Regisztráció Blogot indítok
Adatok
commentz

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgyis éjszaka van, ilyenkor talán elmegy az ilyesmi. Bevallom, én itt a blogon találkoztam először a címben említett félrefordítással, és arra gyanakodtam, hogy urban legend. Azóta sokan említették hozzászólásokban is, és többen be is küldték, de még mindig nem tettem ki. Ezt…..
"Kimegyek külföldre mosogatni, és királyul fogok élni!" Úgy tűnik, hazánkat is elérte a "kivándorlási láz", azaz egyre többen fontolgatják, hogy külföldön keresik boldogulásukat kis országunk helyett. Ez a folyamat amúgy nem egyedi, pl. a lengyeleknél vagy a románoknál már…..
commentz 2012.02.27 14:26:52
@hegylako2458: Teljesen igazad van. A cikkiro szandeka nemes, de az adatok ily modon talalva sajnos nevetsegesen csaloka kepet festenek a valosagrol. En is Nemeto-ban elek es bar elhiszem, hogy ezek a szamok valahol magdeburgban megallnak a helyuket, addig a tipikus celallomasokban (Frankfurt, Munchen, Schwarzwald, usw...) messze vannak a valosagtol. Arrol nem is beszelve, hogy a minimalis kepesitest igenylo munkak mellett egyre tobbszor mar bolti eladokat is 400€-jobok kereteben keresnek. Ez az ugynevezett minijob nem adozik, de ennyi es nem tobb. Ebbol megelni meg akkor is kemeny, ha ketten vagytok es jo messze a varoskozponttol laktok. (Nem elfelejteni ebben az esetben a Frankfurtban peldaul fejenkenti 75€-os kozlekedesi berletet).
Egy közösségi portálon bojkottra szólít fel egy bejegyzés, amelyben a Wizzair-t jelölik meg a Malév csődjének elsőszámú okozójaként. Szerinte a fapados légitársaság volt az, aki feljelentette a Malévot az Európai Bizottságnál. Mint ismeretes, tavaly novemberben és decemberben…..
commentz 2012.02.09 16:03:24
@adt: Ejnye, ennyi hulyeseget egy hozzaszolasban... Tudod, mit jelent vesztesegesnek lenni??? Olvass utana, legyel kedves, mielott leirod, hogy a Malev nem volt az. Miattam akar a folyamatos allami tokeinjekciokat is hozzaadhatod a beveteli oldalhoz, de mindenkepp oszd meg velunk azt az eves jelentest, amelyikben nincs az utolso oldalon minusz azelott a minimum tizjegyu szam elott.

Ha meg a foglalkoztatottsagon filozofalsz, szamold ki gyorsan nekunk, hogy hany munkahelyet tarthattunk volna fent (mondjuk egy korhazban) azzal az utolso par 4-5 milliardocskas pakkal. Aztan, ha kijon az eredmeny, toroltesd a hsz-odat gyorsan!
commentz 2012.02.09 16:21:35
@Silent Bob: mar hogyne inditananak, @orient sem aggodik, ha annyit repul, amennyit irja, akkor hetfon ott csücsül majd a Lufi frankfurti jaratan es tuszkolja a kezipoggyaszat a kobakja fole. Csak azert sivit szerintem, mert edig a oneworld-on gyujtogette a pontjait, most meg ki kell majd toltenie egy Miles and More jelentkezest. Nehany arab most biztosan szarban van, ez teny, meg az a nyolc magyar uzletember is, aki eddig allami tamogatassal repult keletre targyalni, de ezt asszem, tuleljuk majd valahogy.
commentz 2012.02.09 16:27:09
@orient: az a tele gep tudod hogyan lett tele? Gondolom ugy, hogy nyolc codeshare kodja volt a jaratnak, igy pontosan 4 ember ult rajta, aki a jegyet a Malev-nal vette. Ilyenkor nagyon nem mindegy ki tolti meg a gepet...