Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szalkaheni

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legtöbb cikkemben olvashatsz arról, hogy szerintem a pénzügyi tudatosság a legfontosabb készség, amelyet érdemes lehet kifejlesztened magadban, ha gazdagságra vágysz. Ma egy olyan jelenséggel szeretnék foglalkozni, amely téged is nagy mértékben akadályozhat, ha nem figyelsz oda rá kellőképpen. A…..
ARANYTOJÁS Aranyat érő szokások 2018.08.28 08:00:00
Aki olvasta a múlt heti cikkemet, emlékezhet, hogy most nem elméletről lesz szó (hiszen arról eddig is volt bőven), hanem olyan szokásokat készülök bemutatni nektek, amelyeket a mindennapi életben alkalmazva fontos lépéseket tehettek a pénzügyi tudatosság útján. Három ilyen szokással készültem…..
Meglestük, hogy működik a gyakorlatban a Ryanair új kézicsomag-rendszere, röviden: feleslegesen szigorú. Annyira túlbiztosítják magukat, hogy félig üres a fedélzeten a csomagtartó, egészen kis csomagokat is elvesznek már.  A kérdés az volt, pöccre betartják-e a saját új szabályukat, vagy van valami…..
Enzo Ferrarinak, a Ferrari gyár alapítójának tulajdonítják azt a mondást, hogy „ami mögötted van, nem számít”. Érdekes gondolatkísérlet, hogy Enzo Ferrari vajon a jelenre, vagy a jövőre szerette volna irányítani saját figyelmét ezzel a bölcsességgel. Amiben biztos vagyok,…..
Már Te is megnézheted, hogy a munkáltatód mennyi nyugdíjjárulékot fizetett be utánad. Nagyon fontos mind a szolgálati idő, mind a keresetünk miatt, hiszen ez a két összetevő határozza meg az állami nyugdíjunkat. Nem egy esetben történnek adminisztratív, és egyéb hibák,…..
Clandestino Hósivatag halakkal 2012.02.07 20:54:00
A Chihuahuai-sivatag közepén, kopár hegyek között bújik meg Mexikó egyik leglenyűgözőbb, és egyben az egyik legkevésbé ismert természeti csodája, Cuatro Ciénegas. A sivatag nem túl látványos a környéken: világosbarna sziklákon mindenféle kórók és kaktuszok nőnek többszáz kilométeren keresztül.…..
szalkaheni 2012.02.09 14:54:21
@caracol: Gracias senor. Hát idén is volt már 32 fok. Csak megvárom amíg felmelegszik a víz. Áprilisra már biztos jó lesz. A környék elég veszélyes, de hát mostanában mindenhol az... :) Saludos :)