Regisztráció Blogot indítok
Adatok
scofield69

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy közösségi portálon bojkottra szólít fel egy bejegyzés, amelyben a Wizzair-t jelölik meg a Malév csődjének elsőszámú okozójaként. Szerinte a fapados légitársaság volt az, aki feljelentette a Malévot az Európai Bizottságnál. Mint ismeretes, tavaly novemberben és decemberben…..
scofield69 2012.02.09 11:21:02
Szokás szerint mind a cikkben és a kommentekben csak a tulzások és a fröcskölödés megy. Ez olyan magyaros azt gondolom, de....
A véleményezők mennyit utaznak a fent említett légitársaságokkal évente? Én kb 36 alkalommal teszem meg BP-más város távolságot, Tettem eddig a Malévvel és teszem a Wizzairrel.
Lehet össze esküvés elméleteket gyártani, mondva csinált érveket felsorakoztatni, amit a "sajtó" hiteles információi alapján összeraknak, de nézzük a gyakorlatot is .
MALÉV jó volt és én is sajnálom, hogy vége. Sajnálom azt, hogy nem látok több kék orrút a kifutópályán és sajnálom a sztyuvikat, pilotákat főleg azért is mert ismerek néhányat. De az élet megy tovább.
Malévvel utazni jó volt, mert igen adtak egy pohár vizet , egy évről évre össze zsugorodó szendvicset és egy ihatattlan kv-t. Kedvesek voltak a sztyuvik és ennyi. Nem volt pontosabb a menetrende a többinél és nem volt kényelmesebb sem annyival, hogy többszörös árat kelljen fizetni érte.
Akár mennyire is sirunk a malévért a piacból él mindenki még az EU is, tehát ki az a hülye aki vizipisztollyal megy tüzet oltani? Lehet a magyar állam és annak épen hatalmon levő szakemberei. Legyen az ő dolguk.
Mindenkinek lehetősége van tovább lépni a személyzetnek is. Az hogy nekik nem fér bele a fapadosnál húzni az italos kocsit, akkor ott van számos vendéglátós egység , ahol tárt karokkal várnak nyelveket beszélő felszolgálókat. Azt gondolom a fiatalok tovább lépnek az idősebbek pedig vissza sirják a kényelmet, de akkor sajnáljunk minden 50+os férfit és nőt, akik munkanélkül maradtak az elmúlt években.
Bolykottálni lehet! De azt gondolom csak az teszi , aki sosem utazik repülőn, mert egyetlen munkáltatót sem érdekel ki és mivel érkezik vagy megy, hanem csak az , hogy ott legyen a kívánt helyen és ídőben.
Én levásároltam az összes idei jegyemet a Malévre, mert nem volt olcsóbb, de mégis a MALÉV. Most rohangálhatok a pénzem után hónapokig, de megvettem a fapadosra újra , mert lehet kényelmetlenebb , de olcsóbb és jelenleg biztosnak tünik.