Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ala-ud-din (Servicio de Inteligencia)

0 bejegyzést írt és 1198 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán eddig szerencsés voltam, vagy tudatosan próbáltam meg kizárni az életemből, az életünkből a gyűlöletet, ami árad felénk minden irányból. Vagy talán eddig annyira a saját kis zárt világomban éltem, hogy egyszerűen nem törhetett be a gyűlölet az életünkbe.  Aztán szembesülnöm kellett vele,…..
Ala-ud-din (Servicio de Inteligencia) 2018.05.22 11:00:16
@hillman.: még sohasem hallott Ön olyanról, hogy a 40 éves apa elhúnyt rákban vagy közúti balesetben vagy egyszerűen horgászás közben agyoncsapta a villám és ott maradt egy 30-40 közötti anyuka a pici gyermekével, akit egyedül, becsülettel felnevelt, segélyek és kedvezmények nélkül a saját erejéből? Mert nekem véletlenül pont ilyen szomszédom van.
Mi magyarok hajlamosak vagyunk a távol-keleti vagy más egzotikus ételekhez, mint oly sok mindenhez, ami idegen, végletesen viszonyulni. Van, aki meg nem kóstolná, anélkül utálja, hogy egy falatot is evett volna ezekből, a rántott húsban és a vasárnapi húslevesben hisz, kísérletező kedve addig…..
Ala-ud-din (Servicio de Inteligencia) 2018.04.26 17:16:52
@stillman: nem sértésnek, és nem is kritikának szánom ezt a kommentet. Viszont pár napi (és érzésem szerint előzetes informálódás nélküli), ha jól értettem társas turistaút alapján nehéz megalapozott véleményt nyilvánítani bármiről, így a kínai, vagy bármilyen más konyháról is. Ezért azt javaslom, hogy ne nevezzük tapasztalatoknak az általad leírtakat, inkább csak nagyon felületes és felszínes, röpke benyomásoknak. Többen is írták már bizonyára, ezért elnézést ha ismétlem, de amint azt mindenki tudja Kína óriási ország (két legtávolabbi pontja között alighanem nagyobb a távolság, mint Európa két széle között). Sok féle nép lakja, nagyon eltérő ízekkel, ízlésekkel és szokásokkal. Ezért általában Kínai konyháról beszélni nincs értelme, a szokások, sőt a nyelvek is annyira különböznek egymástól, hogy pl. az általad meglátogatott két város esetében, ha egy shanghaji és egy pekingi úgy próbálna beszélgetni egymással, hogy mindegyik csak a saját nyelvét érti és nincs közös nyelv, akkor kb. annyit értenek, mintha egy angol és egy francia úgy próbálna egymással beszélni, hogy az egyik csak angolul, a másik csak franciául beszél. Szóval van kantoni konyha, whengzhoui konyha, shanghaji, szecsuáni, stb. és ezek erőteljesen különböznek egymástól. Az pedig külön téma lehetne, hogy a magyar (sőt európai) kínai éttermek miért hasonlítanak egymásra és miért különböznek attól, amit Kínában tapasztaltál. Azt pedig már csak halkan jegyzem meg, hogy Kínában a legmagasabb a Hepatitis fertőzöttek száma, és ennek egy jelentős része higiéniai, elsősorban élelmiszer higiéniai okok miatt van. 4,5 évet éltem Kínában, étkeztem egyetemi menzán, üzemi konyhákon gyárakban (egy részükre azt mondtam, olyan a higiénia, hogy nem evés előtt, hanem evés után érdemes kezet mosni. Ezzel együtt az a véleményem, hogy ízlésekről nem érdemes vitázni, mert az, hogy kinek mi a finom az nagyon szubjektív. Én eléggé végigettem a világot (és egy jelentős részét Kínának is), és ez alapján én kifejezetten jónak és ízletesnek találtam a kínai konyhát. Nyilván ott sem minden fogás finom, mint ahogyan a magyar ételek közt is van olyan, amelyet inkább nem ennék meg. Ami pedig az angolt illeti, nos a fiatalok nagy réyze Pekingben is és Shanghaiban is használható angol tudással rendelkezik. Mindössze csak a kb. egyetemista korú fiatalokat érdemes kérdezni. De a kínaiak egyébként is rendkívül segítőkészek, sokkal segítőkészebbek, mint az európai népek nagy része. Szóval Kínáról sok-sok érdekes posztot lehetne írni, pl. akár a közlekedésről is, amely európai szemmel nézve éppúgy érthetetlen egzotikum legalábbis egyes vidékeken, mint a konyha. Ezért nem is fogadják el az európai jogosítványt, tehát aki Kínában vezetni akar, annak le kell vizsgázni a kínai KRESZ-ből. Szóval teki tsük úgy, hogy kimentél pár napra Kínába és szereztél pár felületes benyomást többek között pár kínai kajáról is.
