Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gizinyúl

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Holnap ismét a hazai egészségügy elé vetem magam. Új műtét, új vizsgálatok, új időpont. Merthogy jelen állás szerint nem pénteken, hanem már csütörtökön visszaadnak majd a toalettpapír birodalmának. Pénteken sikerült elérnem a sebész asszisztensét, aki egyrészt…..
Ahogy mondani szokták, jó pap is holtig tanul. Nos, pap biztosan nem leszek, de a tanulás folyamata nálam is biztosított. Egyelőre sok tanulnivalóm nincsen, de valamivel több mint egy hét múlva elméletileg kezdődik a suli. Azt pedig hatodikosként sem vártam.Új helyzet persze nem csak…..
Elkezdődött a műtét előtti utolsó huszonnégy óra. Leszámítva, hogy ma még nem ettem, illetve, hogy délelőtt kicsit többet ültem a deszkán, ez is csak egy átlagos nap. Itthoni semmittevés. Újabb igazolása annak, hogy mennyire nem tudom értelemmel megtölteni a napokat.…..
Bő egy hónappal ezelőtt megtudtam, hogy rákos vagyok. Az első gondolatok között nem szerepelt ugyan, hogy naplót írjak a dologról, de az azóta gyűjtött élmények talán megérnek néhány sort. Hogy ezek a sorok aztán majd mennyire gyarapodnak, azt meglátjuk... Figyelmeztetés! A…..