Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Handballman

0 bejegyzést írt és 395 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A lényeg hogy a "győztes" szorzó legyen megtalálva,lehetőleg minél több. meg hogy az iroda sorozatos veszteséget legyen kénytelen…..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! " ... akadnak jó elemzések, de a legfontosabb bennünk van: A MEGÉRZÉS!!!" (player30)..
Handballman 2012.10.11 14:22:38
@KlaasJan: Nem tudom nekem azt írta ki hogy Push és mégis nyertem:-))
igaz ez netes fogadás volt
Handballman 2012.10.11 14:50:47
@Buldozer99: Nagyon jó! Igaz a Malaga az mi kosárlabda?? azt az egyet nem tudom.
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Gazdálkodjunk jól a nyereményünkkel,mert ha ez nem sikerül akkor azt nem örökbe kapjuk, hanem csak kölcsönbe" (Walter Sobchek)..
Handballman 2012.10.08 11:41:39
Egy kis tenisz gondolkodó:-)))
Pierre-Hugues Herbert vs Jonathan Dasnieres de Veigy H
A mai nap folyamán megkezdődnek a főtáblás mérkőzések a rennesi challenger tornán. Már most biztosan kijelenthetjük, hogy három hazai versenyző biztosan lesz a második fordulóban, hiszen három párnál is gallok néznek majd farkasszemet. Az egyik ilyen párosítás a Herbert - Dasnieres de Veigy összecsapás. Az irodák inkább az utóbbit hozzák ki esélyesnek, amit kihasználva egész jó oddson tehetünk Herbertre. A világranglistán ugyan 150 hellyel hátrébb áll Pierre-Hugues, viszont mindenképpen nagy előnye, hogy ő már július vége óta csak kemény pályás tornákon indul, míg Dasnieres de Veigy még szeptember végén is a salakos madridi versenyt választotta. Legutóbb még a US Open selejtezőjében lépett pályára ilyen borításon, akkor a német Gojowczyk 6-3 6-0-ra mosta le, ezen kívül pedig még januárban és februárban volt pár kemény pályás versenye. Szerintem alapból nincs sok különbség közöttünk és ehhez még jön a pálya borítása, ami egyértelműen Herbertnek kedvez; így a 2,11-es odds bőven megér egy próbát.

A. Dolgopolov - J. Chardy V
A szokásoknak megfelelően a pekingi torna után a legjobbak maradnak a kínai nagyfal hazájába, s egy szinttel feljebb lépve a shanghai -i Mastersen ütik a labdát jóval nagyobb pénzdíjakért. Egy ilyen rangos seregszemlén gyakori, hogy már az első fordulók nagy párharcokat hoznak, ilyen lehet a Dolgopolov - Chardy ütközet is. A franci fiú az év második felében látványosan összeszedte magát a kemény pályás szezonban, s TOP10 -es skalpokat is begyűjtött, Tsonga és Murray elnáspángolása figyelemreméltó! Ennek is köszönhető, hogy a TOP100 környékéről már a 30 közelébe került, a formáját állandósítani tudta, s egy-egy tornán egy-két köröket megy, ha vereséget szenved azt is nagy csatában teszi, az ellenfelet alaposan megizzasztva. Ellentétben Chardyval Dolgopolov eléggé "kicsapongó" eredményeket szállít, egy-egy sikert követően képes teljesen elveszíteni a fonalat, Washington -ban tornát nyert, de utána szörnyű vereségeket szenvedett Stepanek 6:3,6:1, Davydenko 6:1,6:1 -re verte, utóbbi szintén Masters torna volt, de közelmúltból említhetjük a Falla elleni buktát, vagy a legutóbbi Melzer elleni megnyert helyzetből elvesztett találkozót. A kiegyensúlyozott forma mindenképpen a gall sikerét vetíti előre, aki adogatásait tekintve is előrelépett, az ukrán sokszor belehal a szépségbe mostanában, ez ma is könnyen a vesztét okozhatja, de abban biztos vagyok, hogy Chardy eltökéltsége szettet eredményez számára.

