Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MintaSeal

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fejlemény van! Hűséges rajongóim blogbejegyzés nélkül is tudják, hogy az elmúlt közel egy évben milyen mélyrepülést hajtottam végre: szétestem, leálltam, meghíztam, satöbbi. Hullámvölgy-hegyek. Mindig mire egy kis remény felcsillan, közbejön valami. Olvasom Dari blogját. Elmaradása volt, egy…..
MintaSeal Piros 85 - Support side 2018.02.06 16:25:27
Ég a pofám. Ezt a bejegyzést már rég megírtam, de csesztem kirakni. A minap érkezett egy supportfelkérés, ebből eszembe jutott eme restanciám, hát pótlom. Íme: Versenybeszámolót írni olyan versenyről, ahol nem indultam? Tudom, hülyeség. Épp ezért... Nagyatád előtt többször kérdeztem Darit, hogy…..
MintaSeal Kezdjük! 2017.10.30 21:14:54
Miről lesz itt szó? Terveim szerint mindenről. Lesz gyerekszáj, futás, anyázás, öröm, bánat, miegymás. Inkább csak magamnak, de ha van olyan mazochista, akinek pont erre van szüksége, ám legyen. Sok dolog történt mostanában, amit talán visszamenőleg is leírok. Volt egy laza konyhafelújításunk, amit…..
5:30. Ülök a vécén, radarképet meg hőmérsékletet nézek. Egész jó. Nem esik, a beígért 4 fok helyett 6-7 is van, tökéletes. Na jó, azt hiszem, tényleg nem vagyunk normálisak. Mindenkinek lett volna épp elég érve lemondani ezt a túrát, mint ahogy várhattunk volna kegyesebb időjárást is. De nem, ennek…..
Futóblog Kalandok a Városligetben 2012.02.08 10:04:33
Edvi Timivel a Nintendónál ismerkedtem össze, nekik csinál marketinget. Később kiderült, hogy elkezdte a futást is, a történet pedig bonyolódott egy kicsit. Arra kértem, mesélje el az egészet elejétől a végéig – Józsi Első találkozásom a futással a legkevésbé sem volt…..