Regisztráció Blogot indítok
Adatok
brety21

0 bejegyzést írt és 88 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerinted a Bicskén belüli autós-motoros száguldozás ellen hatékonyabban  kell fellépni?  Szerinted a Bicskén belüli autós-motoros száguldozás balesetveszélyes más közlekedőkre?  Szerinted a Bicskén belüli közlekedők egy része azt hiszi, hogy neki mindent  lehet és úgy  tesz, mintha egyedül lenne…..
brety21 2019.08.04 19:41:52
T.Szerkesztő úr!

Szeretném megkérdezni,hogy mit érünk el azzal,hogy elmondjuk a véleményünket?Ön vagy bárki a lakosok közül tud intézkedni?Itt rendőrökre lenne szükség,de nem 40 kg-sokra,hanem normális súlyú művelt,intézkedni tudó rendőrökre,akik nem ijednek meg a fenyegetésről,akik nem haverok,akik komolyan veszik a munkájukat!De mint tudjuk rendőr hiány vanÍ!Én az uszodához közel lakom és bizony sok esetben éjjel az uszoda parkolójában összegyűlnek az autós fiatalok és bögetik az autójuk motorját és autós gyorsasági versenyt rendeznek! A rendörség nagyon közel van az uszodához,tehát ez a borzalmas hangzavart nekik is hallani kell,de ők nem hallják!Állítólag már be is lett jelentve a rendőrségen,de azok a fülük botját sem mozgatják!Akkor,ön szerint ér valamit,ha elmondjuk a véleményünket!Bicskén a rendőrök,akik még állományban vannak, sok magánszeméllyel haveri viszonyban vannak,és ez gondolom mindent elmond!A másik meg, rendőrt látni Bicskén olyan mint fehér hollót látni Bicskén!Ugyan úgy mint az egész országban az utakon közelekedő autósok motorosok nem törödnek egymással,nem figyelnek egymásra,nem vigyáznak egymásra,és sok esetben a gyalogosokat figyelembe sem veszik!Én már nem egyszer megkaptam a gyalogátkelő helynél,hogy nem itt kéne járkálnom,menjek a temetőbe ,ott járkáljak,pedig én aztán csak akkor lépek a zebrára,ha meggyőződöm róla,hogy az autó megáll!És azért teszik a megjegyzést mert miattam meg kellett állniuk!A motorosok azok nem állnak meg,sőt még gázra is rálépnek!És most,hogy ezt elmondtam önnek ,érek el valamit!Semmit!Ön elolvassa,leközli és ennyi!A kommentelők,vagy egyetértenek velem,vagy kapok hideget meleget a kommentem miatt!Ennyit a véleményről!