T. Haas - N. Almagro V
Kezdődik a Sanghai Masters ATP 1000 torna,és máris az első körében a versenynek egy nagyszerű összecsapással. Mint tudjuk ez kemény pálya és ez a két játékos nem igazán rajong ezért a borításért inkább mind a két játékos salakos Almagro mindenképpen Hass is,de ő utóbbi időben jól teljesített kemény borításon is.A formák közel megegyeznek ezt az oddsok is mutatják 1.80/1.90.Múlt heti Tokió-i tornán mind a két játékos az első kanyarban kiesett Almagro nagy meglepetésre a Japán Ito búcsúztatta ez nagy csalódás lehetett számára így most majd próbál bizonyítani,eddig jó szezonja van a végén nem kéne elrontani első körös kudarcokkal.Haas az Orosz Youzhny-val játszott 3 szettes mérkőzést a végére elfáradt és utolsó szettben átment rajta ellenfele 6-2.Ha azt keressük,hogy mikor játszottak egymás ellen utoljára eléggé vissza kell mennünk az időben legutóbbi mérkőzésük München-ben volt 7éve salakon akkor Haas nyert de ez nem mérv adó azóta sok víz lefolyt a Dunán idősebb tapasztaltabb játékosok lettek főleg Almagro ő még akkor elég fiatal játékosnak számított.A világranglistán a Spanyol van előrébb a 12. míg Haas a 21.,Nagy mérkőzésre számítok két szettben nem hiszem,hogy eldől.Mindenképpen Almagro győzelmét várom a jó fonákjával gyors ütéseivel jó mozgásával felülkerekedhet riválisán és a következő fordulóba léphet ahol a Bogomolov - Robredo meccs győztese vár rá.Szerintem egy jó spanyol házi meccset láthatunk majd a 2. Round-ban. :)
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "A sportfogadás nem arról szól,hogy a legjobb keretű meg tudású csapat nyer, hanem arról,hogy eltaláld a kimentelt" (Walter Sobchek)..
Handballman 2012.09.27 12:16:32
@guriga75: Szia Barátom köszönöm a hozzászólásod és lehet meg is fogadom az utolsó meccsen a többinél a baj az hogy a beten csak ilyenbe lehet fogadni, hogy 5,5 felett vagy alatt, vagy a másiknál 4,5 felett vagy alatt
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "kevesebb meccs,kevesebb esély a hibázásra !!!" (feri0915)..
Handballman 2012.09.26 12:34:10
@guriga75: Szicsu Guriga mi a helyzet feléd nyeresz mostanában? a Betis meccs nálam nagyon D valamint a Mönchengladbach szerintem nem nyer ma
Handballman 2012.09.26 14:39:49
@guriga75: Tudod nekem a beten van számlám már fél éve ott nyomom most feltornáztam magam 9700-ra és az elmúlt 4 napban meg lecsappantam 1000 alá nagyon remélem megszűnik a pech széria Sok sikert neked a mai szelóra
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Az ember keveset tanul a győzelemből, és sokat a vereségből" (sebig)..
Handballman 2012.09.20 10:31:34
@Hülye gyerek bosszantó:
Mert a Bet-en mind a két csapatra egyforma odsokat adnak és a KHL-ben nagyon is benne van az X
Handballman 2012.09.20 11:37:04
@Hülye gyerek bosszantó:
Sok sikert hozzá!! Dőljön a Lé!
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A meglepetés kikerülése, vagy eltalálása, ez a mi feladatunk."  (HANNIBAL179)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Vannak, akik kő keményen dolgoznak azért, hogy másnak is jó legyen. Ez az igazi művészet !"  (Gepárd)..
Handballman 2012.09.17 14:13:51
@Gazdálkodj okosan!: Ohh az igen mázlista Grat remélem hamar megkapod a zsét:-)
Handballman 2012.09.17 14:20:26
@doyen: Nagyon megköszönném!
