Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-Gabi0222-

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rendőri túlkapással vádolnak egy tiszakécskei rendőrt, aki az ellene felhozott vádak szerint kihallgatás közben megrúgott, majd megütött néhány dunavecsei fiatalt még 2010 nyarán. A rendőr tagad, a fiatalok pedig kitartanak a bántalmazás mellett. A bíróság májusban tárgyalja…..
Az országgyűlés ezen a héten - épp úgy, mint a múlthéten - éjszakába nyúlóan tart üléseket. A késői órákban jócskán foghíjas a tisztelt ház. Alig néhány képviselő vesz csak részt az éppen aktuális törvénytervezet részletes vitáján.Örömmel vettük észre a…..
-Gabi0222- 2012.02.08 18:23:33
@vivike1: Aha! Tiszakécske! És a többi? Nézzök ezt is pozitívan? Ide tartozik még Tiszabög, Kerekdomb, Pereghalom, Sárhalom, és Székhalom is! De ez nem számít! Az ott élő emberekkel mi lesz? Mert ám azok is emberek és nem állatok, bár ugye azoknak is vannak szükségleteik! Hát ezeknek az embereknek is lenne!!!
-Gabi0222- 2012.02.11 20:26:57
@vivike1: Hát igen az idösebb korosztályt nem tájékoztatták megfelelöen és azt hitték hogy ez csak egy pénznyelö lesz. A lakosság fele amúgy igényt tartott rá! Nem kell nekik mindent elhinni amivel kiszúrák az ember szemét. De ha már itt tartunk tudtommal az EU-ban vagyunk és a csatorna, áram és víz mindenkinek alanyi jogon jár! Szóval nem tudom,hogy ha ez egyszer ellenörzésre kerül akkor mivel fognak takarózni?!