Tisztelettel Szokoli Julianna
  Írtunk már a fejlesztés immár huzamosnak nevezhető  késéséről.  Írtunk a belvárosi Nagy Károly tér és utca útviszonyairól. Abban reménykedtünk, s ennek hangot is adtunk, ha új zöldségpiac lesz, akkor az odavezető utat is rendbe teszik végre - az alpolgármester körzetében, Bicske központjában,…..
brety21 2019.05.30 11:52:31
Én a Nagy Károly utcában lakom,és a többi lakóval együtt hálásak vagyunk Tessely Zoltánnak,hogy kérésünkre elintézte,hogy a Nagy Károly utca uszodához vezető utat lezárják!Kérésünk alapja az volt,hogy autóbuszok a Nagy Károly utcán keresztül közelítették meg az uszodát,az autósok enyhe szóval mint az állatok közlekedtek az utcában,volt olyan,hogy a kertünk sövényében landoltak az autók!!Az utcában kis gyerekes családok is laknak,az autósok ezt nem vették figyelembe,és csak a szerencsén múlott nem egyszer,hogy nem történt baleset,vagy tragédia!Volt olyan,hogy a keskeny utcában három autóbusz hozta az uszodába az Isten tudja honnét a gyerekeket,és míg várták ,hogy az úszás oktatás,vagy edzés befejeződjön az utcát tekintették parkolónak! és ott parkoltak!A kapun se be se ki nem lehetett menni!Mikor szóltunk,ne tudja meg drága uram,hogy mit kaptunk a sofőröktől!Teherautók is nagyon sokszor a kis utcán vágták le az utat,mondván így rövidebb a hazafelé vezető út!A házak falai megrepedeztek a poharak ,tányérok táncot jártak a konyha szekrényben mikor a teherautók és az autóbuszok közlekedtek az utcában!Mi ketten a szomszéddal azon az oldalon lakunk,ahol nincs járda és mikor kiléptünk a kapun nem egyszer vissza kellett ugranunk mert jöttek a száguldozó autók!Hát ezért kértünk segítséget Tessely úrtól,és ő segített!És ezért csak hálával és köszönettel tartozunk / az utca lakói /Tessely Zoltánnak!Nem vagyok fideSSes,de nem csak a rosszat kell megírni,hanem a jót is!Az új piac kiépítése a két családi háznál elég sok olyan intézkedést,építést kívánt volna meg ami nem kevés pénzbe került volna!Én tisztelem önt és figyelemmel kísérem a cikkeit,de ne haragudjon meg a mostani írása elég furára sikeredett.legalábbis számomra!Nincs kizárva,hogy tévedek!Szinte az egész cikk mintha vádaskodás lenne!Szerintem meg kellene kérdezni az illetékeseket,hogy miért marad el a piac építése,biztos,hogy elmondanák,és utána az ingatlan tulajdonosokat is meg kéne kérdezni /akiket érint /!A sorházakban lakókról csak annyit,hogy ők senkivel,semmivel nem törődnek,csak aszal,hogy az utat megcsinálják ,leaszfaltozzák!Őket nem érdekli,hogy a két ingatlan tulajdonost,hogyan érintené a piac kiépítése!Ezt meg is mondták!Sajnálják,de őket nem érdekli a mi szocpol problémánk,intézzük el,őket csak az út leaszfaltozása érdekli!Hát csak egy kis kiegészítő a cikkhez!Különben a város vezetésétől ígéretet kaptunk,hogy ha a" piac megépül" mindent megtesznek,hogy ugyan úgy tudjunk élni,dolgozni a kertben az udvarban,mint a piac kiépítése előtt!És engem még nem csapott be a város vezetés,bármiben hozzájuk fordultam a maximális segítséget megkaptam,pedig tudják,hogy nem a pártjukhoz tartozom!
Köszönöm a szerkesztő úrnak,hogy időt szakított a véleményem elolvasására!
Mint ismert, múlt héten felkerült a facebookra egy videó, melyben a bicskei Momentum alapszervezetének vezetője, Molnár Dániel számon kér egy fizetett fideszes pártaktivistát, hogy ugyan már, miért rongálták össze a Momentum Mozgalom kihelyezett plakátjait.Mivel sem országos szinten, itt helyben meg…..
Bicskei Szó Gripenek Bicske felett 2019.05.17 13:05:51
Egy Kossuth téren várakozó baráttal beszélgettünk telefonon 10 óra tájban.   Az első gép zaja is hallatszott, de az alacsobban is repülő két Gripen még inkább. Felismerve a Griffmadarak típusát azt is megjegyezte a felderítő tiszt: a budaörsi rendezvényhez tartozhatnak.    Közben kijött az Index…..
Új médiavállalkozást alapított a felcsúti milliárdos felesége. Habár a kormányközeli médiabirodalom, a Kesma nonprofit alapítványi tulajdonban van, a neki beszállító cégek természetesen profitra hajthatnak - írja a HVG.  Film-, video- és televízióprogram terjesztésére újabb cég került a…..
brety21 2019.04.27 17:01:42
Aki ismer az tudja,hogy nem vagyok fideSSES!Tehát távol áll tőlem,hogy nyalizni akarok a fideSSes alpolgármester asszonynál!A legnagyobb rosszindulattal sem lehet az alpolgármester asszonyra rosszat mondani!Ő egy nagyon rendes becsületes ember aki mindig segít,ha valahol segíteni kell!Ő nem azt nézi,hogy a segítségre szoruló fideSSes e vagy ellenzéki,ő azt nézi,hogy az az ember aki kéri a segítségét az egy ember aki épp akkor segítségre szorul!És önzetlenül segít,soha nem mondja azt,hogy sajnálom, nem tudok segíteni!Megtalálja a módját,hogy segítsen! Nem nézi azt,hogy most szabadnapom van,hétvége van,ünnep nap van,ha kell megy,intézkedik és segít!Ő ugyan úgy segít a romáknak mint nekünk nem romáknak!Ha az utcán találkozunk vele mindig van ideje megállni,megérdeklődni a hogy létünket,ha van problémánk vagy kérésünk azt meghallgatja,megígéri ,hogy utána néz,hogy intézkedik!És mindig betartja az ígéretét!Ezt aki ismeri az tudja róla!Azt,hogy őt a pártja kitüntette és,hogy milyen kitüntetést kapott az a fideSS és az ő dolga!Munkássága,munkája után véleményem szerint megérdemelte!Az,hogy ő tartja a pártjának a nagymenőivel a kapcsolatot,az egyedül rá tartozik!Én a magam részéről a legnagyobb tisztelettel vagyok iránta!Míg nem volt alpolgármester addig is nagyon rendes volt mindenkivel!Az biztos,hogy nem bírja a becstelenséget a kamuzást,ha beakarják csapni,mindenkitől elvárja a becsületességet a tiszteletet,de ugyanezt ő is megadja!Ez az én saját véleményem mielőtt elkezdenének rosszat mondani róla!Megjegyzem még egyszer,hogy nem vagyok fideSSes és nem is akarok az lenni,de azért azt el kell ismerni,hogy mint mindenhol vannak rendes becsületes,jóindulatú emberek / igaz ők vannak kevesebben /, és vannak rossz és gonosz emberek,de sajnos ők vannak többségben!

