Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Halasi csipke

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyik nagy kedvencem a burek, amit idehaza azért nem kapni minden sarkon, illetve ha valahol mégis találtam, nem sikerült azt a felemelő érzést átélnem, mint amikor Szerbiában járva hódoltam a burek iránti határtalan rajongásomnak. Egy jó ideje szemeztem a már lassan két éve megnyílt, Rákóczi út 59.…..
Halasi csipke 2023.05.06 18:56:34
Zuglóban is letudták az évi közmeghallgatást. Mára sikerült ezt az amúgy fontos, a demokrácia egyik alapelemét, a lakosság és a képviselőik találkozását forszírozó, évente legalább egyszer kötelező intézményt teljesen kiüresíteni. Pedig lehetne másképp is. A közmeghallgatást afféle kötelező,…..
A kakaós csiga blog aktuális, minden bejegyzést követően frissülő kakaós csiga ranglistája. Ez a ranglista teljes mértékben szubjektív, aminek a kialakításában csak az összélmény játszik szerepet. Az egyes bejegyzések végén adott pontszámok egy 9-es skálán helyezkednek el…..
Ez a pékség, pontosabban az általuk kínált kakaós csiga simán bekerülhetett volna az egyre jobban formálódó kakaós csiga ranglistánk élmezőnyébe, de egy banális hiba miatt csak utolsó előtti lett. Körülbelül két hete, tesztelési tematikát váltottam. Most már egyszerre…..