Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eSDe

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Metallica – Beyond Magnetic (Universal) A Metallica azon kevés zenekarok közé tartozik, amelyek még képesek komoly vitákat gerjeszteni. Pró és kontra indulatos érvek hangoznak el egy-egy albumuk megjelenésekor, legutoljára ugyebár a Lou Reeddel közösen készített Lulu után.…..
eSDe 2012.02.08 21:48:58
Ahoy Mindenki!

Amint végigolvastam ezt a cikket, rögtön az egekbe szökött a vérnyomásom az idegtől. Nos, kedves cikkíró, remélem elolvasod ezt a kommentet, mert Neked címzem! :)
Namost amin felb*sztam az agyam: "Ideje lenne egy helyen, azaz itt, nálunk összegyűjteni a megfellebbezhetetlen és tévedhetetlen igazságokat"
Mivel nem találtam utalást arra, hogy nem halál komolyan gondolod ezt a mondatot, megkérdezném: Mire alapozod a felsorolt tényeket? Több hónapos kutatómunka? Szerintem egy racionális összegyűjtéshez, minimum az eddig ('83-'12) megjelent összes kritikájuk (globálisan) 51% százalékát kéne ismerned. Ennek az esélye: 0. De ebben az esetben azt lehetne mondani, hogy a döntő többség véleményét publikáltad. Erre szerintem nem vagy képes ;) Pont.
A Fekete albumról írt szösszenettel talán egyet is értek. Na de a többi... :D A Load meg a Reload nem Metallica... Akkor mi? Bunyós Pityu? Na most elmondom Neked, kedves cikkíró, hogy mi az igazság! A Metallica mint zenekar ('86-2003): Hetfield Ulrich Hammett Newsted. Ez a 4 emberke írta a Justice, Black, Load-ok albumot. Ez a 4 ember volt akkor a Metallica. Más, hogy a Master és elődei munkálataiban Burton volt, meg anno még Mustain is, de ez már történlem. Az Anger punk? Viccelsz? :D Nem hallottál még Punk zenét ezek szerint. Ezért a véleményért jár a nyalóka. :) Na de a lényeg: a zenekar motorja Hetfield és Ulrich, ez CÁFOLHATATLAN. Ők ketten, és Kirk alkotják azt az egységet, (meg persze most Rob.) amit úgy hívnak METALLICA. Ami a közös munkájuk végeredménye, még ha az mulatós zene is, akkor is METALLICA, ha tetszik, ha nem. Szép Álmokat