Tisztelettel Szokoli Julianna
Ma délután a vasúton hazafelé tartva ért olvasónk hívása 14 óra 30 táján, melyben jelezte, hogy Bicske főterén a Spar parkolóban légi mentő landolt. Mint 15 óra után a helyszínre érve megtudtuk, a parkolóban rosszul lett beteg mentése érdekében először az Országos…..
A Bicskei Szó információja szerint a lapukban már többször kiemelt borzalmas állapotú, főverőér jelentőségű forgalmas járdaszakaszok épülnek újjá Bicskén az Útéppark Bt. kivitelezésében.  Ezekkel kapcsolatban tett közléseink mindegyike olvasói levélhez,…..
Szilágyi László, Bicske Száron élő, PM-s polgármesterjelöltje bemutatásáról ír a Fejér Megyei Hírlap. Többek között nem himi-humi közmunkát akar (amikor a közmunkás munkaköre Bicskén akár annyi is lehet, hogy "bemegyek-aláírok-jövök haza") hanem érdemi.      …..
brety21 2014.09.04 17:12:40
Nem hivatalos értesülésünk szerint  szeptember 29-én, az önkormányzati választások előtt alig két héttel Bicskén kampányol Orbán Viktor.    Valószínűleg teret avat. Úgy tudjuk, ma dél körül ezzel kapcsolatban történtek biztonsági és szervezési egyeztetések…..
Olvasónk levele előtt álljon itt kommentárként: sok-sok embert nem érdekel a városvezetés, mint ahogyan különösebb figyelmet 15 évvel ezelőtt akkor érdemelt ki a legtöbbektől, amikor bokáig merültek a sárba.A pártalapú választás pedig sok ember fejében kódolva van. Eszerint…..
 Hozza rendkívül kisstílű formáját Tessely Zoltán a szomszéd faluból  a Bicskei Újság ünnepi számának vezércikijében  vezércikkében. Hazudik és mocskolódik. Voltaképpen önmagát sározza össze.   Emlékszem, amikor ellenzékben azt hiányolta, hogy nem érkezett még…..
A Bicske Szíve Parkját építő bicskei családok megint letettek valamit az asztalra, pontosabban arra a területre, amit saját kezdeményezésre, saját munkával, a Bicskei Mezőgazdasági Zrt. jelentős segítségével tettek méltóbbá egy városközponthoz.  Mostani munkájukban…..
brety21 2014.08.06 12:48:07
Tisztelt Szerkesztő úr!

