Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zalac60

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Magyika...  Hatéves számítógépes múlttal a hátam mögött, amiből egy év tanulással és játékkal telt el, eljutottam oda, ahol megtanultam írni. Ez a Figyelőnet Bemondó oldala volt. Aki szerepelt ezen a portálon, tudja, milyen véres csaták színhelye volt.…..
Jézus akkori szavait itt ma sem ismerné el a hatalom, ebben biztos vagyok. E-világi isteneink ma úgy gondolják, az ő hatáskörük meghatározni, hogy az állampolgárok milyen vagy melyik vallási szervezetbe tartozzanak. Az ember megtalálja a hitét, és akár illegálisan is…..
Az éhségmenetelők segítséget kértek és kaptak. Na nehogy szidjátok már a segítséget adókat. Mi, kaposvári Toldis szülők is pártok segítségét kértük. Miért? Egyszerű. Már nem bírtuk a telefon költségeket, nem volt köztünk jogász és ne soroljam. Sorban nyírtak ki…..
Sokan vagytok. Lapultok. Drukkoltok az éhségmenetnek. Tudjátok, hogy egyenként fogják kinyírni őket. Itt egyházat, iskolát, alapítványt, embercsoportokat ki lehet végezni „csak”. Azt mondjátok, hogy féltek és nem tudtok ezen átlépni. Közben sejtitek, ha a menetelők is…..
Részegen kötekedő államtitkár? Éhségmenetelők? 60. napja éhségsztrájk a tisztességes közmédiáért? TEK? Plagizáló köztársaság nélküli elnök? Kádercserék? Diploma nélküli miniszter? Éhezés 2012-ben? Stadion? Utazgatás? Festmények? Kilakoltatások? Menekülők?…..