medicslife Miért telt be a pohár! 2017.03.04 00:59:29
Orvostanhallgató voltam Szegeden. Azért írom meg, melyik városban, mert a postokból úgyis egyértelmű lesz előbb utóbb. És ebben az írásban, arról lesz szó, miért telt be a pohár.   Ehhez előbb az alapokat el kell mondanom az orvosképzésről. 1922 óta 6 éves osztatlan képzés. Ez azt jelenti, hogy nem…..
Ala-ud-din (Servicio de Inteligencia) 2017.03.04 14:32:15
@Ala-ud-din (Servicio de Inteligencia): mindta=mondta (hülye telefon).
Ala-ud-din (Servicio de Inteligencia) 2017.03.05 13:24:17
@masada: megmondta már Napóleon is, hogy 4 órát alszanak a férfiak, 5-öt a nők, 6-ot pedig csak a gyerekek és az idióták.
Ala-ud-din (Servicio de Inteligencia) 2017.03.05 13:34:16
@karandash: számomra nem egyértelmű, hogy kihullott-e. Igaz csak felületesen olvastam a posztot, de nekem úgy tűnt, hogy befejezte az 5. évet és most a 6.- at gyűri
Megszakítjuk adásunkat egy gyors poszt erejéig, ugyanis borzasztóan kiakadtam. Történt ugyanis, hogy az egyik pesti egyetemen vizsgamentességet ajánlottak Facebook-lájkgyűjtésért cserébe. Nem valamire kellett lájkokat gyűjteni, csak úgy öncélúan bele a világba. Íme, mutatom:..
Ala-ud-din (Servicio de Inteligencia) 2016.11.06 09:52:27
@Marketikum: "A marketing arról szól, hogy hatékonyan megismertesse a fogyasztókkal a terméket, szépen "felöltöztesse", bemutassa az előnyeit, a vásárlást ösztönözze." Nem. Még ez sem pontos. Amit itt felsoroltál, azt úgy hívják, hogy marketing kommunikáció, azaz reklám. A marketing ennél sokkal de sokkal több, ahogy már írtam, az a négy "P", azaz product, price, placement és promotion. Az utóbbinak, a promotionnak egy része a reklám. De csak egy része. A marketingnek ezen kívül köze van a termékhez, a piac szegmentáláshoz, a termék pozicionálásához, a célcsoport meghatározásához, a makro és mikroökonómiai elemzéshez, a SWOT mátrixhoz, a marketing stratégia kialakításához, a taktika meghatározásához ( a stratégia ismeretében, mert a kettő nem ugyanaz), stb. stb. A teljesség igénye nélkül. Ahhoz, hogy az 50 ezer like-ot megkapják, ezeket kellett volna felmérni, végig gondolni és megoldani. Ez az ami elmaradt. De miután a pénzügyi és számviteli kar diákjairól van szó, ezért tulajdonképpen nem is kell érteniük a marketinghez, elég ha tudják, hogy kb. milyen tevékenységre adnak ki pénzt, mikor a marketing költségvetést elébük teszik. Ahhoz pedig ennyi tudás is elég.
Ala-ud-din (Servicio de Inteligencia) 2016.11.06 09:56:34
@Hóhér az utolsó barátod: Neked is szól. Amit kifogásolsz, az nem marketing, hanem reklám. A kettő nem ugyanaz. Attól persze még ebből (azaz a reklámból) is lehet jó és rossz. Én a reklámok zömét ha hallom vagy látom is, automatikusan eleresztem a fülem mellett. Ugyanis nem kötelező meghallgatni, megfogadni vagy felülni neki pedig végképp nem. Az elmúlt 2 évtizedben nem emlékszem olyan termékre amit reklám hatására vettem volna meg. De ettől még lehet tisztességes, és jó reklámot is csinálni, csak ez a kevésbé gyakori az utóbbi időben. Sajnos.