Kérem nézzenek el a Nagy Károly tér és a Nagy Károly utca felé és nézzék meg a csodálatosan gazos területet.Nézzék meg a Nagy Károly utcát ahol a polgármester jó nagy kövekkel kevert murvával takartatta le az utat.A járdán nem lehet közlekedni az utcánkban,mert olyan állapotban van,hogy félő,hogy lábtörést okoz egy rossz lépés,ezért az úttesten járunk,de a jó nagy zúzottnak mondott kavicstengeres úton meg még a cipőnkön is átszúr a leszórt durva murva.A polgármesterüknek nem számít.Tisztelt szerkesztő úr,kérem,hogy nézze meg a saját szemével,hogy milyen gaztenger rontja a kis utcánk és a Nagy Károly téri sorházak látképét!Patkányok,egerek és pockok rohangálnak az elhanyagolt területen !Az uszoda oldalánál található kis patak partján patkányok napoznak,nagyon jól érzik magukat,de félő,hogy a rossz idő beálltával a lakóházaknál keresnek "otthont" maguknak!Én már szóltam a képviselőnknek,de nem történt semmi.Egyszerűen nem tudom,hogy mire fizetünk adót,hova teszi a polgármester a hivatalba befolyt összegeket?Bicske egy nagyon elhanyagolt város,gaz mindenütt,piszok mindenütt!Megfigyeltem,hogy a Kossuth teret és a Bocskai közt egy egész garmada közmunkás takarítja,de a város többi részével senki nem törődik?Vajon miért engedi ennyire lepusztulni ezt a kis városnak mondott falut?A polgármester a legutóbbi Bicske szóban üzenget az öt kritizálóknak,szépen burkoltan,hogy mi akik az ö áldozatos ,odaadó munkáját,a hozzáértését a városvezetéséhez bíráljuk,mi nem tudjuk,hogy ő milyen áldozatokat hoz ezért a városért?!Nem üzengetni kéne burkoltan,hanem érteni kéne egy város vezetéséhez!Akik értenének hozzá,azoktól megválik,de nagyon gyorsan,szinte a hozzáértő okos embereket elüldözi a durva modorával a hozzá nem értők okoskodásával !Csak azokat az embereket hajlandó megtűrni akik a a hülyeségéhez és a hozzá nem értéséhez szívvel,lélekkel asszisztálnak.Sajnos elég sokan vannak ezek az Isten drága kétszínű bárányai!Tisztelt szerkesztő úr kérem engedje meg,hogy ezen az oldalon üzenjem meg a mi drága egyetlen táncoslábú semmihez nem értó polgármesterünknek,hogy ÉRTENI KÉNE EGY VÁROS VEZETÉSÉHEZ,MEG KÉNE BECSÜLNI A LAKOSSÁGOT, A HOZZÁÉRTŐ KOLLÉGÁKAT,LE KÉNE ERESZKEDNI A LAKOSSÁGHOZ .TISZTÁN ÉS RENDBEN KÉNE TARTANI A VÁROST!NEM SZABADNA ENGEDNI,HOGY MÉTERES GAZOK LEPJENEK EL TERÜLETEKET ÉS A FÉRGEK RÁGCSÁLÓK ELSZAPORODJANAK?!TISZTELT POLGÁRMESTER ÚR,TUDOM,HOGY NEM SOKÁIG LESZ HÁLA ISTENNEK A MI POLGÁRMESTERÜNK,CSAK KÉREM,HOGY NE ÖN JELÖLJE KI AZ UTÓDJÁT MERT AKKOR EZ A VÁROS VÉGLEG ELVESZETT,HAGYNI KÉNE,HOGY A LAKOSSÁG VÁLASSZA MEG A VÁROS ELSŐ EMBERÉT,ÉS NEM KÉNE A VÁLASZTÁSOKON TRÜKKÖZNI!Köszönöm,ha a szerkesztő úr leközli az írást,minden egyes leírt szóért vállalom a felelősséget!Mivel nyugdíjas vagyok,több időm van járkálni a városban, és látom,hogy ,hogy megy tönkre minden.A Szántó polgármestert sokan szidták,de az ö polgármesterkedése alatt láthatóan fejlődött a városunk,de a jelenlegi polgármester uralkodása alatt, viszont sokat fejlődött visszafelé a városunk.Azért a két polgármester közti különbséget észre lehet venni.Szántó még egy uszodát is felépített,amit a jelenlegi hatalmon lévő polgármester, azt akarja a jó néppel elhitetni,hogy az uszodát ú építtette fel!Tisztelt polgármester úr, remélem azért néha éjszakánként a lelkiismerete megszólal,amiért egy várost tönkre tett?
Egy polgárőr, akit nem látsz az utcán. A háttérben érted dolgozik.  Kezdetben a nagyobb és régibb bicskei polgárőr csapatról szinte tudomást sem akart venni. Aztán szépen lassan fel tudta dolgozni a hozzá érkező véleményeket e ballépéséről, például fórumunkról is, ami…..
brety21 2014.07.06 12:20:31
Tisztelt szerkesztő úr,szeretném,úgy szép halkan megkérdezni öntől,hogy Tessely polgármester mikor viselkedett tisztességesen,mikor "játszott" becsületesen?Ő a fidess egyik bérence,és ugyan azt csinálja kicsiben, amit a gazdija nagyban.Ennek a pártnak,ennek a kormánynak nincs olyan tagja, aki a becsületét ne adta volna fel a pénzért!Tessely egy egyszerű tanár volt,egy néptáncos,aki a csizmája szárát ütögette tánc közben,aztán valamilyen okból kifolyólag polgármester lett és elvállalt egy olyan feladatott,egy olyan munkát amihez abszolút nem ért,nem is akar érteni,mert a szemei előtt csak a karrier és a sok pénz lebegett!Ő az a polgármester aki autó nélkül nem tesz egy lépést sem / csak akkor szállt ki az autójából mikor a a fotós megkérte erre/,nem ismeri a várost,nem érdekli a lakosok élete,azok problémája,nem érdekli semmi, csak a karrierje!Szegény polgárőrök,ahhoz,hogy tovább tudjanak létezni,kénytelenek voltak ezt a lépést megtenni,ő meg elfogadta ezt a gesztust, és szakított magának a tortából egy jó nagy szeletet,elvégre ez a szelet megilleti őt,gondolván! Tessely féle emberekre szokták azt mondani,hogy adj egy buta ,senkinek hatalmat a kezébe,majd meglátod,hogy Istennek fogja képzelni magát!És láss csodát Tesselynél ez bejött!Tessely véleményem szerint talán csak a hivatal lépcsőin gyalogol,másutt nem,ő nem ismeri a várost,ő nem ismeri a lakosságot,nem ismeri és nem is érdekli azok sorsa, élete!Pedig egy polgárőrnek aki járja a városunkat, annak én úgy gondolom.hogy ismernie kéne a lakosságot!Tudnia kell,hogy kikre kell odafigyelni,kik azok az emberek akik nagyobb odafigyelést igényelnek,melyek a veszélyeztetett város részek stb!Vagy netán tévedek?Tessely szerint biztos!De azért szerintem, a tiszteletbeli tagnak is kéne ezt tudnia!Tessely a város ura,akitől sok minden függ, és aki nem hódol be neki,annak annyi,és ezt a mi polgárőreink is tudják!Én személy szerint szégyellem,hogy ennek a városnak ilyen polgármestere van,ez a kis város sokkal jobb polgármester érdemelne,egy olyat aki szívvel,lélekkel a városér van,szívvel és lélekkel a városér dolgozik!
Kedves Anti! Gyakori olvasója vagyok a Bicskei Szó blognak és ez adta az ötletet, hogy írjak neked.Nem vagyok valami nagy kommentelő, megmondó ember, véleményemet úton útfélen kérve kéretlenül számolatlanul osztogató, acsarkodó és gyűlölködő, a kákán is csomót kereső,…..
Bicskei Szó Tisztelt Bicskei Szó! 2014.05.19 11:29:03
A tízmillió házmester országában nem azzal kellene foglalkozni, hogy miért hangos egy szabadtéri rendezvény. A Nagy Károly téri lakos inkább örüljön, ha a zene miatt nem tud évente párszor aludni: máshol, az elnéptelenedett falvakban az emberek összetennék a két kezüket, ha…..
brety21 2014.05.21 10:34:40
Kedves Ismeretlen!Én az uszoda szomszédságában lakom,és bizony nem volt leány állom végig hallgatni egy hamisan játszó,énekelni nem tudó zenekar vonyítását,ami olyan hagos volt,hogy az ablakok remegtek,a poharak összecsendültek a konyhaszekrényemben. Aznap lehúztam 12 órát a munkahelyemen,hullafáradtan hazaértem,pihenni nem tudtam,aludni nem tudtam mert mintha a nappaliban szólt volna a zene!Másnap reggel ötkor kellett kelnem ,de mivel az éjfélig engedélyezett zenebona hajnal fél négyig tartott,így úgy gondoltam,hogy másfél órára már nem fekszem le aludni,mert semmi értelme!Hulla fáradtan,kialvatlanul mentem dolgozni a munkahelyemre.Kedves ismeretlen ön biztosan jó messzire lakik az uszodától,és ezért nem zavarta a hangos zene!Üzenem a szervezőknek,hogy legközelebb a saját otthonuk közelébe rendezzék a bulikat a hamisan játszó,énekelni nem tudó zenekarral!Önnek meg kedves ismeretlen,név nélküli valaki nem a Nagy Károly téri lakót kellene/aki velem együtt egy dolgozó ember,aki szintén pihenni akart/kioktatni,hanem a névvel kéne vállalnia a kommentjét!Ha ön valakit kioktat akkor ne bújjon el az ismeretlenség homályában,hanem vállalja fel a nevét, és az írásáért a felelősséget!Azért halkan még megjegyzem,hogy ez a rendezvény nem az intelligens,normális emberi életet élők rendezvénye volt!Gratulálok a városunk polgármesterének aki a nevét adta ehhez a borzalomhoz, és külön gratulálok a szervezőknek is!Kedves ismeretlen név nélküli valaki, önnel ellentétben, én is merem a többi hozzászólókkal egyetemben a nevemet vállalni,no és persze a felelősséget is a hozzászólásomért!

