Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zitka81

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Végeláthatatlan vita folyik a fórumokon a jelöltek és a HR-es kollégák között arról, hogy mennyire alávaló gazemberek a HR-esek, mert nem jeleztek vissza, pedig én beküldtem az önéletrajzom vagy ott voltam interjún és megígérték! Mennyire rossz benyomást tesznek a cégről…..
Nyilván mindenki fel tud sorolni egy csomó mindent, amit nem jó lefekvés előtt csinálni, különben nem tudunk elaludni, vagy ha igen, nagyon nehezen és garantált a rossz álom. Speciel például nekünk a kávéivás nem szerepel a listán, mi több, inkább elálmosít. De lássunk most…..
JobAngel Állásinterjúk fajtái 2016.08.29 06:00:00
Álláskeresőként sokféleképpen próbáljuk kitalálni, jó lesz-e az adott cégnél dolgozni, nem választunk-e félre. Az elhelyezkedés, az iroda milyensége, az ott dolgozok öltözéke, arckifejezése, beszélgetései az interjúztató irodája (ha ott van az interjú) vagy a tárgyaló felszereltsége, berendezése,…..
zitka81 2016.08.30 08:16:45
@jobangel: Igen, ebben igazad van, de én arra gondolok, amikor egy beszélgetésen belül kérdezik meg ugyanazt, ami már két mondattal azelőtt elhangzott. Pontosan a kérdőív szerinti interjúztatás során fordult már elő velem többször is, hogy egy kérdésre adott válaszban már benne volt a kettővel később is. ÉS itt nem kifejtős dologra gondolok, amit esetleg jobban ki kell tárgyalni,hanem tényszerű adatokra.
Áll a bál Egyiptomban. Még nem lehet tudni, hogy valóban terrortámadás miatt zuhant-e le múlt hétvégén egy orosz utasszállító, de az valószínű, hogy az egyiptomi turizmusnak az utasok kimenekítésével és a légiforgalom leállításával a brit és az orosz kormány is bevitt egy…..
A folyamatosan bővülő személyes tapasztalatok és olvasói igények inspirálták második bunkólistánkat, immáron nem csak utastárs-típusokkal. Vannak én-csak-a-munkámat-végzem doridok és olyanok is, akik csak úgy simán rettentően idegesítőek. A vérparaszt utasokról…..
Velem többször megtörtént, hogy kiválasztáskor „ezüstérmes” lettem (az első a vesztesek közt, brrr), amiről úgy értesültem, hogy állásinterjú után mély hallgatás, majd kb. 6-8 hónap múlva visszahívtak, azzal, hogy „járt nálunk interjún ekkor, érdekelné-e még az…..