Ala-ud-din (Servicio de Inteligencia) 2016.11.06 09:59:37
@Marketikum: "A termékek pedig azok, amiket a vállalkozások előállítanak, a pék kiflije, a kávézó kávéi, a nyelviskola oktatása, az ingatlanos lakásai, csavarok és alkatrészek más vállalkozásoknak, kertkapuk, mobilapplikációk, pénzügyi tanácsok, számlázószoftverek, webáruházak, kölcsönautók, miegymás. " Ezt hívják gyártás alapú marketingnek, azaz azt próbálom eladni, amit előállítok, vagy eszi a vevő vagy nem, mert tőlem úgysem kap mást. De van egy másik, piac központúbb marketing is, amely azt mondja ki, hogy nézzük meg mi az amit a piac meg szeretne kapni és azt próbáljuk meg előállítani neki.
Az ezredfordulón a dél-olaszországi Riace gyakorlatilag elnéptelenedett. Az iskola a bezárás küszöbére került, sok ház omladozott, mert az emberek vagy északra, vagy külföldre költöztek a munka és a jobb élet reményében...
Ala-ud-din (Servicio de Inteligencia) 2016.10.08 11:20:06
@félázsiai nagymagyar: Ez valóban komoly, építő jellegű, a migránskérdés sikeres rendezéséhez nagy mértékben hozzájáruló, kreatív, intelligens hozzászólás volt részedről. Gratulálok, azt hiszem minden lényeges mondanivalódat leírtad.
Ala-ud-din (Servicio de Inteligencia) 2016.10.08 11:26:52
@Kommentelő ember: nekem a B.M. által belinkelt cikkből az tetszik, hogy " once they've received regular documents, most of them moves to Norther Europe"
Ala-ud-din (Servicio de Inteligencia) 2016.10.10 19:51:02
@csentecsa: remélem erre nem vársz választ, pontosabban cáfolatot.
Ala-ud-din (Servicio de Inteligencia) 2016.08.27 16:10:08
@cipraszon: "A személyt a viselkedéséről, életmódjáról, cselekedeteiről lehet megítélni. Ha egy népcsoport tagjai közt átlagon felüli a bűnözők száma, akkor érdemes megvizsgálni a népcsoport körülményeit és felderíteni az okokat és megtenni a megfelelő intézkedéseket. A többi népcsoport védelmében. "
Ok, de nekem úgy rémlik, hogy idestova 20 éve minden kormány a cigányok életkörülményeivel és felzárkóztatásával foglalkozik, ennek ellenére, a magyar büntetés végrehajtási intézetekben bőven 50% felett van a cigány származású elítéltek aránya, ami az összlakosságon belül képviselt kb. 10-15%-os arányukhoz képest rendkívül felülreprezentáltnak tekinthető. Akkor esetleg megmondanád, hogy mi a teendő? Aminek belátható időn belül pozitív eredménye is lesz e-tekintetben?
Ala-ud-din (Servicio de Inteligencia) 2016.08.27 16:11:14
@cipraszon: OK, rendben
Ala-ud-din (Servicio de Inteligencia) 2016.08.27 16:16:45
@tof: "Franciaországban volt merénylet? Volt. Lesz a jövőben is? Lesz.
Magyarországon volt merénylet? Volt. Lesz a jövőben is? Lesz."
Kicsit ezt is pontosítani kéne, mert így maszatolásnak tűnik. Tehát: mikor is volt legutoljára Franciaországban terrorista merénylet, és hány áldozattal járt? És Magyarországon mikor volt legutóbb ilyen, és hány áldozattal járt?
Mert ugye konkrét tények nélkül kissé levegőben lógnak az állításaid.
