Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Macusom

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eddig jól megy. Darwinból kezdtünk stoppolni tegnapelőtt, megnéztük Gyuri barátomékat Katherineben, most pedig Daly Watersben vagyunk, ami egy olyan hely, hogy 180 kilométeres körzetben semmi sincs, egy sátorban alszunk, de van áram és 4G-s (aki nem érti: nagyon gyors) internet. Itt…..
Hat láb, hat kerék Térkép - Map 2012.07.26 14:09:00
Az utunk térképen: (Az első képen Észak-Albánia, a másodikon a déli tengerparti szakasz. Laçból Tiranába, illetve Tiranából Vlore-ig busszal jutottunk el.)   Our tour on the map: (You can see North Albania in the first image and the southern coastline in the second. From Laç to…..
Hétfőn (január 30) újra kezdetét vette egy nagyobbacska templomfesztivál a környékünkön. Erről elsőre úgy értesültünk, hogy hajnal 4:30-kor elkezdik üvöltetni a zenét és be sem fejezik úgy este 11-ig. És ha azt mondom, üvöltetik, akkor üvöltetik... a Sziget fesztivált…..
Macusom 2012.03.07 13:49:43
Veidinger blog Marrakesh 2011.04.26 11:16:00
November közepén 40 órás villámlátogatást tettem Marrakeshben.Az egyetlen költségkímélő /fapados/ megoldást ahhoz, hogy ne kelljen tranzit szállást igénybe venni, a Budapest – Luton – Marrakesh – Madrid – Budapest útvonalat találtam.Marokkóba magyar…..
Valaki egyszer magyarázza már el nekem, hogy ezeket a "belépőkártyákat", vagy minek nevezzem, mi a fenéért egy (vagy több) több órás kimerítő repülőút befutójában kell a szerencsétlen csorgó nyálú, megmerevedett, zombi utasokkal kitöltetni! Ráadásul az ember nem…..
Általában második rúgásra indul a motor. Szivató nem kell ezen az éghajlaton. Baba már bukósisakban rohan ki a házból és rutinosan foglal helyet a motoron. Kedve szerint vagy előttem a tankon, ritkábban mögöttem. Az utcánkban minden sarkon gyerekek várják az iskolabuszt,…..
Macusom 2012.02.09 10:39:38
Karácsony, India, hindu, keresztény, Jézus, Shiva.... mi van???   Nos. Az átlag európai fejében India egyenlő a hinduizmussal, esetleg a buddhizmussal. Azt hisszük mindenki vegetáriánus, hogy nem eszik meg a szent tehenet... tévedés. Szép számban élnek itt keresztény vallásúak…..
Macusom 2012.02.09 10:07:20