Szokoli Andrásné
Nagy Károly u.
Információnk szerint Tessely Zoltán fennforgásának idején a hatodik jegyző is távozni fog Bicskéről, mert felmentették a munkavégzés alól.  A törvényesség őrei  nem bírják sokáig Bicskén. Vajon miért? A Csabdin élő általános iskolai tanár bicskei…..
brety21 2014.05.13 09:47:06
Magyarországon az a baj,ha buta,semmihez nem értő ember kap felelős beosztást,nagyon alpári módon tud viselkedni,mert így akarja leplezni a hozzá nem értését!Egy polgármester ne utánozza le a"főnöket",hanem próbálja a rábízott falu-várost egy kicsikét karbantartani,felemelni,kiemelni,fellendíteni!Tesselynek egy a fontos,a karrierje,és ezért mindenre képes!Ő a polgármesterséget csak ugró deszkának szánta,nagy ívben tett a városra!Képviselőnek sem fog beválni,de a nyelve elég hosszú ahhoz,hogy előbbre nyalja magát!Ő az az ember aki elárul,becsap,megaláz mindenkit csakhogy előbbre kerüljön a "ranglistán"!Kíváncsi lennék a vagyongyarapodására az elmúlt 4 év polgármesterkedése alatt!Én már többször leírtam,hogy a rám bízott vagyont csak úgy tudom megvédeni,megóvni,ha sajátomként kezelem,mert az ember a sajátjára nagyon vigyázz és mindent megtesz azért,hogy védje,megóvja minden bajtól,ugyan akkor fejleszti,hogy minél jobb és szebb legyen!Tessely ezt nem tette meg,sőt vállalom a leírt szavakért a felelősséget,teljesen lezüllesztette,és elhanyagolta a városunkat!Tessely nyugodtan maradhatott volna a tánc mellett,csizmája szárát veregetve,mert neki az való és nem egy felelős beosztás!Sajnálom a megyét,hogy ilyen felelőtlen,nyers és buta ember lesz a parlamenti képviselője!Nem tudom,hogy a szerkesztő úr leközli e a hozzászólásomat, de én ezt a leírt véleményemet mindenhol, és mindenkinek elmondom akivel találkozom, és nem meglepő módon helyeselnek,mert Tessely a megválasztása ellenére / véleményem szerint nem a valóságnak megfelelően lett megválasztva /,értse mindenki úgy,ahogy akarja,mert közutálatnak örvend a városunk lakossága körében!
"Bicske alsón a jó öreg bakterház előtt, amit 2006-ban önkéntes munkával a Bicskei Önkéntes Tűzoltóság tagjai újítottak fel - olyannyira nem fontos senkinek, hogy másfél méteres gazt lenget a szél a váróterem bejárata előtt - írtuk egy mai cikkünkben.  Ennek a…..
Fejér megye 3. számú választókerületében 98 százalékos feldolgozottságnál a Nemzeti Választási Iroda adatai szerint az egyéni jelöltek sorrendje a következő: Bicske BicskeFIDESZ-KDNP: Tessely Zoltán Károly - 50.91%MSZP-EGYÜTT-DK-PM-MLP: Horváth András Tibor - 20.95%JOBBIK:…..
brety21 2014.04.08 13:29:21
@rókafarka:Ez a 2014 választás az évszázad választási csalása volt!Ez a kormány korrupt,csaló hazug emberekből tevődik össze, és ez jellemző a városunk vezetőire is!Senki ne képzelje azt,hogy majd a kormány hagyja,hogy ne az ő embere legyen polgármester,,aki úgy táncol,ahogy ő fütyül!Orbán kormánynak olyan emberre van szüksége mint Tessely aki úgy táncol,táncolt,ahogy a gazdája fütyült,és ilyen emberek kellenek minden város,település,falú élére! A gazdi nagyon szeret fütyülni, és imádja,ahogy az alattvalói táncolnak!Nyugodjunk bele,hogy a polgármester választás csak egy báb előadás lesz,itt már meg van az új polgármester, az új báb ,mi csak statiszták leszünk!Magyarországon nincs szabad választás,itt mindennek úgy kell történnie ahogy a gazda akarja!Ő eteti ezeket az alattvalókat,és ők ezt úgy hálálják meg,hogy minden kívánságát teljesítik.Nem számít senki és semmi,csak a gazda szava,hiszen nélküle senkik lennének, és éhen döglenének!Én ezzel a válasszal lezártam az ügyet,visszavonulok,mert úgy vettem észre,hogy nagyon sokan, nagyon nem merik leírni ami a szívüket nyomja,mert nagyon félnek! Tisztelet a kivételnek!A narancsködös szeműek meg gondolkodjanak el egy kicsit,szálljanak magukba,mert őket nem eteti a gazda,csak abrak nélkül táncoltatja őket!Mindenkinek szép napot kívánok,a narancsosoknak meg jó táncolást füttyszóra!
Tessely Zoltán polgármester által duplájára emelt építményadó sárga csekkjeit a napokban kézbesíti a posta Bicske lakóinak. Tessely Zoltán nem bicskei, ezért a mi városunknak ő építményadó címén semmit sem fizet.  Nagyszerű dolog, óriási fejlődés, hogy idén már nem…..
brety21 2014.03.25 15:35:10
Tisztelt Szerkesztőség!

