Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lólábfi Horgász SC.

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Ez egy máshol megjelent, majd ott törölt poszt rekonstruált változata. Valószínűleg nem egyezik meg betű szerint az eredetivel, mert ugyan lelkes blogmotorgyűlölőként egy szövegfájlba szoktam írni a mondókáimat, de miután bemásolom szinte mindig alakítgatok rajta egy csöppet,…..
Tudjuk, ki voltál. Tudjuk, ki vagy. Tudjuk, hogy ki nem leszel. Ne beszélj méltóságról...
Lólábfi Horgász SC. 2012.12.22 20:40:55
@Kettes: Nem hiszem, hogy valaki is bíróságra vinné. De egészen őszintén én ezt ezzel a kísérőszöveggel fideszes színvonalúnak tartom. Ugyan már, Kövér tényleg egy nagyon nagy szemét, de első munkahelyeként 27 évesen 7 hónapot(?) dolgozott egy intézetben, ifjúságpolitikai lófaszként. Pártintézet, dehát akkor állampárt volt. Itt meg a kommentekben most már kommunista funkcionárus.(?!) Egy parasztgyerek, aki kijött az egyetemről - szóval ez aránytalan. Sztem nem ér ennyit az egész.
Lólábfi Horgász SC. 2012.12.22 20:54:30
@Kettes: Persze, hogy igazam van.
Lólábfi Horgász SC. 2012.12.22 21:10:45
@aronsatie: Rezsimszolga? Kövér? Te tudod miről beszélsz? Ráadásul biztosan ismered Aczél Endrét? Hány éves vagy? 20?
„Simicska Lajos a Közgép tulajdonosa.” Futótűzként terjed a hír a blogokban, napi- és hetilapok internetes kiadásaiban, bár az információt elsőként közlő nol.hu az ezt bizonyító dokumentumot egyelőre nem tette közzé.  Miért fontos ez, tehetnénk fel a…..
Lólábfi Horgász SC. 2012.04.16 13:00:45
@tetovaoda: Simicska nem zár el semmit, ahogy a Fidesz sem. Azért, mert kellenek egymásnak. Simicska csak addig nagyfiú, amíg hozzá vannak irányítva a pénzcsapok és a Fidesz meg csak addig (hiszen ez volt a cél) amíg a visszatérő ágon elegendő anyag folyik. Csak együtt működnek és én nem hiszem, hogy erről az akcióról Simicska ne tudott volna. Lennék sokkal szarkasztikusabb is, ha nem tudnám, hogy e téren csak egy dologban múlják felül a hatalmon lévő MSZP-t: ügyesebbek. De lopni mindketten nagyon nagy szinten tudnak.
  Azt írja blogjában Scheiring Gábor, az LMP képviselője, hogy a Jobbik egyik honatyja szerint "Hitlernek mindenben igaza volt, csak az eszközben tévedett kicsit", merthogy "ezzel a holokauszttal" hatalmas fegyvert adott a zsidók kezébe. Itt közbeszúrta, hogy…..
Lólábfi Horgász SC. 2012.04.13 13:21:00
@Néhay: Nem, egyáltalán nem felesleges, hanem kötelező. Nácikkal szemben nem alkalmazunk demokratikus normákat, főleg pedig akkor nem, ha ők maguk ezeken a normákon kívül helyezik magukat. Scheiringet senki sem kötelezte beszédre, de ha mond valamit, akkor legyen képes azt megvédeni. Így ugyanis csak duma.
Lólábfi Horgász SC. 2012.04.11 08:54:06
@Papirius Cursor: Nagy a baj. Nem csak ezért, de ez is jelzi. A parlamentben szereplő összes párt eljátszotta minden hitelét és a rendszerváltás óta mindegyik tett és mondott napi érdektől vezérelve annyi tragikus dolgot és azoknak mindnek az ellenkezőjét, (lásd a lehet-e pártpolitikus az elnök vitát)hogy mára nem érdemes meghallgatni mit mondanak. Előre meg tudom mondani. Az új pártok pedig - a Jobbikot nem számítva, mert én tényleg nem számítom őket sehová, hiszen mert nácik) - szépen belesímultak ebbe a közegbe. Antall egyetlen, tragikus nagy hibája (Csurkáékat az MDF pártérdekétől hajtva hagyták a kebleiken belül kifejlődni, infrastruktúrával támogatva őket, hogy csak az Antallék szerint megfelelő pillanatban robbantsanak) ide vezetett. A szélsőséges pártokkal való viszony kérdésében - ezzel együtt a rasszizmus, antiszemitizmus, cigányjogok ügyében - nincs konzekvens, követhető modell. Ha csak az nem, hogy kedvünkre válogatunk: ha hasznos nekünk, támadjuk, ha nem, akkor kussolunk. Az eredmény siralmas.