Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-gémkapocs- (törölt)

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
B terv Jog 2010.08.19 09:08:00
Kedves ....! Ha olvasni szeretnéd a blogomat, akkor az alábbi e-mail címen jelezheted, és megbeszéljük.(alfonzina@indamail.hu)Kedves Kytia és Igazság Atyja!Írjatok nekem a fenti címre (e-mail megadásával) és adok Nektek olvasási jogot. Sajnos elkezdték olyanok is olvasni a…..
-gémkapocs- (törölt) 2012.04.24 13:13:56
Így járjon egy pár külön szórakozni... http://csajokespasik.blog.hu/2012/04/13/megcsaltam_ot_megsem_hagy_el..
-gémkapocs- (törölt) 2012.04.13 13:20:30
@SciNuBob -Jokka próféta követője:
Kirakhatom ezt a kommented csp falra. ;)
-gémkapocs- (törölt) 2012.04.13 13:31:33
@SciNuBob -Jokka próféta követője: Rájöttem, hogy nem tudnám kirakni, mert még mindig nem csináltam kamuprofilt. :(
A mai CsP posztban Lili kommunikációs zsákutcába fut, melyet megpróbál megoldani - ezidáig sikertelenül. Vajon ez volt Houdini utolsó előadása és sikeresen dematerializálódott, vagy hall még a Lány a Fiúról? http://csajokespasik.blog.hu/2012/03/16/a_csokok_utan_eltunes..
A lány még nem szeretné elkötelezni magát pár rózsaszín felhő miatt. Próbálkozott a nyílt kapcsolattal, de ezt a pasija nehezen tolerálta és újra ráhajtott. Van kiút a megszokásból?   Több, mint három éve vagyok együtt a párommal, szeretjük egymást, de nem vagyunk…..
„Egyelőre ez a nagy harci helyzet: a srác egyszer az életben kitört a sanyargató sárkány ellen, és azóta megváltozott valami” – a bögrével dobálózó, idegbeteg kolléga azért ilyen, mert egy sátáni nő terrorizálja. Levélírónk próbálja megmenteni őt és az…..
-gémkapocs- (törölt) 2012.02.10 08:57:29
@eMJe:
Még úgy is ellenállhatatlan lenne a mosolyom. :-)
-gémkapocs- (törölt) 2012.02.10 09:08:34
@Dövan:
Ilyet az ember akkor mond, ha már nem szereti a párját. Vagy te mondanál ilyet olyannak, akit szeretsz?
Lehet a férfinek is vaj van a fején. A nő oldalát nem ismerjük. Tényleg nem szép húzás, és semmi tartása nincs a nőnek, de kíváncsi lennék min robbant ki a vita, ami idáig fajult.
-gémkapocs- (törölt) 2012.02.10 11:18:35
@gernika:
A kedves munkatársak. :-) Mit tettél, hogy nem szeret?
Hozzánk sajnos szinte bárki bejöhet, és mindig hozzám jönnek a legdurvábbak. Lehet sokkolót kellene tartanom az alsó fiókban, vagy nyugtatóznom kellene a vizet.
Taposóaknák a kapcsolatban: feltűnik az ex az úszóbajnok életében. Event a FácsénTaposóaknák a kapcsolatban Lehet, nem túl érdekfeszítő, ami velem (is) történt, mindenesetre megélni merően fájdalmas volt. A múlt sebeinek szerepen a jelenlegi kapcsolatban lehetne a munkacíme a…..
„Nincs semmi dráma, se megcsalás, se vita… csak ez a hülye féltékenység, amit könnyed érdeklődésbe csomagol” - a srác csaja valószínűleg Gestapo ősökkel dicsekedhet, mert elég tisztességesen kifaggatta szegényt. Egyelőre döntetlen az állás, de kevés…..
„Ha már annyira nem tisztel, hogy kiokoskodjon egy rendes hazugságot, akkor mire számítsak?” - ha a titokzatos XO hívja a pasid, még nem kell rosszra gondolni, de akkor már mindenképpen, ha olyan ajándékra bukkansz a lakásban, amit nem neked szántak. A pasi egyre meredekebb…..
-gémkapocs- (törölt) 2012.02.08 14:29:16
@(Ő_Ő):
De mint tudjuk egyes emberekben több a hormon, mint az éltető kálcium. Egy jó kapcsolathoz gerinc kell, ami manapság kevés embernek adatik meg. :-)
„Átvágott. Elgondolkodtam rajta, akarok-e én még bármit is ettől a nőtől. Eszembe jutott, hogy lecseréltetem a zárat” – miután a feleség közli a férjével, hogy nem lehet gyereke, a hölgy gyanúsan gyorsan túlteszi magát a történteken, és lazán készül egyik…..
-gémkapocs- (törölt) 2012.02.07 15:48:29
@antisystem:
Bizonyítsd, hogy nem a feleség telefonált.
Bizonyítsd, hogy a feleség telefonált.
Bizonyítsd, hogy a feleség azt mondta, hogy meddő.
Bizonyítsd, hogy a feleség azt mondta, hogy nem meddő.
A férj azt állítja, hogy a feleség hazudott neki abban, hogy meddő.
A feleség azt állítja, hogy a férje a beleegyezése nélkül jutott hozzá a férje a leleteihez a testvére közreműködésével.
Ki mit tud bizonyítani? Kinek lenne olyan vastag bőr a képén, hogy perre viszi az ügyet? A feleségnek biztos, hogy nem.
-gémkapocs- (törölt) 2012.02.07 15:49:58