Tisztelettel jelentem,hogy Tessely Zoltán polgármester úr a Nagy Károly téri sorházakhoz kiküldött pár kocsi zúzalék követ,hogy az ott lakók társadalmi munkába a nagyon rossz földes úton elterítsék.A lakók örömmel tették,csak egy kicsit csodálkoztak,hogy az önkormányzat helyett ők dolgoztak.De szétterítették a zuzalék kővet, és nagyon szépen megcsinálták!Ma reggel autózugásra ébredtem és meglepödve vettem észre,hogy a Nagy Károly utcába is hoztak zuzzalék követ, és azt szét is teritették az uttesten.Én örültem neki,de szemrevételezve a két munkat ,rá kellett jönnöm,hogy inkább a nekünk szánt zúzalék követ is csak öntötték volna le az utca végére, és mi a lakók ugyanúgy szét terítettük volna az uttesten,mint a Nagy Károly téri lakók!A két terités közt, ég és a föld a különbség!Bárki megnézheti a két munka közti különbséget!Tudom,hogy nem háborogni,vagy kritizálni kellene az elvégzett munkát,tudom,hogy meg kell köszönni a polgármester úrnak a jó szándékát,csak hát a két munka közti külöbség!Tényleg, amit az ember saját maga végez el munkát, és amit muszályből végeznek el,óriási különbség van.De nem érdekes,nem szabad hálatlannak leni!Most itt megköszönöm a polgármester úrnak a jó szándékát,csak azt nem értem,hogy ez a jó cselekedet miért pont a választások elött két héttel történik?Négy éve kértűk,kérték ezt a zuzalék követ az uttestre a lakók,de ez idáig kérésűnk nem talált halló füllekre!Egy "rosszmájú" kérdés a polgármester úr felé,ennyire rosszul tetszik állni szavazat szempontjából?De azért köszönjük.és üzenjük,hogy délután egy kicsit eligazítjuk az uttestre leborított zuzalék követ,csak azért,hogy valamilyen formája legyen!Mégegyszer köszönjük, polgármester úr!
brety21 2014.03.26 09:39:17
@Bicskei-Szó: Igen erről van szó!
Tessely Zoltán Bicske polgármestere!

