Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fézler Gina

8 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokszor keresnek meg minket azzal, hogy segítsünk: a munkavállalók nem elég proaktívak, bár elvégzik a munkájukat, de csak a szükséges minimum mértékéig. Olykor pedig hibát hibára halmoznak, miközben csak egy kis körültekintésre lenne szükség.  Miért nem figyelnek eléggé? Miért nem érzik ők is…..
Felnőtt korunkra a legtöbbünk munkával tölti napjai jó részét. Lehet ez egy állás egy multinál, egy hivatás, egy saját vállalkozás menedzselése vagy akár művészeti projekt kiteljesítése. Mindegyikben közös, hogy így vagy úgy, de munkaként tekintünk rá. Mindannyian elgondolkoztunk már azon, mi is…..
Magyarországon rengeteg jobbnál jobb múzeum van, például a régi öreg klasszikusok, mint a Magyar Nemzeti Múzeum, a Közlekedési, a Szépművészeti, vagy a Hermann Ottó Múzeum, illetve vannak újonnan alakultak, mint a Memento Park, a Terror Háza Múzeum, és jelen cikkem középpontja, a Game Over…..
Szerző: Porcza Bíborka A sport mindennek az alapja. Edzésben tartja a testet és a szellemet, sosem lehetünk túl kicsik ahhoz, hogy elkezdjük. Szóval gyermekünk minél előbb belevágja a fejszéjét a sportba és ráneveljünk, hogy miért is olyan remek dolog ez az életben, annál könnyebben fogja…..
Szerző: Porcza Bíborka   Samra Habib egy különleges muszlim fotóművész, aki Európa-szerte utazik, hogy a világgal megoszthassa  LMBT muzulmán portrésorozatát, mely többek közt feltárja életmódjukat és egymás iránti vágyukat. Samra Habib Torontóban élő fotóművész témája: a queer muszlimok. Csupán…..
Szerző: Porcza Bíborka Egy kis popsi paskolgatás, combsimogatás és pikáns szexuális élc... Varga Anna Gizella a Képzőművészeti Egyetem volt grafikushallgatója érzékeny témát választott diplomamunkájának. A szexuális zaklatás tárgykörét merészen, elgondolkodtatóan jelenítette meg plakátsorozatában…..
Szerző: Porcza Bíborka Dovák Melinda festőművésszel a Passport kávézóban beszélgettünk hatásokról, élményekről, fejlődésről. Arról, hogy mi motiválja, kik azok, akik inspirálták és hogyan kezdte a művészeti pályát. Gyermekkorban általában mindenki szeret rajzolni, festeni vagy gyurmázni, különféle…..
A környezetvédelmet, a környezettudatos életmódot többféleképpen megközelíthetjük segítve ezzel magunkat, és a körülöttünk lévőket. Egy olyan könyvet szeretnék ajánlani, amiből ötleteket meríthetünk egy tisztább és környezettudatosabb otthon megteremtésére. Nagy Réka Ökoanyu című könyve népszerű,…..
Szerző: Porcza Bíborka Szerkesztette:Zrínyi Lilla   "A következő két hónapban szinte minden második, harmadik nap buszra szálltam, hostelekben aludtam. Az Andokban raftingoltam, Mendozában boroztam, az Atacama-sivatagban homokdűnéken siklottam le egy sandboarddal a lábamon." – írja Vigh Bori Egy…..
Ági és Balázs órákig tudnak beszélgetni filmekről, zenéről. Közös érdeklődési körük alapján könnyen azt feltételezhetnénk, hogy hasonló életmódot élnek. A valóságban azonban függetlenül egymástól másként értékelik, és élik meg az absztinenciát. Ági imádja a kézműves söröket, míg Balázs jó pár éve…..