Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Az elrejtett kamra

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Eléggé meglepett mindenkit, amikor a Daedalic pár éve bejelentette, hogy eldobnak csapot-papot, szinte minden más projektjüket hátrább tolják, és megpróbálják monitorra ültetni Ken Follett idén trilógiává bűvölő áltörténelmi sagáját. Vajon sikerült egy több ezer oldalra rúgó, több szálon futó,…..
Az összes, tévén és kizárólag elméleteken élő, tisztességesen beidomított fogyasztó kéjesen imádja szajkózni a következő népi rigmusokat: „Az ilyen öreg szarokra állandóan költeni kell!”, „Csak az új autó a jó autó!”. Ezeken kívül is biztos van még rengeteg hasonló mondás, csak én érthető okokból…..
Kicsit túlfeszítettem a fonódóval való foglalkozást: az üzembe helyezés előtt extra tempóban csináltam meg az építéséről szóló oldalakat, az első nap előtti este kint fagyoskodtam a városban, hogy elbúcsúzzam a 86-os busztól, aztán az első két üzemnap nagy részében is…..
szirszarjaim Transzfer 2014.06.30 08:00:00
Nagyon-nagyon régen írtam Ford LTD taxiról, konkrétan 2009-ben (v2). Akkor még teljesen más dimenzióban gyűjtöttem, igaz, most, öt évvel később a gyűjteményem mérete nem is igen nagyobb az akkorinál (de, nagyobb), némileg átrendeződtek a hangsúlyok. Ettől függetlenül a…..
Az elrejtett kamra 2014.07.01 08:56:34
Tanult kollégám és szerzőtársam (a villamosok.hu-n pár oldalt közösen csináltunk, illetve ő a "konzulensem" a Budapest megszüntetett villamosvonalait bemutató website-omon is), NZA, azaz Dr. Németh Zoltán Ádám, kinek neve előtt a "Dr." nem csak jópofizás, hanem…..