Fejér 03. vk.

Az elviselhetetlen

HAVI 1.387.000 FORINTOT KERES
Naponta megkeresi egy közmunkás bérét.

KÉPTELENSÉG VELE EGYÜTT DOLGOZNI
Öt éves polgármestersége alatt hat jegyzőt illetve aljegyzőt üldözött el az önkormányzattól.

DÖNTÉSE MIATT 16 IDŐS EMBER KERÜLT UTCÁRA
Megvonta a támogatást a bicskei gondozási központtól.

Tessely Zoltán, az álláshalmozó polgármester havonta 1.387.000 forintot tesz zsebre, miközben alig találni nyomát annak, hogy az Országgyűlésben 4 évig jelen volt. A törvényesség őreiként funkcionáló jegyzőkből furcsamód 6-ot elfogyasztott polgármestersége idején, de munkásságának „köszönhetjük” a bicskei Gondozási Központban történt elbocsátásokat is. Bicskén mindenki tudja, hogy Tessely jobban szereti Felcsútot saját választókörzeténél.

Fideszes Álláshalmozó

Tessely Zoltán bizonyára igazi sztahanovista. Dolgozik országgyűlési képviselőként, Bicske polgármestereként, a Fejér megyei közgyűlésnek is tagja, ráadásul még általános iskolában is tanít. A lakhatási támogatással együtt mindezekért összesen 1. 387.000 forintot visz haza havonta az „emberfeletti” képességet felmutató politikus. Ez naponta 46 ezer forint, annyi mint egy közmunkás havibére. Persze sok munkáért sok pénz jár. Na de mennyit dolgozott valójában?

Munka = pihenés

Az országgyűlésben felszólalási számából ítélve kijelenthető, szinte semmit. 2010 óta összesen 10 alkalommal szólalt fel a képviselő úr, felszólalásonként 4 257 000 Ft-ot keresett. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a felszólalásokon túl 4 év alatt sikerült benyújtania 5 önálló indítványt is. A választások után ezt a nagy ívű munkásságát kívánja folytatni. Adóforintokból.

Konfliktus a törvényesség őreivel

Az önkormányzati munka során nem tudni mennyit beszélt, de biztos többet, mint a Parlamentben. Az viszont látszik, hogy Tessely nem szereti a törvényesség őreiként funkcionáló jegyzőket. Kinevezése előtt egy jegyző két ciklust és végigdolgozott, 5 év polgármestersége alatt viszont a hatodik jegyzővel/aljegyzővel dolgozik együtt Tessely. Az elődei ugyanis vagy lemondtak, vagy eltávolították őket. Gondoljunk bele, öt osztályfőnökváltás 6 év alatt az iskolában, vagy öt szövetségi kapitány a válogatott élén. A város legfelelősebb állása a jegyzőé, aki a stabilitást és a jogfolytonosságot, az ügyek gondos vitelét segítené elő. A törvényesség öt őre. Akiknek kinevezési jogköre egyedül a polgármesteré. Valami bűzlik Bicskén.

A gondozási központ kálváriája

De voltak eredmények is polgármestersége alatt: A bicskei gondozási központban például sikeresen vonta ki a pénzt, aminek következtében öt, kezdetektől ott dolgozó ápolónőt kellett utcára tennie az intézménynek, valamint meg kellett szüntetni a bentlakásos ellátást is, ami 16 idős ember kiebrudalását jelentette. Sokaknak közülük hozzátartozója sincs. Tessely azzal védekezett, hogy a törvényi előírás nem írja elő a bentlakás szolgálatát.