Ilyen az, amikor nem a szervilitás, hanem a józanész dönt. A demokrácia egyértelműen elutasította a gyűlöletkeltés koronázatlan királyának – csak kiérdemelte a koronát, bárlehet, hogy  nem ilyen szövegkörnyezetre gondolt – személyes megjelenését és hagymázas gondolatainak kifejtését a részben…..
Ala-ud-din (Servicio de Inteligencia) 2016.08.19 15:16:07
@gabpocok: Csak halkan szólok, hogy a honfoglaláskor az avarok már nem voltak feltalálhatók a Kárpát-medencében (alig néhány száz évvel korábban éltek itt), éppúgy, mint a germánok meg a frankok (mindkét népnek saját állama volt Nyugat-Európában. Az más kérdés, hogy háborúzgattak egy kicsit az éppen betelepülő magyar törzsekkel, ami oda-vissza, adok-kapok alapon ment). Sőt a bolgárok sem itt éltek. Kicsit vissza kéne menni az általános iskolába történelem órára, mielőtt itt kommentelsz.
ReCenzor Cigányút. 2016.06.14 09:15:06
Ha - itt és most - választ nem várva, felteszem a kérdést, hogy ártanak e a cigányság ügyének az olyan bűncselekmények, mint a két hete a tanítványai előtt összevert tanárnő esete vagy a szintén mostanában történt Baross téri erőszak, ahol egy életerős roma férfi puszta szórakozásból a nyílt utcán…..
Ala-ud-din (Servicio de Inteligencia) 2016.06.15 08:14:36
@DarthVader: A helyzet az, hogyí büntetlen előélet esetén a 3 évnél alacsonyabb szabadságvesztési tételeket általában felfüggesztik.
Ala-ud-din (Servicio de Inteligencia) 2016.06.15 08:46:46
@Ballib Cenzúrázók Réme: Nos, abban igazad van, hogy megbízható, és teljesen hiteles statisztika nyilván nem létezik. Egy pár dolog viszont biztos:
1. A lakosságon belüli számarányukhoz képest jelentősen túlreprezentáltak a börtönökben.
2. Alapvetően a kevésbé "kvalifikált" bűncselekményekért ülnek, nem jellemző köztük pl. a kocsilopás, mert ahhoz már szaktudás kell, valamint egyéb komolyabb ismereteket vagy intelligenciát feltételező bűncselekmény.
Ala-ud-din (Servicio de Inteligencia) 2016.06.15 08:50:12
@CoolKoon: Igazából a "három csapás" elve lenne talán hatékony, ha megfelelően és kellő mértékű büntetési tételekkel párosulna. Pl. nem a 10 év feletti szabadságvesztés számítana "elvi" életfogytiglannak, hanem az életfogytiglan valóban az lenne. Aztán nem kéne konditerem, meg pingpong szoba, nem kellenének 15-20 fős zárkák, ahol intézményesített továbbképzés folyik bűnözőknek, stb. stb.
Most olvasom a hírt a Magyar Földrajzi Társaság honlapján, hogy a szakiskolák döntő többségében idén szeptembertől megszűnhet a földrajz oktatás. Mivel a Pangea blog alapvetően földrajzos, és remélhetőleg némi hatással van a hazai földrajzos ismeretterjesztésre, nem mehetünk el szó nélkül a…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt blog!   Álláskereső vagyok, másfél év alatt hiába próbáltam elhelyezkedni, semmi eredménye nem volt. Az előző munkahelyem egy határozott idejű munka volt a helyi önkormányzatnál, sajnos valószínűleg a…..
Ala-ud-din (Servicio de Inteligencia) 2016.04.03 10:36:10
@GABOR2: Igen, de én nem a nyelvet nem ismerő bölcsészekről beszélek, egyébként már az is kérdés, hogy mi a szarér vették fel őket, ha csak angolul beszélnek. A norvég nyelvet egyébként is csak példaként hoztam, nem konkrét célzás volt. Amiért előadtam az egészet: 60 feletti, 3 diplomás, 3 nyelven beszélő mérnökközgazdász ismerős munkahelye 4 éve csődbement, mindenki utcára került. A fickó jobb híján mindenféle alkalmi munkával próbálkozott, még biztosítási ügynök is volt, de nem igazán feküdt neki. Ja, és van egy speciális tudása: egy távoli, egzotikus országban nyelv és helyismeret, aktív üzleti kapcsolatrendszer. Három hónapja talált munkát, ami fekszik neki, megfelel a korábbi tapasztalatának és tudásának. Azóta már kinn van egy kontinenssel arrébb.