Handballman 2012.09.17 15:19:19
@doyen: Nagyon köszönöm a segítségedet.
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! " A sportfogadásnál mindenre oda kell figyelni. Nem szabad lenézni egyik csapatot sem! A meccs soha nem dől el a mérkőzés elött pár órával, hanem mindig…..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "akadnak jó elemzések, de a legfontosabb bennünk van: A MEGÉRZÉS!!!" (player30)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A lényeg hogy a "győztes" szorzó legyen megtalálva,lehetőleg minél több. meg hogy az iroda sorozatos veszteséget legyen kénytelen elkönyvelni a…..
Handballman 2012.09.12 10:33:49
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Az alapelvek a legfontosabbak, az, hogy meg legyenek szabva a korlátok. Enélkül önmagunkhoz sem maradunk hűek, így mit várunk el a szelvényünktől.…..
Handballman 2012.09.07 08:22:47
@csakajuve: Hali nekem a Beten a Metallurg Novokuznetsk v Torpedo Novgorod meccsemre Push került az eredmény rovatba ez mit jelent? Nem is fizetett rá semmit.
Handballman 2012.09.07 08:36:12
@peppe1973: De miért lett ez Push??
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    " Ha érzed tenni kell, ha nem érzed hagyni kell ! "  (TippGirl)..
Handballman 2012.09.06 12:30:25
@csakajuve: 5:5
Handballman 2012.09.06 13:12:23
@Handballman: 7:5 3:5
Handballman 2012.09.06 13:31:03
@csakajuve: 6:6 a második szett tie break
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Ésszel, ne hévvel " (tuti1x2)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Szerencsejáték, türelemjáték." (Afterforever)..
Handballman 2012.09.03 16:37:40
@Pannonymous: Értem ez természetes:-)) és a Bromma D az a Borehamm wood döntetlent jelenti???
Handballman 2012.09.03 16:41:10
@'Casso: Casso szerintem a Holland 2 döncis a Sittard miatt
Handballman 2012.09.03 16:48:37
@Pannonymous: nekem nincs ilyen a Bet-en
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "nie straszne nam losu wyroki dzielnia do przodu staniamy kroka" lengyel átírásról magyarra: "IJESZTŐ SZÁMUNKRA AZ ÍTÉLETEK SORSA, ÁM BÁTRAN LÉPÜNK…..
Handballman 2012.08.31 11:23:38
@ichtus: Szia Szerintem az utolsó két meccsed nagyon necces Chelsea D-gyanús az Auxerre pedig idegnben siralmas
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    " A BIZTONSÁG az a veszély, amit nem ÉRZÉKELÜNK! "  (TIFOSI)..
Handballman 2012.08.30 11:56:27
@22Geri22: Szerintem vagy nyer a vidi 1:0-ra vagy 0:0 és 11-el mennek tovább szoros lesz vagy kikapnak 2:1-re:-))
Handballman 2012.08.30 12:32:49
@22Geri22: Mert nem rossz csapat most ez a vidi amit kint véghez vitt a 0:0.al az egy nagy bravúr ez a török csapat hazai pályán egy jó ideje veretlen oktatni lehetett a vidi védekezését. Ha itt egy kicsit bátrabban játszanak szerintem nyerhetnek.
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A bukást is ugyanúgy kell fogadni, mint a nyerést" (Abdul-BashirSheik Bin "Dabii")  ..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Nem az számít ki játszik jobban és kinek van több helyzete hanem a végeredmény" (ТорпедоNN#99)..
Handballman 2012.04.18 23:32:48
@guriga75: igen BET365
Handballman 2012.04.18 23:35:55
Handballman 2012.04.18 23:37:13
@Szklenar16: Hali NBA éjszakára? Nyomtál fel valamit?
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Szerencsejáték, türelemjáték."  (Afterforever)..