Tesz a hajléktalanokra

Megszavazta mintegy 30 ezer hajléktalan ember kriminalizálását az Alaptörvény IV. módosítójával. A hajléktalanok megalázására alkalmas törvényt alkotmányellenessége miatt egyszer már megsemmisítette az alkotmánybíróság, a Fidesz azonban hatalmával visszaélve az Alaptörvénybe foglalta azt. Így 2013 óta törvény vagy önkormányzati rendelet jogellenessé minősítheti az utcán élést. Budapest utcáiról ezután kisöpörték a hajléktalanokat, sorsukra hagyva őket a hideg téli hónapokban. Tessely Zoltán nevét adja ehhez az arrogáns politikához, aminek következtében egyre több szegény ember él ebben az országban, a nincsteleneket pedig eltüntetik ahelyett, hogy törődnének velük.

Nem érdeklik a mozgássérült gyermekek

Nem szavazta meg a Pető Intézetnek nyújtott támogatást. A kormány az elmúlt 3 évben egyre súlyosabb anyagi gondokba taszítja a nemzetközi hírű Pető Intézetet, sorozatosan vonta meg tőle az anyagi támogatást. Tavaly 500 millió forinttal lehetett volna kisegíteni a szociális intézményt, a Pető intézet támogatását 233 társával együtt Tessely Zoltán sem szavazta meg. Ezzel hozott ítéletet a mozgássérült gyermekek jövője fölött.

Asszisztált a trafikmutyihoz

Megszavazta a trafiktörvényt, amely lehetőséget adott az 500 milliárdos dohánybiznisz újraosztására. A Fideszt saját képviselőjük buktatta le, amikor hangfelvételt készített arról, ahogy a Fideszes képviselők a csókosoknak és rokonoknak osztják a trafikokat. Tessely Zoltán a nevét adta ehhez a politikához, ezzel részt vett a maffia-módszerekkel felépített Fideszes rablógazdaságban.

Források:

bicske.blog.hu/2013/04/12/kaosz_felmondott_tessely_polgarmesterne...

m.magyarnarancs.hu/kismagyarorszag/elkuldik-az-idoseket-78745?pag...

propeller.hu/itthon/2780611-nev-szerint-ok-nem-szavaztak

parlament.hu/internet/plsql/ogy_szav.szav_lap_egy?p_szavdatum=201...

parlament.hu/internet/plsql/ogy_szav.szav_lap_egy?p_szavdatum=201...

,
brety21 2014.03.29 11:19:08
@rókafarka: A mi polgármesterünk kicsiben ugyanazt csinálja mint a gazdája nagyban!Egy olyan ember aki utálja az embereket,aki nem egyenrangú partnerként kezeli az embereket,aki nem áll szóba a lakossággal,aki nem tekinti a városunkat magáénak,attól mit várunk?Kutyázik,ugyan már,ezt csak egy két ebrendészeti dolgozó állítja,mert félnek,ha nem ezt teszik,akkor búcsút mondhatnak az állásuknak!Mert szegények akik a keze alatt dolgoznak rettegnek tőle, mindenkivel úgy beszél,mintha a seggéből rántotta volna elő őket,csak nem merik elmondani,illetve nem vállalják nyíltan ,mert féltik az állásukat.Sok embert,nőt,anyát megalázott már a viselkedésével,sokan sírva mennek haza!De mégsem mernek szembeszállni vele!Elég sok emberrel beszélgettem ,tőlük tudom!Azt mondták,hogy letagadják,ha esetleg odakerülne a sor amit mondtak,mert félnek a bosszújától!Ennyit róla a mi polgármesterünkről!Még,hogy kutyázik?
Ha Tessely Zoltán ezt a közvilágítással kapcsolatos, Balatonlellén már működő virtuális hibabejelentőt létrehozná - lehet hogy itt is átvághatna egy akkora átadószalagot, amit annak idején egy "buszöblöcske" esetében használt.       Emellett a teljes testület szíves…..
brety21 2014.03.29 11:18:54
@Aalko: Hiába, nem tagadja meg a szakmáját!Javít,osztályoz,visszadob,átírat,hogy a szája ízének megfeleljen!Netalán aki nem jól készíti el az előterjesztést az egyest kap,vagy netán fegyelmit?A kis diktátor kicsiben!
Információink szerint 20 nappal a jótékonysági bál után, 4 nappal a pénzadományunk átadásának késlekedése miatt magyarázatot követelő híradásunk után - pénteken végre átadták mindhárom kis beteg családjának a bál teljes bevételét - egyenlő részben…..