Az MSZP oktatáspolitikusa egy lehetséges orosz nyelvvizsgától is fényévnyire vesztegel. Eddig tartózkodtam attól, hogy csatlakozzam azokhoz a publicistákhoz, bloggerekhez, akik szerint a diploma megszerzésére képtelen Kunhalmi Ágnes MSZP-politikusnak enyhén szólva nem áll jól,…..
Ala-ud-din (Servicio de Inteligencia) 2015.10.19 15:27:09
@ulpius66: Hát attól még azért esetleg, ha már oroszul akar villogni, akkor legalább próbálja meg helyesen leírni azt az egy darab orosz igét. Ami ugye eredetileg nem ucsíca, hanem ucsityszja. Ha már mindenáron latin betűkkel akar orosz szavakat leírni (mellesleg általánosban volt egy osztálytárasm, aki képtelen volt megtanulni a cirill betűket, ezért ő írt így "oroszul".
Amikor két fél pontosan az ellenkezőjét állítja valamiről, akkor az egyik hazudik, ez nem bonyolult. Csak van úgy, hogy rajtuk kívül senki sem tudja, mi hogy történt, így aztán elég nehéz kideríteni az igazságot. Szerencsére néha egy újságíró, vagy egy kamera döntő…..
Ala-ud-din (Servicio de Inteligencia) 2015.09.20 17:19:20
@Hakapeszi Miki: Van azért egy kis szépséghiba: ilyen kérdésekben nem két rendőr egyeztet a vonaton, mert az nem számít a két állam közötti egyeztetésnek. Azaz amikor a vonat ott van a határon és akkor két rendőr (mindegy milyen beosztásban) megbeszéli, hogy akkor most ki száll még fel a vonatra mielőtt továbbmegy, az nem tekinthető előzetes egyeztetésnek a kérdésről. Szóval szerintem kicsit még lehet, hogy tájékozódnod kellene a két ország közötti megállapodásokról. Azaz nem volt előzetes egyeztetés, de ettől persze még felesleges volt mindenféle rendőrlefegyverzéseket hozzávizionálni.
Óriási port kavart a Jobbikhoz közel álló N1TV azóta menesztett munkatársának, László Petrának az esete, aki mint az köztudott, egy rendőrök elől menekülő migráns kislányba belerúgott, egy kisgyerekkel a kezében szintén a rendőrök elől futó menekült férfit pedig…..
Ala-ud-din (Servicio de Inteligencia) 2015.09.13 20:40:22
@Lavinia Pinkerton: Nos két eset van: az egyik, hogy esetedben a hülyítés maradéktalanul sikerült, ezért neked már nem kell aggódnod a további hülyítés miatt.
A másik pedig az, hogy fogalmad sincs, arról, hogy engem mi érdekel és mit miért teszek. Mindössze hányingerem van attól a fene nagy liberális empátiától, amivel egyből fejét kívánjátok venni. Amit pedig a csaj csinált az helytelen és remélem megkapja érte az ezért járó büntetést. De annyit, amennyi ezért jár és nem tízszer
annyit.
Ala-ud-din (Servicio de Inteligencia) 2015.09.13 20:52:13
@Endy1: nem, nem önbíráskodás, hanem garázdaság. Nem ugyanaz a kategória, de mindkettő büntetendő. Az tény, hogy a "menekült" épp kitört a rendőrkordon mögül (természetesen gyerekkel a karjában, mert ez így természetes), de ettől persze még senkinek sincs joga felgáncsolni. Tehát a garázdaság mindenképp megáll, de az, hogy csoport elleni vagy idegengyűlöletből követte el, az nem bizonyítható.
Ala-ud-din (Servicio de Inteligencia) 2015.09.13 21:03:17
@♔bаtyu♔: nem fogják főbe lőni. Ha most a "liberális" média hisztéria miatt mindenképp példát akarnak statuálni a nővel, ezért akkor is legfeljebb a szabadság vesztés legenyhébb formája, a fogház jár, az is próbaidőre felfüggesztve.
