Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HKM

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Milla tavaly október 23-án, a Szabad Sajtó útján rendezett tüntetésen jelentette be, hogy alternatív köztársasági elnököt választanak. A szavazás az interneten zajlott. Az álomfőválasztás csütörtöki döntőjébe végül heten kerültek be. A jelöltek között szerepelt…..
 Kevesli havi 1,5 milliós fizetését a fideszes megyei elnökLasztovicza Jenő nemet mondott saját fizetésének csökkentésére, pedig havi 1,5 millió forintot keres. Hát neked bizony a jó kurva anyádat! :)ez nem nagyon jó.....
 Nem elég, hogy a politikusaink jól jártak a végtörlesztéssel, kerestek rajta nem is keveset.Most meg megtiltják a NAV-nak, hogy vizsgálják ki miből törlesztett. Nem mintha a polimókusoknak sok fekete jövedelme lenne..nemhinném  ;)  ..
A BKV kisírta magának a főváros támogatását, hogy ne menjen csődbe. Kaptak is 100 MisitÉs ezt az összeget szépen kiosztották a felső vezetőknek prémiumnak. :)A dolgozók persze nem kaptak bérkompenzációt. Szép új világ. Ha ezután becsődöl a BKV akkor vajon visszaadják a…..
Ha jól követtem az eseményeket akkor a WIZZAIR azért jelentette fel a MALÉV-ot, mivel állami támogatást kapott titokban. Erre most a RYANAIR megállapodott a BA-al, és a kormánytól kap állami támogatást? Na ugye alapesetben a kormánynak nincs pénze, az a pénz amit ők nagyvonalúan…..