Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Python2409

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 4 csillagos szegedi Novotelben dőzsöltek a TEK emberei, miután összeverték a menekülteket Röszkénél.  Tele a sajtó olan hírekkel, hogy a határra vezényelt rendőröknek és katonáknak sokszor nincs rendes fedél a fejük felett, az ellátásuk is hagy kívánnivalókat maga…..
Rég nem írtam erre a blogra (valószínűleg keveseknek hiányoztam), de most úgy érzem, ismét meg kell tennem, még akkor is, ha valószínűleg senki nem fogja olvasni. Egyszerűen elmondhatatlan, ami itt folyik – Magyarországon és Európában egyaránt. Az érkezettek (hívjuk őket így, elkerülve a…..
Eddig is nehéz volt szó nélkül elmenni a menekültkérdés mellett, nem lehet kikerülni, hiszen ennyire közel eddig még nem volt ez a megoldandó probléma. Most már én sem tudom visszafogni magam, főleg amikor főszerkesztőnk is leírta az üggyel kapcsolatos meglátásait. Ehhez tudni…..
Python2409 2015.09.20 21:38:56
@bekerült:

A békés menekültek tépték le a kaput,kb másfél perc alatt....
Hogy honnan tudom?

Ott voltam,és nem a szerb oldalon...!!
Nevezhetjük őket illegális bevándorlónak, migránsnak vagy akár menekültnek. De bárhogy is: a röszkei gyűjtőponton szeptember 9-én éjjel én elsősorban embereket láttam. Akik között természetesen akadhat jó és rossz szándékú egyaránt. Ahogyan köztünk is. Takarókba…..
Úgy tűnik, lassan leülepszik a káosz. Ez jó a menekülteknek, jó a civileknek, jó Európának. Nem jó a kormánynak. Az országot vezetni hivatott társaság megbukott. Megint. Önmagukat gyűrték le, amikor alábecsülték a társadalom önszerveződő képességét, a polgárok…..
Python2409 2015.09.10 12:56:49
A menekültügyben sok egyoldalú, méltánytalan tudósítás jelent meg a nyugati sajtóban Magyarországról. Az utóbbi napokban azonban új fegyverek is megjelentek a hungarofób eszköztárban: a nyílt, szégyentelen hazugság és az aljas vérvád. “Migránsok menete az…..
Muszlim fejkendőbe öltözött diáklányok népesítették be a nagyvisnyói Boróka tábort augusztus közepén – számolt be meglepő élményéről egyik olvasónk. Mint leírta, a budapesti Radnóti Gimnázium nemzeti ünnepünk idejére 10 napos tematikus muszlim nyári tábort szervezett…..
A Harmadik Birodalom 1941 júniusában hadüzenet nélkül támadta meg a Szovjetuniót, az előretörő német csapatokat csak az év telén sikerült a szovjeteknek feltartóztatniuk. A Führer 1942-ben újabb offenzívát indított, ebben a nyugatról átdobott, harcedzett erők is részt vettek.…..
Az egyik hegymászó ismerősömtől hallottam a napokban egy érdekes történetet. A Mount Everest kapujához állítólag Lukla környékéről egy rozoga kisrepülővel lehet eljutni. A magasság, 2860 méter sem elhanyagolható, de a kifutópálya csak az igazán veszélyes: mindössze pár…..
Python2409 2013.09.23 13:23:22
@Online Távmunkás:

Nem voltál ott,nem tudhatod,mi történt.
Sőt,gyanítom,Afganisztánban sem jártál.
Több tiszteletet az elesettek iránt!

Üdv!
A bombariadók gyakorisága tulajdonképpen a fővárosi ingatlanpiac pörgésének indikátora. Amikor jól megy a szektornak sok bomba kerül elő, amikor rosszabbul, akkor kevesebb. Mostanában ugye nem nagyon hallani róluk. Persze mindez csak a II. világháborús robbanószerekre igaz, mert…..
Python2409 2012.02.08 13:27:54
@KovA:
Látom,igazi szakember vagy!

Tűzszerészként csak pár dolog:

-hogyan szeretnéd "kioldani" az anyagot a "golyóbisból"??

-Kiégetnéd??
Mert az "csak" lőporral van töltve??

A lőpor tolóhatású robbanóanyag.
Talán nézz utána,hogyan képes átmenni az égése robbanásba.

A tűzszerészek nem szarnak a bejelentésre,csak épp az 142/1999 Kormányrendelet szabályozza a bejelentések rendjét.
Civilként a RENDŐRSÉGnek vagy az Önkormányzatnak kell jelentened!Majd a rendőrök szólnak a honvéd tűzszerészeknek!

Azt pedig,hogy mit kell felrobbantanunk,hidd el,MI pontosan tudjuk.

(Emellett ilyen vasgolyóból van jó néhány a laktanyánkban.Hatástalanítva.)

A stílusodra reagálva talán még annyit:
A hozzád hasonló."vérprofi" önjelölt tűzszerészekkel",akiknek "nem remeg a keze", tele van a temető.
Sok sikert a továbbiakban!