Jó, ezt Janikovszky Éva megírta a maga cukiskodó módján, kb. minden anyukának ott van a polcán a kék-rózsaszín duó, én azért eggyel földhöz ragadtabban és gyakorlatiasabban gondolkoztam el ezeken a dolgokon. Lányos szülők, sorry, ez most a fiúk sztárolásáról szól majd, de…..
Nyitott ajtóval hagyta a kereszteződés közepén autóját, hogy a beszóló kerékpáros után rohanjon, egy sofőr a XI. kerületben, a Fehérvári út és az Etele út kereszteződésében. Az E-tanu blog szerint a személygépkocsi az Etele útról kanyarodott balra a Fehérvári útra,…..
Ala-ud-din (Servicio de Inteligencia) 2014.04.26 16:53:03
@nickM: Nem rajongok én sem a kerékpárosokért, különösen, mikor a Kerepesi út külső részén, ahol van kerékpárút, az autók között (jobbról előzve) szlalomoznak, de az autós "kis ívben" kanyarodott balra, levágva a kanyart, miközben a mellette lévő sávból vele kb. egyidejűleg induló taxi eleve megállt, mert látta, hogy nem tud szabályosan átjutni a busz előtt. Szóval egyik fél sem volt szabályos, ezért mondtam, hogy egyiknek sem volt igaza. Azon pedig, nem sok értelme van vitázni, hogy mi lett volna ha.. A felvétel elején az látszik, hogy a két kerékpáros áll a járda szélén és várja a zöldet. Feltételezhetően azért nem gyalog tolták át a bicajt, hogy gyorsabban átérjenek, és minél kevésbé tartsák fel a balra kanyarodó sort. Mint ahogy az autós is azért vágta le a kanyart, hogy gyorsabban átérjen. Szóval: fifty-fifty.
Ala-ud-din (Servicio de Inteligencia) 2014.04.27 19:00:52
@zoli_: Na akkor még egyszer. Anélkül, hogy véden iakarnám a bringásokat: ha tud itt bárki is olyan közlekedési szituációt, amire a KRESZ azt írja elő, hogy a gépkocsivezetőnek ki kell szállni a kocsijából és pofánbaszni a biciklist/gyalogost/másik autóst/gőrdeszkást (nem kívánt rész törlendő), akkor, de csakis akkor a sofőrnek igaza volt. Ha nincs ilyen eset, akkor nem is lehet vita tárgya, hogy mindenképpen hibázott. Mint ahogyan a bicajos srác is. Ez sem kérdés. Ezért írtam az első kommentemben, hogy mindkettő hibás volt. Azon pedig nem érdemes rugózni, hogy a kettő közül melyik először, melyik másodszor, és melyik mekkorával nagyobbat vagy kisebbet, mint a másik.
http://csajokespasik.blog.hu/2013/08/09/az_anyuka_csak_szorakozik_a_pasikkal..
Ala-ud-din (Servicio de Inteligencia) 2013.08.09 10:51:24
@Szintet lépett (ex) Naiva.: Elhiszem. Különben is a Gauss-féle haranggörbe szerint az intelligencia eloszlása ha jól emlékszem úgy alakul, hogy kb. 80% az átlaghoz tartozik (mondjuk 90-110 közötti IQval), és 10-10% van alatta, illetve felette az átlagnak. Ezért ha az átlaghoz sorolod a tanítványaid nagy részét, és sem kiemelkedően jó, sem kiugróan rossz jegyet nem adsz nekik, túl nagy hibát nem követsz el.
:DD
Ala-ud-din (Servicio de Inteligencia) 2013.08.09 11:04:34
@Miss Bikini: ???? Nem, nincs testvérem. Ha ugyanolyan okos, mint én, az nem gond, de ha ugyanolyan hülye az gáz, mert egyformán okos lehet két ember, de egyformán hülye nem (legalábbis a tanárok szerint). De én én vagyok, csak nagyon ritkán járok erre. Igazából most sem igazán ide készültem, hanem egy fórumra, csak mivel közben benéztem ide, és pont megláttam egy kommentet ami érdekelt hozzáböfögtem.
