemi előkészítését szolgáló 1986-os Fordulat és reform (emlékezzünk csak, az egyik szerzője Matolcsy György volt...) óta nem kapott ekkora (sajtó)nyilvánosságot, mint a Haza és Haladás Alapítvány csütörtökön publikált tanulmánya a…..
Mr.Insurgens 2012.08.18 17:51:10
@félázsiai 2llkedő: Ez egy új információ!
Tényleg beköltözött az Apró-villába?
„Én azért nem hatódtam meg, mert annyira meghatódott a műsorvezetőnő, hogy már zavart... Ez iszonyat volt!... Ott lettem volna, izé, mikrofonnak megnyomom a köhögő gombját, két pofon, és elengedem, na, most beszélhet...” – mondotta Bochkor Gábor saját hangját kedvelő…..
Demján Sándor elfelejtette bevenni a nyugitablettát tegnap reggel. Más magyarázatot félek találni arra, hogy nertársunk a vállalkozók szakszervezetében - akarom mondani VOSZ-ban - elragadtatta magát, és valami egészen furcsa kijelentés szalad ki a száján: „Miniszterelnök…..
Mr.Insurgens 2012.07.27 19:51:48
@dr. Bubó: Egy mikró busznyi félázsiai kan cigány tágítsa análisan a húgodat a muterod ravatalán!
Miért van az, hogy felőled mindig a sötétség jön?
Engem nem zavar rettenetes primitívséged, de fröcsögő szavaid elfedik gondolataidat (már ha vannak)
Valami nagy trauma érhetett gyermekkorodban, és ez az élmény személyiség torzuláshoz vezetett, amit az index posztjain rendszeres ordenárésággal próbálsz kompenzálni.
Szánalmas!
Sportolj, utazz, szórakozz, még előtted az élet, ne ragadj le itt!
Mr.Insurgens 2012.07.27 20:39:34
@dr. Bubó: Egy plasztikázott seglyuknak a mondanivalója is hasonló lehet sólet- gerslivel után!
Saját elcseszett kis életedet próbálod itt vetíteni, és valami közéleti élharcos szerepében próbálsz pózolni.
Pedig csak egy felfújható, eldobható, száz százalékban lebomló zokni báb vagy!
Sajnálom, hogy ezt tőlem kellett megtudnod, ez a környezeted mulasztása.
A sport az valóban segíthet rajtad. Drukkolok.
Az Új Színház zajos sikere után a Főváros felmentette Gerendai Károlyt a Sziget szervezésének felelőssége alól, helyére a népszerű igazgató jöhetett volna. Itt a lehetséges program. "Vissza kell adnunk azt a bázist, azt a szigetet a nihilben, amit elvettek tőlünk a…..
Mi lehetne kellemetlenebb szombat délben annál, hogy az ember egyetért Selmeczi Gabriellával? Olyasvalamire gondolok, ami nem involvál szögbelövőt, vagy egy viagrás dobozban turkáló hímgorillát.A Demokratikus Koalíció felszólította Orbán Viktort, hogy azonnal mutassa be a…..
Mr.Insurgens 2012.04.28 20:21:17
@martinasz: “Rémhírtévés gecik....ugyanaz,mint a Fideszesekkel.....hogy nem szakadt az anyátoka a fejetek amikor a villgára jöttetek!”
Te hogy jöttél a világra, Hogyan fogantál?
Apád lerejszolta a lábát és picsán rúgta anyádat!
Normális úton ekkora gyökér nem születhet.
Mr.Insurgens 2012.04.28 21:23:14
@martinasz: Ennek örülök, hogy így felhúztad magad!
Remélem a napod hátralévő része is ilyen szar lesz.
Most már megyek, vár a húgod a hálóban.
Már bemosdott és fertőtlenített.
Kár lenne azért a két liter hypoért!
"Bayer Zsolt kollégánkon, a Magyar Hírlap főmunkatársán sikeres műtétet hajtottak végre, jelenleg is kórházban ápolják. Állapota javul. Az ő nevében is köszönjük olvasóink szeretetteljes érdeklődését, aggódó jókívánságait, amelyeket kérünk, hogy a Magyar Hírlap…..
Mr.Insurgens 2012.04.21 18:29:22
@Hertelendi: Én meg a muterod ravatalánál a világítást kapcsolnám le!
Az biztos: jön a tranzakciós adó, de hogy milyen formában arról csak sejtéseink vannak. Az Origo információi szerint - ahogy azt tegnap mi is megírtuk - a kormány egy olyan megoldást vezetne be, ami azokat a pénzügyi műveleteket adóztatná meg, amelyet a lakosság és a termelő…..
Mr.Insurgens 2012.04.12 18:53:45
@Hertelendi: Vagy a muterodat, gázolaj fürdő után!
A Kettős Mérce blog felháborítónak tartja, hogy Húsvét apropóján próbálják mosdatni, a volt köztársasági elnököt, méghozzá úgy, hogy Jézus Krisztushoz hasonlítják őt. Szerintünk ez több mind undorító. Mind a vallásos, mind a nem vallásos embereket sérti, még akkor is…..
  Ha el akarjuk képzelni, milyen is lenne, ha a Jobbik lenne hatalmon az országban, kóstoljunk bele ebbe a pár percbe a parlamenti közvetítésből. Miután Balczó Zoltán megadja a szót, napirend utáni felszólalásában Baráth Zsolt, egy eddig kevéssé ismert jobbikos a hátsó…..
Mr.Insurgens 2012.04.04 20:42:27
@milyen szép a Vértes, ó: Nem 3-as és 4-es
De nyitott szemmel járok e világban és a véleményem a következő:
Korunk egyik leghatásosabb tömegpusztító fegyvere a zsidóság kezében az antiszemitizmus vádja. Ez egy olyan halálos furkósbot, amit mindenki ellen bevetnek, aki valami oknál fogva nem hajlandó elfogadni az általuk egyedül üdvözítőnek előírt szabályokat. Szemükben már maga a kérdés felvetése is antiszemitizmusnak számít, ha valaki annak valódi okai iránt érdeklődik.
Na mégis ki volt Schmitt Pál kisdoktori-ügyének legnagyobb vesztese? Nem, nem Schmitt Pál, aki három nap alatt három különböző álláspontot védett elszántan, aztán végül vett egy nagy levegőt, és lemondott. Nem is Orbán Viktor, aki kiállt Schmitt mellett, sőt sérthetetlennek…..
Dr. Következményeknélküli Pál kínos találkozása a valósággal még csak ezután fog megtörténni. A reakciókból azt látni, hogy a kormányoldal legfelsőbb vezetése simán abban a hitben él, hogy el lehet kenni Schmitt Pál kirobbant plágium botrányát, majd valahogy elmismásolják…..
Mr.Insurgens 2012.03.28 19:24:13
Mr.Insurgens 2012.03.28 19:54:22
@shwarcz: Minek ide új demokrácia?
Te biztosan nem éltél a 60-as 70-es években!
Mert éreznéd a különbséget.
Akkor neked is tetszene ez a mostani.
+1 Márai idézet
„A kommunistától még nehéz lesz megszabadulni,
Mert senki nem olyan veszedelmes, mint egy bukott
Eszme haszonélvezője, aki már nem az eszmét
védi, hanem a zsákmányát.”
Mr.Insurgens 2012.03.28 20:00:25
@zotyikaa: Nem!
Miután Fletó megpuccsolta
D-209-es Magyarország utazó nagykövete lett!
Ő képviselte az országot a világban!
Nem kevés pénzért.
Most akkor az szalonképesség?
Ember te hol élsz?