Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gunnerdave13

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hétvégén elindul az MLS 2012-es szezonja. Ezzel párhuzamosan a http://fantasy.mlssoccer.com/ oldalon elindul a bajnokság fantázia-menedzser játéka. Itt összeállíthatsz egy álomcsapatot az MLS játékosaiból. Fontos szabály, hogy egy egyesületből maximum 3 játékos…..
Bizonyos szempontból két formálódó együttes találkozik a szerda esti Olaszország-Egyesült Államok barátságos mérkőzésen. A hazaiak részéről megállapítható, hogy a teljes olasz futball egy jelentős generációváltáson megy át. A vendég válogatott pedig egy új szövetségi…..
E sorok szerzője rendkívül büszke ezekben a percekben! A Brad Friedelről készített Photoshop-montázsom bekerült a brit The Guardian internetes kiadásába! A hetente jelentkező "The Gallery" rovat lényege, hogy híres játékosokat tesznek a képmanipuláció…..
A futballhétvége legnagyobb jenki meccse: Everton vs ChelseaA Landon Donovan és Tim Howard fémjelezte Everton a Chelsea-t fogadja az angol bajnokság hétvégi fordulójában. Az Everton legutóbbi hazai meccsén hatalmas diadalt aratott, legyőzte a listavezető Manchester City alakulatát.…..
Gunnerdave13 2012.02.12 11:59:44
@SZSX4: A stream minősége miatt tényleg elég nehéz volt kivenni, de a highlights alapján esélyes, hogy benn volt. Bindon 2 lábbal a gólvonalon belül állt és a gólvonallal párhuzamosan volt kinyújtva a keze. Sokan kifogásolják még,hogy minek volt 3 perc hosszabbítás, de azért mégis csak volt 7 csere, 2 gól,Ali Riley sérülése. Döntetlen tényleg igazságosabb lett volna, de a WNT semmiképp sem érdemelt volna vereséget (kihagyott 11-es, legalább 3 kapufa, minden Bindon-hoz pattan...). Új-Zéland a 2010-es ffi VB óta szimpatikus a számomra, Chris Wood az egyik kedvenc játékosom és remélem sikerül kijutnia a Footy Ferns-nek az olimpiára és ott szép eredményt is elérhetnek (persze csak USA,Svédország és Franciaország mögött :P). WNY Flash fanként öröm volt újra látni Riley-t teljesen uralta a bal szélt HAO esélytelen volt ellene, csak a frissebb Rapinoe-t nem tudta tartani a végén. Alex Morgan pedig remélem ezentúl mindig kezd :D