Ala-ud-din (Servicio de Inteligencia) 2013.08.09 11:06:33
@Dr.Rekettyés László: Hát nekem volt egy (egyébként meglehetősen csinos) kolléganőm, aki kiválóan beszélt spanyolul és angolul, de titokban karate világbajnokságokra járet (versenyzőként), amit volt képe eltitkolni előttünk. Szóval lehetnek esetek, amikor érdemes tartani tőlük.
:-)
http://csajokespasik.blog.hu/2012/10/11/meg_nem_lepett_tul_rajtam..
Ala-ud-din (Servicio de Inteligencia) 2012.10.11 14:39:25
@Milady de Winter: "egyébként meg leginkább baba apukája a preferenciám"
:DDDD
10p.
Ala-ud-din (Servicio de Inteligencia) 2012.10.11 15:08:17
@plantingC4: "Aki nem izzad az beteg vagy kiborg" Vagy csak egyszerűen verejtékezik. A verejtékezés és az izzadás között pedig a különbség az, hogy a verejtéknek nincsen szaga, az izzadságnak viszont van. Az izzadság akkor "forog fenn", ha, mint az emberek nagytöbbségének, valamilyen bőrgombája van, amelynek gyakran semmi tünete nincsen azon kívül, hogy az egyébként szagtalan verejték helyett csípős szagú izzadságot párologtat a szervezet.
http://csajokespasik.blog.hu/2012/10/10/szeretnem_ha_megvaltoztatna..
Ala-ud-din (Servicio de Inteligencia) 2012.10.10 14:55:23
@ST83: Hát persze, pont azt próbálom kiprovokálni.
:)
Ala-ud-din (Servicio de Inteligencia) 2012.10.10 14:57:49
@SzösziBoszi25: Akkor most már legalább tudjuk, miért nem mer megszólítani a buszos csávó. Ideges lettél, amiért nem szólít meg, és olyan ijesztővé váltál, hogy nem mer hozzád szólni (ez a "Katika-féle paradoxon").
:)
Ala-ud-din (Servicio de Inteligencia) 2012.10.10 15:02:47
@ST83: Nem baj, nem sietek. Legfeljebb, ha kiderül, hogy rossz úton járok, akkor majd visszafordulok.
http://csajokespasik.blog.hu/2012/10/04/a_testes_no_neha_agressziv..
Ala-ud-din (Servicio de Inteligencia) 2012.10.04 15:44:50
@Niobe: Ja, és már nem írod: hat éves korod körül befejeződött az írása (de ezt te is tudod).
Ala-ud-din (Servicio de Inteligencia) 2012.10.04 15:52:30
@Niobe: Igen, jól csinálod.
Ala-ud-din (Servicio de Inteligencia) 2012.10.04 15:53:46
@gyvy: Pina volt már? És különben is: ki "szokja" venni a gumit? Gyula, a poszter vagy a tonnabébi?"
:)
http://csajokespasik.blog.hu/2012/10/03/fogd_mar_fel_hogy_ferjnel_vagy..
Ala-ud-din (Servicio de Inteligencia) 2012.10.03 12:18:15
@Szöszy25: "Úgy tervezem, hogy semmi " Ez elég masszív, megfontolt, komoly tervnek tűnik így első hallásra. Gondolom azzal ő is tisztában van, hogy gerjedsz rá, ezért semmit sem kell tennie, mert előbb-utóbb úgyis az ölébe hullassz, mint Newtonnak az alma. Azért sok sikert (mit lehet tudni, hátha vannak még csodákok)!
:)
Ala-ud-din (Servicio de Inteligencia) 2012.10.03 12:26:14
@"Zsu": Amelyik probléma nem oldódik meg magától egy nap alatt, azzal nem is érdemes foglalkozni, mert úgyis megoldhatatlan. Szóval szerintem se töltsd a drága idődet ilyen hülyeségekkel, mint a munka!
:)
Ala-ud-din (Servicio de Inteligencia) 2012.10.03 12:52:16
@"Zsu": Mindig is mondtam, hogy a nő a pinának az a része, amelyikkel a dugás után el kell beszélgetni. Ezt ezek szerint ők is így tudták, azért nem derült ki hamarabb a dolog.
:)