Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szállodák

12 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kellemes élményeket szinte mindenki fel tud idézni magában a Balaton partjáról, ám akad olyan is, aki igazi mérföldkövet élt meg a gyönyörű tó partján. A következő néhány sorban nyereményjátékunk keretei között Szabados Anikó beszámolóját…..
Szuper érzés, amikor az előre lefoglalt szálláshelyünkre megérkezve pozitív élményeket könyvelhetünk el a hangulatos környezet láttán, s ha ebből a helyszínből egy jól bevált törzshely válik, az ám az igazi siker! A következő néhány sorban nyereményjátékunk keretei…..
Vannak közöttünk olyan típusú üdülők, akik szívesebben töltik a kikapcsolódásukat színvonalas, magas exkluzivitást biztosító környezetben. Mert hogy a Balaton partja nem csak baráti táborozások emlékeit gyártja, hanem négycsillagos kényeztetésekét is. A következő néhány…..
Űrutazás Jeges tóparti csók 2017.04.21 09:09:00
Ha Balaton és romantika, akkor legtöbbünk a meleg szellőre, nyári naplementékre asszociál. De nem csak a forró évszakban szerezhetünk szívmelengető élményeket! A következő néhány sorban nyereményjátékunk keretei között Bingyu Anna beszámolóját olvashatjuk.  "Mikor…..
Ki ne emlékezne szívesen a tóparti kalandokra, nyarakra, kirándulásokra?  De talán nem mindannyiunkban hagyott ilyen óriási és emlékezetes élményt az első igazi nagy találkozás a  Balaton vizével. A következő néhány sorban nyereményjátékunk keretei között Cseperkálóné Oláh Erika beszámolóját…..
Mindannyiunknak van egy kellemes története a Balatonhoz kapcsolódóan. Így van ezzel Szilágyi Renáta is, aki boldogan osztotta meg velünk emlékeit a kellemes tóparti pihenéséről. Sorait olvasva kedvünk lenne egy finom bort kortyolgatva végignézni a Naplementét a csodálatos "Magyar Tenger"…..
 A legtöbb családban megoldandó feladat elé kerülnek a szülők, ha az a szempont, hogy a gyerekekkel olyan gyerekbarát belföldi szállodát találjanak, ahol - még van szabad családi szoba, vagy apartman - nem néznek csúnyán a felszolgálók a szálloda éttermében, ha csöppet sem csöppmentes marad a…..
Ha az úti cél Róma, jobb ha tudod: szikrázó napsütés, mosolygós emberek, mennyei ízek és folyamatos pezsgés vár rád! Dobd fel a kalapod és a napszemüvegedet, vedd át az igazi mediterrán temperamentumot, mert egy igazán impulzív élményben lesz részed az olasz fővárosban! Aki nem járt még…..
Repülőtér: kinek a nyaralást juttatja eszébe, kinek az egészséges drukk érzését, de valakinek a második otthonát jelenti. Az azonban mindenki számára javasolt, hogy a létező legprofibb módon alakítsa a repülőgépes utazása időnként nem épp zökkenőmentes pillanatait.    A legtöbb kapkodás és…..
Űrutazás Nyár, Család, Balaton! 2016.05.19 14:29:49
Langyos szellő érintése, a Balaton hullámzásának meditatív hangzása, mesébe illő naplementék életre szóló látványa, no és persze megannyi kaland a kicsik és nagyok számára. Idén Te is belföldön nyaralsz?   Bár külföldi kikapcsolódások tucatjai közül válogathatunk akár városnézés, akár tengerparti…..
Egyre több és több luxus szállodalánc igyekszik túlnőni magán (szó szerint) és olyan extrém épületekkel, megjelenéssel kiemelni magát a "nagy átlagból", aminek láttán szinte már-már eláll a szavunk! Íme a világ jelenleg üzemelő legextrémebb hoteljei a pompa kedvelőinek!   SHERATON HUZHOU HOT…..
Kényeztetés, gyógyulás, pihenés, feltöltődés, relaxáció... és még sorolhatnánk mi mindenre asszociálhatunk, ha a SPA szót halljuk. Bejegyzésünkből megtudhatod, mit is jelent valójában a fogalom, valamint bemutatjuk a világ legexkluzívabb Spafürdőit, ahová legalább egyszer egész biztosan el kell…..
Alighanem egyedülálló az a hotel, melyet egy igazi Boeing 747-esből alakítottak ki. A 25 szoba nem akármilyen élményt kínál, persze főleg annak, akit nem zavar, ha egy repülőtéren tölti az éjszakát. A Jumbo Hostel egyedülálló a maga nemében, hiszen egy valódi Boeing 747-est…..
Ott hagytuk félbe Türkménbasi történetét, hogy nem tudta megjeleníteni véleményét a Hotelkalauz.hu oldalán, miután elmenekült az ott a "hónap szállodájának" hirdetett poroszlói Club Thermál Hotelből. Azóta kapott már egy feljelentési fenyegetést is, amiért le merte írni a…..
Hajóhinta képei. ..
Szállodák 2012.08.01 22:39:03
Subba Kötözött Csonka 2012.04.07 11:30:36
Tumblrről lopva, hogy neked ne kelljen átnézni azt a sok haszontalan szart. ..
Szállodák 2012.04.11 20:28:29