Regisztráció Blogot indítok
Adatok
realBaffle

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Be van fejezve a nagy mű, igen. A gép forog, az alkotó pihen." - mondanám, ha nem várnának még ránk az utómunkálatok (az egyéb verziókhoz való időzítés, kommunikációs kötelességek, egyebek), illetve ha nem figyelne a gépemen a Kaliforgia évadzárója, amit még meg se tudtam…..
realBaffle 2012.04.03 13:57:21
Valahol igaza van Karennek, amikor azt mondja, ez a társaság kész szörnycirkusz. Még ennyi beteg, immorális embert egy helyen! Más irányból közelítve, ugyan milyen lehet az a baráti kör melynek legerkölcsösebb, leggerincesebb tagja az a Hank Moody, akit az elmúlt öt évadban…..
Ha nézi a sorozatot, Lars von Trier biztos remekül szórakozott, hiszen láthatta a húsz évvel későbbi önmagát. A félreérthetetlen allúziókat akár tekinthetjük egyfajta homage-féleségnek is irányában, amolyan Kaliforgiás, obszcén, túlfűtött csavarral megspékelve. Mivel…..
realBaffle 2012.03.21 16:33:29
Miközben a 9. epizódot néztem (és fordítottam), többször eszembe jutott egy rég nem újranézett kedvenc filmem, A játékos. Robert Altman klasszikusa is ugyanígy filmes környezetben játszódik, tele belső poénokkal, s ugyanúgy arra törekszik, hogy lerántsa a leplet erről a…..
Úgy volt, hogy tegnap estére befejezem a feliratot, de aztán bejött a klisé: ember tervez... Tudom, hogy rengetegen vártátok repesve a heti betevőt, de hát júzerből sok van, barátból meg kevés, és ha egy utóbbi baját kell orvosolnom, akkor bocsássatok meg, de mindig őt fogom…..