Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Detta-chan

2 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Mintha mostanában kicsit sok lenne az olyan anime ami a videójátékokat illetve a virtuális valóságot veszi központi témájául nem? Ott van a Sword Art Online, a BTOOOM! és a HACK szériák is amik ezekkel foglalkoznak. Nem véletlen hiszen ez egy olyan téma amit mindig is…..
Detta-chan 2013.02.01 21:36:07
@xxroland23: Én már láttam a Btoom!-ot és nekem nagyon bejött :3 mondjuk nem volt teljesen hibátlan valljuk be...de szerintem jó anime, érdemes megnézni! :)
Szegasztok! No, végre jelentkezett egy újabb bátor versenyzők, aki a Highshcool Of The Dead animéről fog nekünk írni egy rövid kritikát! Jó szórakozást! "Hightschool of the Dead Üdv mindenkinek, a mai napon a “Hightschool of the Dead” című animét fogom bemutatni: Az…..
Ezúttal Jancsi és Juliska úgynevezett "vámpírikrekként" térnek vissza a képernyőre...Akik a szokásos "eltévedünkazerdőben" sztorira számítanak azoknak ezúttal csalódnia kell....Itt bizony nincs se mézeskalácsház,se boszorkány és Happy End meg végképp nincs...Itt bizony a…..
FairyTales Wonderland... 2012.08.24 21:20:09
Hy! Kezdésként egy kis zene! Azért is fontos nekem ez a szám mert ez adta az ichletet a blog kezdéséhez! :) ..
Sziasztok! Nos, mint ahogy ígértem ma egy ajánlott animéval jövök nektek, habár az ajánlott szó kicsit túlzás hiszen Detta-chan nevű olvasónk csak célozgatott rá én pedig úgy gondoltam hogy megnézem hátha valami még ki is sül belőle. Jöjjön akkor az Inu X Boku SS anime…..
Sziasztok! A Mostani hónap témájával én szolgálok nektek mivel a Japán Napokon az egyik előadás témája eléggé felkeltette az érdeklődésemet és gondoltam beszámolok róla. Maga a téma elég érdekes hiszen nem lehet rá konkrét válaszokat adni hiszen mindenki másképp tekint az…..
Sziasztok!Nem hittem volna hogy Member Mester képes überelni a C3 illetve a Saika videóját de ha még ez után is képes jobbat csinálni akkor már szobrot kéne emeltetni neki a szülőfalujában! Hisz elvégre ő ott a helyi híresség még ha nem is tudják.Egy titokzatos idegen is beszáll…..
Detta-chan 2012.05.13 18:30:16
@Member: Azért reméljük Member mestert nem ragadja el olyan hamar az ég :p hogy egy régi videódból idézek: a pokolból nem tudod feltölteni a videóidat! :)
Sziasztok! Elfogult vagyok azokkal a sorozatokkal szemben amiket már a bemutatójuk előtt vagy pedig 1-2 rész után vagy halálra ajnároznak vagy pedig csúfosan lehúznak. Mostani alanyommal is ez a helyzet hiszen jó kritikákat olvastam róla mikor kezdődött a végére azonban eléggé…..
Sziasztok! Szerintem előszóként nem kell semmit sem ideírnom hiszen a cím alapján már mindenki kitalálta: Ma a Yu-Gi-Oh animét fogom bemutatni nektek!                             A Yu-Gi-Oh Kazuki Takahashi 1998-2004-ig…..
Detta-chan 2012.02.07 18:05:59