Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr. gipsz jakab

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
sorok között Titkos záradék 2012.02.12 10:57:00
A Malév csődjének számtalan vesztese lesz, a több mint 2000 munkavállalón túl azok is akik a Balkánra, Odesszába, Damaszkuszba esetleg Bejrútba készültek a közeljövőben. Azonban nyertesek is lesznek, talán azok az utasok akik olcsóbban utazhatnak az élénkülő verseny miatt, de a…..
dr. gipsz jakab 2012.02.13 08:55:34
Az Európai Parlament csütörtöki, állampolgári jogokról szóló bizottsági meghallgatásán Járóka Lívia fideszes európai néppárti EP-képviselő egy hosszabb felszólalás részeként a következőket mondta:"Az utolsó nyolc évben 120 milliárd forintot költöttek a magyar…..
dr. gipsz jakab 2012.02.10 09:56:18
@Kivlov: esetleg a 120 millardbol lehetett volna meg tobb fideszes onkormanyzati vezeto azori utjat financ(sic)irozni..
Szeresd hazádat, óh, szeresd, ne csak szóval, de tettel! – áll a kedves arcú Tállai András államtitkár honlapján  mottóként, és András nem hangember, nem nyuszi, ő műveli a csodát, nem magyarázza. Tegnap Mezőkövesdre ért az Éhségmenet, amely Budapestre gyalogol,…..
dr. gipsz jakab 2012.02.09 09:12:18
@Winston Smith: es tudod miert hozat a paraszt karpataljarol rabszolgat? mert eleg nekik a felet fizetni mint a magyarnak es a magyar mar nem akar feketen dolgozni, a paraszt meg nem akar adot fizetni es bejelenteni senkit...
Hol volt, hol nem volt, a cudar téli hidegben elindult a határban néhány szegény ember, meg néhány gazdag (vagy ahogy haragosaik mondják: kommunista), hogy a méltóságos urak elé járuljanak gondjukkal-bajukkal. Éhségmenetnek nevezték el utazásukat, ami Miskolc…..
Tudjuk, hogy a Barátok közt csak egy fikciós sorozat, sőt, bizonyos tekintetben a Hacktion mögött a második legjobb újkori scifi-sorozat, és azzal is tisztában vagyunk, hogy a futószalagon gyártott forgatókönyvekben a felfújt gumibabákra hajazó szereplők szájába adott sorokat…..